ΚΛΙΚΑΡΟΥΜΕ!ΔΕΝ ΛΟΥΦΑΡΟΥΜΕ!

Tuesday, February 23, 2010

Τι είδαν τα υπέροχα


 μπιρμπιλωτά μου ματάκια!
Τα υπέροχα μπιρμπιλωτά μου ματάκια είδαν έναν τρικούβερτο καβγά ανάμεσα σε αγανακτισμένους πολίτες και υπάλληλο του ΗΣΑΠ, στον ηλεκτρικό σταθμό του Ταύρου.
Η αιτία του καβγά ήταν η ξαφνική και χωρίς προειδοποίηση διακοπή δρομολογίων στον ηλεκτρικό σταθμό.
Το οργισμένο πλήθος που μαζεύτηκε κινήθηκε προς το γκισέ  και ζητούσε εξηγήσεις από τον τρομοκρατημένο υπάλληλο ο οποίος ταμπουρώθηκε στο μικρό καμαράκι κάνοντας και μία ελληνοπρεπέστατη χειρονομία που συμπεριλαμβάνει και τα πέντε δάκτυλα, χωρίς να εξαιρεί κανένα.
Αυτό εξόργισε περισσότερο τους επιβάτες οι οποίοι προσπαθούσαν να παραβιάσουν την πόρτα και να σύρουν έξω τον υπάλληλο.
Τα κοσμητικά επίθετα σφύριζαν στον αέρα σαν τις σφαίρες στον Βύρονα.
Δεν είχαν στόχο κάποιον ταλαίπωρο μετανάστη, αλλά τον πανικοβλημένο υπάλληλο του  ΗΣΑΠ,ο οποίος κινδύνευε να λιντσαριστεί.
Περάσανε γενεές δεκατέσσερις τους υπουργούς του ΠΑΣΟΚ και όλο τους το σόι.
Πρωτοστατούσαν οι γυναίκες, και ο στόμας τους ξέβραζε απίστευτες βρισιές και κατάρες. Πραγματικές αγωνίστριες.
Σαν την Λίανα Κανέλλη, σε μια από τις συχνές κρίσης εμμηνόπαυσης.
Και ενώ ο καβγάς συνεχιζότανε, ξαφνικά ακούστηκε μία αντρική (ο θεός να την κάνει αντρική) φωνή, προερχόμενη από έναν τροφαντό, καλοζωισμένο και τρελαμένο παπά, ο οποίος στάθηκε στη μέση του πλήθους ,και σηκώνοντας τα χέρια προς τον ουρανό (ως άλλος Μεσσίας) είπε το εξής καταπληκτικό«Σταματήστε να τσακώνεστε και να βρίζεστε .Απο τότε που εγκαταλείψαμε τη σωστή χρήση της ελληνικής γλώσσας, τελειώσαμε ως λαός ».
Την σιγή και την αμηχανία που ακολούθησε, έσπασε μία γνήσια και με μπόλικη βαρβατίλα αντρική φωνή«Δεν πάς να γ……ς ρε μ….α», και όλα επιστρέψανε στους κανονικούς ρυθμούς, δηλαδή στην άγρια και χωρίς έλεος ανταλλαγή "απόψεων".
Δεν πίστευα αυτό που έζησα.
Δεν πάμε καλά, ρε!!

ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ


Το video πρέπει να το δείτε με την μουσική υπόκρουση που το συνοδεύει.Δεν θα χάσατε επειδή θα δείτε την απαράμιλλη χάρη,την πλαστικότητα των κινήσεων και το άψογο στύλ των  παπάδων,που μοιάζουν να αψηφούν τον νόμο της βαρύτητας.
Αυτοί δεν χωρευουν.Αυτοί πετάνε.
Φτού σας παληκάρια μου.


Bookmark and Share

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...