ΚΛΙΚΑΡΟΥΜΕ!ΔΕΝ ΛΟΥΦΑΡΟΥΜΕ!

Saturday, November 17, 2012

Όταν ο ΝΕΡΩΝΑΣ τα πήρε κρανίο!Ο ΝΕΡΩΝΑΣ χτύπησε again!
Ξέρει ότι η xristin του έχει αδυναμία, καθότι και καλός παλιός φίλος είναι,και το IQ του δεν έχει καμία σχέση με το IQ κουνουπιού της xristin. Εκμεταλευόμενος αυτήν την αδυναμία, ο απαίσιος αυτός τύπος που δεν λέει να κάνει δικό του blog εκτονώνεται στο blog της xristin.
Έστειλε λοιπόν e-mail στην xristin και αφού την πέρασε γενεές δεκατέσσερις για τις ασυναρτησίες με τα κοντοσούβλια και τα σπληνάντερα που ανεβάζει στο blog της, την κατηγόρησε για την απουσία σοβαρής προσέγγισης των σύγχρονων προβλημάτων της πατρίδας και την ρώτησε γιατί δεν έχει γράψει κάτι για την σύγχρονη ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΟΜΟΟΥΣΙΑ ΤΡΙΑΔΑ.
Παναγία μου, τι είναι αυτό,αναρωτήθηκε τρομοκρατημένη η χαχαχούχα xristin.
Το τρίο Στούτζες δεν πρέπει να είναι,το τρίο Μπελκάντο όχι,το τρίο παρτούζα μάλλον απίθανο,γιατί που να τρέχεις για τρίτο όταν δεν έχεις τον δεύτερο,τα πουλάκια μπορεί να ήταν τρία αλλά δεν έκαναν....τρίο,η καμαρούλα μια σταλιά αποκλείεται, γιατί ήταν...δύο επί τρία, μα τι ήθελε να πει αυτός ο ψυχοβγάλτης ΝΕΡΩΝΑΣ που νομίζει ότι το IQ της xristin είναι σύμμαχος της;

Για να το λέει όμως αυτός ο στριμμένος ΝΕΡΩΝΑΣ κάτι έχει στο μυαλό του σκέφτηκε η xristin, και αφού έσκυψε με ευλάβεια το κεφάλι και βάρεσε 5-6 προσευχές, άνοιξε αγχωμένη τον γούγλη να ξεστραβωθεί, γιατί από θρησκευτικά γνωρίζει μόνο τους φυλακισμένους στα έγκατα της γης Νεφελίμ , που όταν Θεού θέλοντος , ανοίξει τις πύλες ο Αντίχριστος (μπρρρρρρ!) και τους απελευθερώσει στα έσχατα χρόνια,δεν θα μείνει ούτε κοκαλάκι, ούτε τσιτσί από το ανθρώπινο είδος, άσε που θα ψάχνουμε για μύγες,βατράχους,σκύλους και.....σκατά, γιατί θα έχουν τον αχόρταγο μέσα τους(οι Νεφελίμ είπαμε!)
Μη βαράτε. Δεν τα λέει η xristin.Ο Άγιος Αντρέας τα είπε στην προφητεία του.
Χάθηκε η xristin. Τι έλεγε καλέ;
Α,για....... τον ΝΕΡΩΝΑ έλεγε που την έβαλε σε μπελάδες με την σύγχρονη Αγία και Ομοούσια Τριάδα και ψάχνοντας βρήκε ότι η Αγία και Ομοούσια Τριάδα ονομάζεται το χριστιανικό δόγμα που περιγράφει την πίστη σε έναν Θεό με τρία πρόσωπα
Τρία πρόσωπα;Τι τις θυμίζει,τι τις θυμίζει!
Α,το βρήκα,αναφώνησε η xristin σε μια στιγμιαία αναλαμπή.
Ο ΝΕΡΩΝΑΣ πρέπει να εννοούσε ότι αυτό που του θυμίζει την σύγχρονη Αγία και Ομοούσια Τριάδα είναι η κυβερνητική τριανδρία!
Ωραία,αφού βρήκε την τριάδα ας ψάξει , με βάση την αρχή της προσομοίωσης,τις ιδιότητες των μελών της.
-ο Πατήρ πρέπει να είναι ο Σαμαράς καθότι "πραγματώνει τη δημιουργική ενέργεια, και είναι η αρχική αιτία". Ναι,έτσι πρέπει να είναι,γιατί αν δεν έπαιρνε 29,26% στις εκλογές δεν θα είχαμε αρχική αιτία ,δεν θα είχαμε καμία ενέργεια ενώ για δημιουργική ενέργεια ούτε λόγος, .
-Ο Υιός πρέπει να είναι ο Βενιζέλος καθότι "πραγματώνει το έργο της φανέρωσης, της άσαρκης και της ένσαρκης παρουσίας του στην κτίση και την ιστορία για τη σωτηρία του ανθρώπου"
Εδώ έχουμε ένα πρόβλημα καθότι άσαρκο δεν τον λες τον Βενιζέλο, αλλά το σώζουμε το πράγμα με την δυνατότητα και ένσαρκης, μην σας πω και βαρέων βαρών παρουσίας του Ευάγγελου, ο οποίος εκτός από την σωτηρία του Έλληνα ανθρώπου αγωνίζεται να ξανακτίσει και να σώσει το ΠΑΣΟΚ και την ιστορία του.
-Το Άγιο Πνεύμα πρέπει να είναι ο Κουβέλης καθότι "διενεργεί την τελείωση του δημιουργικού και απολυτρωτικού έργου".
Σωστό και αυτό, καθότι αν δεν ψηφίσει και η ΔΗΜΑΡ δεν έχουμε τελείωση του δημιουργικού και απολυτρωτικού έργου του Μνημονίου.
Αυτά για την σύγχρονη Ελληνική εκδοχή της Αγίας και Ομοούσιας Τριάδας και ο θεός να βάλει το χέρι του.


