ΚΛΙΚΑΡΟΥΜΕ!ΔΕΝ ΛΟΥΦΑΡΟΥΜΕ!

Tuesday, February 21, 2012

Όταν ο ΝΕΡΩΝΑΣ πήρε ανάποδες στροφές!


Τον ΝΕΡΩΝΑ τον ξέρετε όλοι, η τουλάχιστον αυτοί που αφήνουν σχόλια στο blog μου.
Είναι παλιός φίλος (αν έχεις τέτοιους φίλους κλπ.....), που ούτε που του περνάει από το μυαλό να δημιουργήσει δικό του blog (κορόιδο είναι!),αλλά βρήκε το εύκολο θύμα, και όταν δεν μπορεί να εκτονωθεί με τα σχόλια του, στέλνει mail και με περνάει γενεές δεκατέσσερις.
Παίζει στα......ποδαράκια του τα οικονομικά,συνταγματικά,φιλοσοφικά και κυρίως ιστορικά θέματα και μου δημιουργεί ένα τεράστιο αίσθημα κατωτερότητας.
Κάθε φορά που μου στέλνει mail εγώ ψάχνω να βρω αυτό το έρμο 1,5 κιλό φαιάς ουσίας που δικαιωματικά μου ανήκει κατά πως τα λένε οι ιδικοί και δεν μου βγαίνει στο ζύγι με τίποτα.
Κάθε mail του και μια αναφορά στο αρχαιοελληνικό πνεύμα, θέλοντας να μου αποδείξει ότι η ιστορία κύκλους κάνει,κοινώς επαναλαμβάνεται,και αν εμείς τα δίποδα (έτσι καλέ μας λέει όλους) αποκτούσαμε την ικανότητα να την διαβάσουμε και να την αναλύσουμε σωστά,θα αποφεύγαμε πολλά δεινά.
-θυμάσαι xristin φαντάζομαι -μου γράφει-τι έλεγε ο  Αριστοτέλης, στα Πολιτικά του, αναφερόμενος στα είδη της δημοκρατίας, που λέει ότι υπάρχει μια μορφή δημοκρατίας, στην οποία υπέρτατη αρχή είναι ο νόμος, ενώ σε άλλο είδος, υπέρτατη αρχή είναι ο λαός. Σχετικά με αυτό το δεύτερο είδος αναφέρει: «είναι η περίπτωση κατά την οποία τα ψηφίσματα έχουν μεγαλύτερη ισχύ από το νόμο αυτό συμβαίνει στην πόλη όταν υπάρχουν και δρουν δημαγωγοί.Στις δημοκρατικές πόλεις που κυβερνιούνται κατά το νόμο, δεν κάνει ποτέ την εμφάνισή του ο δημαγωγός, αλλα είναι οι άριστοι πολίτες που έχουν την πρωτοκαθεδρία. Οι δημαγωγοί κάνουν την εμφάνισή τους εκεί όπου οι νόμοι δεν αποτελούν την υπέρτατη αρχή». Και συμπληρώνει λέγοντας ε έναν τόπο που έπηξε από δημαγωγούς,πήγαν περίπατο οι νόμοι και οι άριστοι πολίτες".
Και εγώ τρέχω να ξεσκονίσω την μνήμη μου και κάνω κάθε πρωί ασκήσεις μνήμης,δηλαδή πολλές απλές μαθηματικές πράξεις όπως 2*2=4, 3*4=12, 2*7=14 και με το άγχος που έχω βγάζω μονίμως το 2*6=13.
Προσπαθώ ακόμη να χώσω με το ζόρι στο σαλεμένο μου μυαλό τον αριθμό του κινητού της κολόνας και είμαι σε καλό δρόμο. Θυμάμαι πλέον πολύ καλά τους πρώτους 4 αριθμούς.
Και έτσι πανέτοιμη και αφού πρώτα θυμηθώ τι έφαγα χθες κάνω κατοστάρι ψάχνοντας να βρω στοιχεία για να τον αντικρούσω αν και δεν έχω και πολλά να πω καθότι ξέρω πολύ καλά που το πάει και συμφωνώ μαζί του απόλυτα,γιατί ξέρω ότι η πληγή της σύγχρονης Ελλάδας είναι η πολιτική ρητορεία που αποσκοπεί στο να μας παρασύρει ως λαό στοχεύοντας περισσότερο στο συναίσθημα μας παρά στην λογική.
Και τα καταφέρνουν άριστα οι πάσης φύσεως δημαγωγοί.
Αλλά ας έρθουμε στο κυρίως θέμα που είναι το τελευταίο mail του ΝΕΡΩΝΑ.
Σε αυτό ο ΝΕΡΩΝΑΣ ξέχασε και το αρχαιοελληνικό του πνεύμα, ξέχασε και το σαβουάρ βιβρ και ξεκίνησε ως εξής:
-xristin μάζεψε επιτέλους το τραπέζι της τελευταίας ανάρτησης πριν σε μαζέψω εγώ με το κουταλάκι από το οδόστρωμα,γιατί εκεί θα βρεθείς ξαπλωμένη τανάσκελα αν σε βρω μπροστά μου. Ξέρεις ότι με το να αφήνεις το γεμάτο καλούδια τραπέζι σε κοινή θέα για τόσες μέρες και ειδικά τώρα που γίνεται η διαβούλευση για το.... κούρεμα γίνεσαι συνυπεύθυνη για το κουτσούρεμα των μισθών και των συντάξεων μας;
Αν η Μέρκελ βλέπει κάθε μέρα αυτό το τραπέζι που έχει λυγίσει από τα όλα τα καλά του κόσμου είναι αυτονόητο να έχει σκυλιάσει και να θεωρεί ότι δεν είναι δυνατόν ο Γιόχαν,ο Φράντς (ο Πέτρος έχει προ πολλού επιστρέψει στην πατρίδα του) να κάνουν το σκατό τους παξιμάδι για να μας δανείσουν και εσείς να το έχετε ρίξει στην τρελή.
Εγώ που δεν είμαι Μέρκελ,όχι μόνο τους μισθούς μας θα έκοβα,αλλά και τον κώλο μας!
Μάζεψε το καταραμένο το τραπέζι που το γέμισες με cupcakes που στο χωριό σου αν δεν έκανες μία φορά την εβδομάδα cupcakes δεν κατέβαζε γάλα η αγελάδα σου.
Το ξέρεις ότι κάθε cupcake είναι 1% μείωση στον μισθό και κάθε κομμάτι μηλόπιτας είναι 1% μείωση στην σύνταξη;
Κάνε μια σούμα με τα λειψά σου μαθηματικά να δεις πως βγαίνουν τα νούμερα.
Αναλογίσου τι κακό κάνεις στην πατρίδα σου και στους άμοιρους μισθωτούς και συνταξιούχους.
Μάζεψε το πριν σε...μαζέψουν!
Τάχασα η γυνή μπροστά στην ομοβροντία των κατηγοριών και το μάζεψα γρήγορα, γρήγορα, για να μην το βλέπει η Μέρκελ και γυαλίζει ο οφθαλμός της.
Βέβαια αγαπητέ ΝΕΡΩΝΑ και γλυκιά μου frau Μέρκελ επειδή μαζί με (άλλους-ες) τα..... φάγαμε τα εδέσματα ,δεν σημαίνει αυτόματα ότι μαζί τα .....μαγειρέψαμε, και έτσι η xristin κάρφωσε εν ψυχρώ τις λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις που συνέβαλαν στην μείωση των συντάξεων και των μισθών μας συμβάλλοντας με την μαγειρική τους να ξεχειλίσει το τραπέζι.
Και είναι πολλές.
Δεν θα σηκώσω εγώ μόνη μου όλο το βάρος του κουρέματος!
Δεν τελειώσαμε εδώ αγαπητοί φίλοι.
Ο στριμμένος ΝΕΡΩΝΑΣ μου πέταξε στην μούρη και τον διάλογο τον Μηλίων και Αθηναίων 416 π.χ κατά Θουκυδίδη( Σαν να λέμε Ελλήνων και Γερμανών 2012 μ.Χ)

