ΚΛΙΚΑΡΟΥΜΕ!ΔΕΝ ΛΟΥΦΑΡΟΥΜΕ!

Wednesday, June 23, 2010

Ο νόμος είναι το δίκαιο των billionaires!

Ε, οχι να απεργήσει και το νινί

Διαβάζοντας τον τύπο αλίευσα μία απίστευτη είδηση που αφορούσε την πρώτη απεργία των billionaires(των δισεκατομμυριούχων ντε) στον κόσμο και πιο συγκεκριμένα στην Αυστραλία.
Βγήκαν λοιπόν στους δρόμους με πλακάτ και διαδήλωσαν κατά της έκτακτης εισφοράς στα εισοδήματα τους και της αύξησης της φορολογίας στο 40%.
Μέχρι σε καρότσα ημιφορτηγού σκαρφάλωσε η πιο πλούσια γυναίκα της Αυστραλίας για να εκφωνήσει τον πύρινο αντικυβερνητικό λόγο της.
Επειδή και στην Ελλάδα η κυβέρνηση επέβαλε έκτακτη εισφορά στις επιχειρήσεις και κάτι ψιλοαυξήσεις στα κέρδη τους ,φαντάζεστε να κολλήσουν το επαναστατικό μικρόβιο οι δικοί μας billionaires τι έχει να γίνει?
Να δω εγώ την Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη σκαρφαλωμένη με το δωδεκάποντο στο Datsun του γύφτου να βγάζει πύρινο λόγο κατά της φτώχειας των δισεκατομμυριούχων και τα 12 γυφτάκια του γύφτου να χτυπάνε παλαμάκια, και ας πεθάνω μόνη, καταφρονεμένη και χωρίς ΕΚΑΣ.
Να δω εγώ τον Κόκκαλη κάτω από πλακάτ που να γράφει "η φτώχεια θέλει καλοπέραση αλλά που να την βρείς με έκτακτο φόρο",και ας πεθάνω μόνη, καταφρονεμένη, χωρίς ΕΚΑΣ και χωρίς το δώμα των 12τμ.που σιγοψήνω στους 40°C 7 Κονγκολέζους και 7 Σουδανούς.
Να δω εγώ τον ωραίο Μπρούμελ(τον Άκη ντε) να ξελαρυγγιάζεται φωνάζοντας "κάτω τα χέρια από το φτωχικό της Αεροπαγίτου" και ας πεθάνω μόνη, καταφρονεμένη, χωρίς ΕΚΑΣ και χωρίς την υπόγεια γκαρσονιέρα των 35τμ στην Πατησίων, που νοικιάζω σε 35 Πακιστανούς.
Να δω εγώ την μαμά-Πατίτσα να ξεδιπλώνει πλακάτ στο "Αβέρωφ" με σύνθημα "κάτω ο φόρος από τα μεταξωτά βρακιά.Ενα κομματάκι από το βρακί μας είδατε.Δεν σας δείξαμε και τον κόλο. Είστε όλοι για δέσιμο" και ας πεθάνω μόνη, καταφρονεμένη, χωρίς ΕΚΑΣ και χωρίς το πάρκινγκ που μετέτρεψα σε γκαρσονιέρα και ζούν άνετα και ευρύχωρα 15 Φιλιππινέζες.


Bookmark and Share

5 comments:

  1. Οι μόνοι που δεν θα απεργήσουν ποτέ!

    ReplyDelete
  2. αγάπη μου,προς στιγμή λαχτάρισα..
    είδα το τίτλο περί απεργίας του "νινι" και σοκαρίστηκα..
    λέω ,πότε απήργησα εγώ και δεν το ξέρω...που μέρα νύχτα ξημεροβραδιάζομαι πάνω από τις αγορές και τα spreads..που δεν αφήνω p και δείχτη αμελέτητο..που cds ακούω και σταυροκοπιέμαι γιατί δεν ξέρω από που θα μου ρθει...που τέλος πάντων προσπαθώ όπως ο πρωθυπουργός μας λέει να μη συντείνω στη χρεωκοπία της χώρας μου...που 45 + 7% μου βάλανε φορολογία κι εγώ αμετανόητη...εκείιι...αντί να τη κάνω με ελαφρά και δάχτυλα προτεταμένα,του τύπου "όρσε " τους τα σκάω ανελλειπώς και αδιαμαρτυρήτως επί χρόνια για να ανεβαίνουν τώρα οι ωραιομπρούμελοι και οι Γιάννες στο Datsun της διαμαρτυρίας ...
    Και μετά η αόματη,κατόπιν ωριμοτέρας παρατήρησης και σκέψης,επανέφερα τους καρδιακούς μου ρυθμούς στα συνήθη επίπεδα...
    Δεν απήργησε η vivi...το νινι την έκανε...που εξ όσων γνωρίζουμε,ούτε σε ΦΠΑ δεν υπόκειται...
    Πρόσεχε αγάπη μου..πρόσεχε...είμαστε και μεγαλοκοπέλες και σε διαβάζουμε ανελλειπώς..
    μη μας βρει κενένα εγκεφαλικό στο άνθος της ηλικίας μας...

    ReplyDelete
  3. Προς Itsmylife:
    Και στην Αυστραλία πίστευαν οτι δεν γίνεται να απεργήσουν η δισεκατομμυριούχοι και όμως έγινε.
    Είναι να μην φτάσει η μόδα και στην Ελλάδα.

    ReplyDelete
  4. Αγαπητό SpIrTokoYto:
    Τι μας νοιάζει εμάς αν απεργεί το νινί της ξανθιάς.
    Εμείς πρέπει να προσέξουμε να μην κλείσουμε σαν γυναίκες όπως κάτι άλλες που όλο κλείνανε και ολο ξεχνούσαν να βάλουν την κλειδαριά.
    Ασε λοιπόν τα spreads και ξεκίνα το sprint στον έρωτα.
    Υ.γ
    Τώρα που κοίταξα καλύτερα το νινί της ξανθιάς σαν να μου φαίνεται οτι δεν το κλείδωσε καλά.

    ReplyDelete
  5. Δεν παίζεσαι !!
    ( Unplayable στα Μαλτέζικα με Ουγκαντέζικη προφορά ! )

    Τι Παναγιά των Παρισίων... εδώ μας προέκυψες Παναγιά των μεταναστών ! (και δεν είπες για το πατάρι που έχεις βολέψει 5 Κουρδους που νομίζουν ότι τους εκδώσαμε στην Τουρκία και κρύβονται !! χαχαχα)



    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...