Ο ΝΕΡΩΝΑΣ της έγραψε επίσης ότι « Η κυβέρνηση  που γνωρίζουμε,ή υφιστάμεθα όπως θα προσέθετε ένα άτομο με κριτική διάθεση ,δεν είναι όπως είχαμε συνηθίσει .Στην σημερινή πολιτική συγκυρία η εξουσία ασκείται από μια τριανδρία» και έκλεισε με την φράση «η τριανδρία στην δημοκρατία είναι αρχή  αποτελούμενη εκ τριών ανδρών και  κάθε ένας από την τριανδρία  αποκαλείτε τρίαρχος»!
Α στο διάολο!
Δηλαδή την xristin την κυβερνάει τώρα ο τρίαρχος Samarius,o τρίαρχος Benizelius και ο τρίαρχος Kuvelius;
Τώρα εξηγούνται όλα!
Η xristin εύχεται στην τριανδρία να μακροημερεύσει και να μην πάθει ότι έπαθε η τριανδρία που θέσπισε η ρωμαϊκή δημοκραία  το 60 π.Χ. όταν κατέλαβαν την εξουσία ο Γάιος Ιούλιος  Καίσαρας , ο Μάρκος Λικίνιος Κράσος και ο  Γνάιος Πομπήιος . Πρώτος αποχαιρέτησε ακούσια την εξουσία και την ζωή ο  Κράσος, όταν οι δύο άλλοι τον έστειλαν να πολεμήσει τους Πάρθους , αυτοί τον νίκησαν του έκοψαν το κεφάλι και το έστειλαν στον βασιλιά τους Ορώδη και αυτός το διέθεσε ως μέρους σκηνικού σε παράσταση τραγωδίας του Ευριπίδη. Ο  δεύτερος, ο Πομπήιος βρήκε τραγικό θάνατο σε εμφύλιο πόλεμο . Ο τρίτος, ο Καίσαρας   επέζησε των δύο άλλων,αλλά  τελικά δολοφονήθηκε στα σκαλιά του Καπιτωλίου.
Το μέλλον θα δείξει την κατάληξη της τωρινής ελληνικής τριαρχίας, αλλά πρέπει να κινηθεί ταχύτατα γιατί πόσο να αντέξουν οι πορδοκόφτες της xristin που έχουν και αυτοί ημερομηνία λήξης.
Αυτά!


Bookmark and Share

39 comments:

 1. O ΝΕΡΩΝΑΣ ποιος είναι; Και γιατί γράφεται με κεφαλαία;

  ReplyDelete
  Replies
  1. Δεν με διαβάζεις,δεν με διαβάζεις Koueen η πηδάς τις αναρτήσεις, εξ ου και τα κενά στην ενημέρωση σου που διαπιστώνω, και θα τιμωρηθείς με την πιο βαριά ποινή που θα είναι η ανάγνωση των τελευταίων 15 αναρτήσεων(χα,χα) όπου θα βρεις πληροφορίες γιαυτόν τον καλό φίλο τον ΝΕΡΩΝΑ,που όλα του τα επιτρέπει η xristin εκτός από το μαστίγωμα(με μαστίγιο) γιατί το λεκτικό το ζητάει σαν τον ναρκομανή την δόση του.
   Φιλάκια!

