ΚΛΙΚΑΡΟΥΜΕ!ΔΕΝ ΛΟΥΦΑΡΟΥΜΕ!

Saturday, February 12, 2011

Επιστρέφοντας στην Αθήνα

Τι έγινε παιδιά; Τρεις εβδομάδες έλειψα από το blog λόγω ανειλημμένων οικογενειακών υποχρεώσεων και διαλύθηκε το σύμπαν.
Έφυγα για την ιδιαίτερη πατρίδα μου με τον Μουμπάρακ πρόεδρο της Αιγύπτου και επέστρεψα με τον Μουμπάρακ να κάνει μόνιμες διακοπές σε παραθαλάσσιο θέρετρο στην Ερυθρά Θάλασσα και τον λαό της χώρας του να πανηγυρίζει στις πλατείες όλης της χώρας.

Θα μου πείτε τι ζόρι τραβάς εσύ για το ποιος είναι πρόεδρος της Αιγύπτου.
Αυτός θα διαχειριστεί το χρέος της γλυκιάς μας πατρίδας;
Όχι αλλά να..... κάθε φορά που έβλεπα τον πρόεδρο με την βαμμένη κουρούπα και το makeup αλα Τζούλια Αλεξανδράτου.....ένα κουράγιο το έπαιρνα για τα βαθιά μου γεράματα.
Τι εννοώ η έρμη γυναίκα;
Πολύ απλά ,αν ο πρόεδρος κατάφερνε να δείχνει στα 82 ένας καλοδιατηρημένος 60-άρης,τότε υπήρχε ελπίς και για μένα.
Εξάλλου το makeup το γνωρίζω πολύ καλύτερα από τον Μουμπάρακ, ασε που το στρώνω και πιο ομοιόμορφα.
Η παραίτηση του προέδρου με ρίχνει στα σκληρά γιατί θα πρέπει να βολευτό με την βαμμένη κουρούπα του κόκκινου Πάνου,και δεν θα το αντέξω για πολύ.
Πάμε παρακάτω.
Σας άφησα πουλάκια με μια τρόικα σεμνή και ταπεινή και σας ξαναβρήκα με μια τρόικα ξεσαλωμένη και με προτάσεις του τύπου "πουλήστε τα όλα για να ζήσετε".
Την Ακρόπολη μας είπαν να την κρατήσουμε γιατί δεν θα βρεθεί αγοραστής αν δεν αντικαταστήσουμε τα φθαρμένα μάρμαρα.
Πως τους επιτρέψατε να μας κάνουν υποδείξεις με αυτόν τον αναιδέστατο τρόπο μιλώντας ως κυβερνήτες μιας χώρας και όχι ως "υπάλληλοι" της Ευρωπαϊκής Ένωσης;
Δεν είχαν καν την λεπτότητα η το πολιτικό αισθητήριο να αφήσουν την κυβέρνηση της χώρας να μας ενημερώσει για τα μαύρα μαντάτα. Χαμπάρι δεν πήραν πόσο εξόργισαν τον ελληνικό λαό.
Δεν είναι να σας αφήνει ο άνθρωπος μόνους με την τρόικα.
Σας κάνουν ότι θέλουν.
Πάμε παρακάτω.
Σας άφησα πουλάκια μου με τις μπάρες στα διόδια ανεβασμένες και σας βρήκα με όλες τις μπάρες κατεβασμένες, με αποτέλεσμα να ξηλωθώ κανονικότατα και με τον νόμο.
Χάθηκε να κρατήσετε τις μπάρες ανεβασμένες για λίγες μέρες ακόμη;
Πάμε παρακάτω.
Σας άφησα με τον Τόλη Βοσκόπουλο ελεύθερο και ωραίο και σας βρήκα να του έχετε ρίξει 3 χρόνια φυλακή για κάτι ψιλοχρέη προς την εφορία. Ευτυχώς την τελευταία στιγμή συνειδητοποιήσατε το μέγεθος της απρέπειας σας και επιτρέψατε να έχει η ποινή ανασταλτικό χαρακτήρα.
Πάμε παρακάτω.
Σας άφησα πουλάκια μου με την Πετρούλα να έχει μάτια μόνο για εμάς και μου την στείλατε στην Κύπρο για άκρως αποκαλυπτικές εμφανίσεις σε γνωστό μπάρ της Λευκοσίας, που ξετρέλαναν τον ανδρικό κυπριακό πληθυσμό και εμείς...........μείναμε μπουκάλα. Δεν τα λέω εγώ.Η Showbiz.com τα λέει από την οποία δανείστηκα και την φωτό.
Τελειώνοντας θέλω να σας πω ότι η μόνη σταθερή αξία που βρήκα αναλλοίωτη μετά την επιστροφή μου ήταν ο.........Αυτιάς.
Τον άφησα παρέα με τον συνταξιούχο των 499 ευρώ να κατακεραυνώνει την ανάλγητη κυβέρνηση και τον βρήκα πάλι αγκαλιά με τον ίδιο συνταξιούχο να συνεχίζει να κατακεραυνώνει την ανάλγητη κυβέρνηση.Η μόνη διαφορά που παρατήρησα ήταν ότι άφησα τον συνταξιούχο στο αριστερό "παράθυρο" και τον βρήκα στο δεξί "παράθυρο".
Αυτά.
Bookmark and Share

4 comments:

 1. Xristin καλημέρα και καλή βδομάδα!
  Συμφωνώ ότι η κατάσταση γενικά είναι πολύ ρευστή,υπάρχει και έλλειψη ρευστού,έδεσε το σιρόπι-ρευστό κι αυτό!
  Βέβαια,σύμφωνα με τον Ηράκλειτο,τα πάντα ρεί!Ξέχασε όμως ο φιλόσοφος τις πέντε οικογένειες που κυβερνάν την ψωροκώσταινα,αυτές είναι ακούνητες σαν τα Μετέωρα!

  ReplyDelete
 2. Triton,αν κατάλαβα καλά η ψωροκώσταινα είναι η γυνή του Κώστα που έχει ψώρα,οπότε καλά να πάθει αφού δεν κατάφερε τόσα χρόνια να απαλλαγεί και από την ψώρα και από τις πέντε οικογένειες που καταφέρνουν και βατεύουν και τον Κώστα και την ψωριασμένη γυνή του.

  ReplyDelete
 3. Είδες τι παθαίνεις όταν πηγαίνεις διακοπές και μας αφήνεις;Τι γίνεται και σακς με τον Μπομάρακ ..πάνε στον Βαλεντίνο σου και κάνε ..επανάσταση..

  ReplyDelete
 4. Πρός αχτίδα:
  Αγαπητή αχτίδα,δεν θα επαναλυφθεί.Ορκίζομαι στον Αγιο Βαλεντίνο(μεγάλη η χάρη του)

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...