   Delete
  2. (ωχ, με κατάλαβε)

   Delete
  3. χα,χα
   Και βέβαια σε κατάλαβα!
   Στρώσου στο διάβασμα να αναπληρώσεις τα κενά!

   Delete
 2. G ???????? η μονάς επιταχύνσεως??? χαχα

  ReplyDelete
  Replies
  1. Κάτι ξέρεις εσύ akrat και χαμογελάς τόσο πονηρά!

   Delete
 3. Έχουμε τριανδρία...ή τα τρία μας?
  Σα να μπερδεύτηκα...κυκλοφορούν πολλά χμμ..δε μου επιτρέπει η αγωγή μου να εκφραστώ!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ετσι τους θέλω εγώ τους αναγνώστες μου.
   Με καλή αγωγή και μακριά απο τα.....τρία!   Delete
 4. Ήθελα να ήξερα γιατί ο Νέρωνας σου κάνει παρατηρήσεις ότι δεν ασχολείσαι με τα τρία... πρόσωπα της κυβέρνησης και δεν βάζει ο ίδιος τον κ... του κάτω να γράψει.
  Άλλη φορά δεν θα το ανεχτώ να βάζει τη φίλη μου να γράφει... για τα τρία...
  Μήπως εκείνος δεν θέλει να χαλάει άδικα το χρόνο του με τα τρία... και κοιτάζει να βάζει άλλους να βγάζουν το φίδι απ' την τρύπα.
  Εύχομαι το φίδι όταν βγει απ' την τρύπα να βρει τρεις να τους δαγκώσει μήπως και ηρεμήσουμε οι υπόλοιποι.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Κορόιδο είναι να κάνει blog ο ΝΕΡΩΝΑΣ;
   Ξέρει ότι μόλις το φτιάξει, θα τον βομβαρδίσει η xristin με σχόλια που δεν θα προλαβαίνει να κάνει delete.
   Η xristin του πρότεινε να του φτιάξει blog και τις είπε "Δεν σφάξανε"!
   Τι να κάνει η xristin εκτός απο το να του πει αυτό που είπε ο Καραγκιώζης στον Χατζατζάρη "Δύο επί τρία συν έξι ίσον μηδέν. Ένα το κρατούμενο. Επί 86 ίσον 735, μείον 1284 ίσον τρία και το λουρί της μάνας…"!
   Φιλούρες!

   Delete
 5. Δεν λες του Νέρωνα να βάλει καμιά φωτιά ξεκινώντας από την Βουλή και να μας αφήσει να απολαυσουμε τα σπληνάντερα μας;

  ReplyDelete
  Replies
  1. Αν περιμένεις από τον ΝΕΡΩΝΑ να βάλει φωτιά στην Βουλή, μην τον περιμένεις και τρέξε με την ησυχία σου να φας το σπληνάντερο.
   Ο ΝΕΡΩΝΑΣ θα αργήσει,γιατί ψάχνει για τα.....σπίρτα!
   Φιλάκια!

   Delete
 6. FLORA, γιατί καλέ να πάει το φίδι να δαγκώσει αυτούς και να μην πάει να βρει το σημείο "G";

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ντίνο,άντε και το βρήκε το σημείο G το φίδι, ποιος όμως......θα βγάλει το φίδι από την τρύπα;
   χα,χα,χα!
   Φιλάκια!

   Delete
 7. xristin, αργείς να εμφανιστείς, αλλά στο τέλος κεντάς! Πολύ γελάω μαζί σου!
  Είμαι "ο πιο πιστός φίλος του σκύλου" (και όχι η Φανή!)

  Έλα καμμιά βόλτα:

  http://pistos-petra.blogspot.gr/

  ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ..."

  Σε περιμένω, καλό βράδυ!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Πιστέ φίλε του σκύλου και όχι μόνο, η xristin έχει ένα πρόβλημα με την έμπνευση η οποία τις χτυπάει την πόρτα αραιά και πού.Μάλλον καταλαβαίνει ότι και να της χτυπήσει την πόρτα η xristin δεν θα την ακούσει.
   Για τέτοιο "κουφό" άτομο μιλάμε!
   Τρέχω στο κονάκι σου να δω την δική σου έμπνευση!
   Φιλάκια!

   Delete
 8. Σάββατο κοντά γιορτή ...
  ΗΘΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ : Όλες οι τριανδρίες έχουν κακό τέλος !!!
  Ας ελπίσουμε να μην έχουμε κι εμεις το ίδιο ...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Δεν το θέλουμε το κακό τέλος!
   Κουραστήκαμε με τους πειραματισμούς!
   Φιλούρες!

   Delete
 9. Ε...όχι Χριστιν μου να εύχεσαι να μακροημερεύσει η τριανδρία
  Να'ναι λίγες οι ώρες της και αυτές με οξυγόνο να εύχεσαι πας και γλυτώσουμε απ'αυτήν την κατάρα που μας βρήκε:))

  Φιλιά θαλασσινά!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Μήπως zoyzoy μου να αφήσουμε λίγο το χρόνο να δείξει;
   Λέω εγώ τώρα!
   Φιλάκια!

   Delete
 10. Τώρα περιμένουμε την δόση (πρεζόνια γαρ) η τριάδα κρατάει με τα ξένα μπουντέλια. Τώρα θα πληρώσουμε τους λογαριασμούς για την σωτηρία της πατρίδας (και την δική τους) και μετά, αναμονή για την επόμενη δόση.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Γεια σου Γιώργο!
   Χαρά μου να σε βλέπω να σχολιάζεις και ας μην κατάλαβα τι σημαίνει μπουντέλια.

   Κάτι ξέρουν οι ξένοι που μας δίνουν την δόση σε δόσεις, καθότι ξέρουν ότι η υπερβολική δόση...σκοτώνει!
   Φιλάκια!

   Delete
 11. Είτε με τριάρχους είτε με μονάρχους (!) για τον πάτο τραβάμε! Εγώ αυτό ξέρω! Να δούμε πότε επιτέλους θα τα πάρει στο κρανίο ο λαός!!!!!
  Καλή βδομάδα............. Φιλάκια

  ReplyDelete
  Replies
  1. Αυτοί οι μονάρχους που λες είναι κάτι σαν τις Μονάχους-Μονάχους χωρίς ρο;
   Ενημέρωσε με την άσχετη!
   Φιλούρες!

   Delete
 12. ΥΠΑΤΙΑ Η ΕΞ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣNovember 19, 2012 at 5:59 AM

  Μπορεί στην αρχαία δημοκρατική Ρώμη οι δύο τριανδρίες το 60 π.χ. και το 46 π.χ. να απέτυχαν ,στην Ελλάδα όμως η μοναδική , μέχρι πρότινος , τριανδρία που κυβέρνησε την βόρεια Ελλάδα (Ελ. Βενιζέλος , Π. Κουντουριώτης , Π. Δαγκλής 26/09/1915 – 09/10/2016 ) επέτυχε απόλυτα τους στόχους της. Τι θα γίνει τώρα με την φρέσκια … Αγία και Ομοούσια Τριάδα ; Τι να πώ , ο θεός να βάλει το χέρι του.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Μόνο ο Θεός;
   Και ο Άλλάχ ΥΠΑΤΙΑ!

   Delete
 13. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 14. Νέα έκδοση, βελτιωμένη και επηυξημένη (λέω εγώ τώρα...)

  Από την τριανδρία που μας πηδά μετά άνευ βαζελίνης, περάσαμε στα τρία και φτάσαμε στο σημείο G !!

  Ναι είναι (το G) μονάδα επιτάχυνσης. Της γυναικός άμα το βρείς ! Συμπαρασύροντας παρτεναίρ (άνδρα, γυναίκα, όπως τη βρίσκει η κοπέλα) και σωμιέδες !

  Το να βρεις το G (πανεύκολο) : Προχωράς (στο διάδρομο...) τρίτο ΑΧ πάς δεξιά... περνάς το "Oh my Gawd !" (ασεβές να γραφτεί σωστά), αφήνεις πίσω σου ασυγκίνητος τα "Ναι, ΝΑΙ, ΝΑΙΑΙΑΙ !!", της γαργαλάς ολίγον τον οφαλό (ΑΠΟ ΜΕΣΑ !!), λέγοντας με πάθος "ντίγκλι ντίγκλι" προχωράς, δεν επηρεάζεσαι από τα "μη σταματάς !" , ανεβαίνεις... να προσέχουμε καρδιά και σηκωταριές, και όπως βογγά βγαίνεις από το στόμα !

  Λίγο ακόμα, φτάνουμε, εξωτερικό τρίψιμο των κροτάφων... αυτό ήταν !

  Στο μυαλό της γυναίκας το σημείο G ! Αμά την... ΕΚΕΙ, πέράσες τα δύσκολα, τα άλλα έρχονται ανέτως και ευκόλως... Και δεν πάμε από μέσα στο κεφάλι... μη κάψουμε κατά λάθος καμία φλάντζα και γίνει πιό "κούκου" από ότι είναι !!

  Δίδαξα πάλι !

  ReplyDelete
  Replies
  1. Όντως δίδαξες πάλι GiP!
   Είσαι μεγάλος!
   Κατά πως τα λες και πως χτυπιέσαι η κολόνα του σπιτιού μου μάλλον σε λάθος σημείο και με λάθος τρόπο έψαχνε το σημείο G τόσα χρόνια,άσε που δεν μου άφησε σηκωταριά και καρδιά στην θέση τους.
   Ούτε ανθρακωρύχος να ήταν.
   Τρέχω να τον ενημερώσω για την μέθοδο GiP.
   χα,χα,χα,χα!

   Delete
 15. γελασα πολυ!
  μαθηματα νεοελληνικης ιστοριας! :P
  καλο βραδυυυυυυ!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Μαθηματα νεοελληνικης ιστοριας με παραδείγματα απο την παλαιώτερη ιστορία που όμως δεν δίδαξε τίποτα στους εκπροσώπους της πολιτικής τάξης της χώρας.

   Delete
 16. Χα, χα, χα... γέλασα μία με την ανάρτησή σου, ήρθε και η διδασκαλία του G από το φίλο μου τον GiP κι έφυγα αδιάβαστος... :)

  Πάντως περισσότερο με τριώδιο μοιάζει το πράγμα παρά με τριανδρία!

  Την καλησπέρα μου.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Μην γελάς καλέ!
   Αυτός ο GiP θα τινάξει στον αέρα συζυγικές και όχι μόνο σχέσεις χρόνων, καθότι μας διεύρυνε τον σεξουαλικό ορίζοντα και άντε τώρα εμείς η γυναίκες να μείνουνε στα παλιά στερεότυπα αναζήτησης του σημείου G,μιας πράγματι πολύ βαριάς εργασίας που μόνο με την εργασία ανθρακωρύχου στην υπόγεια στοά μπορεί να συγκριθεί.
   Φιλάκια!

   Delete
 17. Κάτι φάτσες που χουνε αυτοί οι μπαγλαμάδες της τριαρχίας.
  Πως στο διάτανο να πάγει μπροστά φτούνος ο τόπος.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Λες αν τους αλλάξουμε φάτσες να πάμε καλύτερα;
   Είναι βλέπεις και μακριά οι Απόκριες!

   Delete
 18. Χριστίνα μου, αλίμονο αν χάσουμε και το σημείο G αν δε μας δωσεί η δόση!
  Ε όχι πιά, ας χάσουμε τη δώση, αλλά εκείνο το άτιμο το G όχι.Στο κάτω κάτω δε τη χρειαζόμαστε και συνεχίζουμε την.... έρευνά μας!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Έχεις δίκιο leondokarde.
   Το σημείο G και τα μάτια μας!

   Delete
 19. ΥΠΑΤΙΑ Η ΕΞ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣNovember 23, 2012 at 4:54 AM

  « Αγία Ομοούσια Τριάδα » , « Τριαρχία » . Δεν συμφωνώ xristin με αυτές τις μεταφορές που χρησιμοποιείτε εσύ και ο ΝΕΡΩΝ , εγώ προσομοιάζω την κυβέρνηση των τριών , με την κατάσταση εκείνη την οποία οι Γάλλοι - πάντα έκδοτοι στις ηδονές της σάρκας - ονομάζουν partouze και με την παθητική συμμετοχή βεβαίως του ένδοξου Ελληνικού λαού .

  ReplyDelete
 20. ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!!!!!!
  Χριστινάκι μου, τι ωραία πράγματα βάζεις εδώ!!!!!!!
  Πάω να δω και τα προηγούμενα......
  Φιλάκια!!!!!!!!!!!!!!

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...