Οι Μήλιοι -μας λέγει ο Θουκυδίδης- ήταν άποικοι από την Λακωνία - και ηρνούντο να υποταχθούν στους Αθηναίους, όπως οι λοιποί νησιώτες. Και στην αρχή μεν του Πελοποννησιακού Πολέμου ετήρησαν ουδετερότητα και έμειναν ήσυχοι, έπειτα, όμως, πιεζόμενοι από τους Αθηναίους, που ερήμωναν το έδαφός των, περιήλθαν σε κατάσταση απροκαλύπτου πολέμου μετ' αυτών. Οι τελευταίοι, θέλοντας να ξεκαθαρίσουν -μια για πάντα- το πρόβλημα της Μήλου, εστρατοπέδευσαν έξω από τα τείχη της πόλεως και έστειλαν προς διαπραγμάτευση πρέσβεις, σε μια προσπάθεια ειρηνικής υποταγής της νήσου. Οι Μήλιοι εζήτησαν από τους Αθηναίους να διαπραγματευτούν με βάση την δικαιοσύνη όπως  επιβάλλει στους Αθηναίους το δημοκρατικό τους πολίτευμα.                                     
Κλεομήδης …(Αθηναίος στρατηγός ) πρός Μηλίους :<< ....ότι κατά τη συζήτηση των ανθρωπίνων πραγμάτων, το επιχείρημα της δικαιοσύνης έχει αξία μόνο μεταξύ ίσων, ότι, όμως, ο ισχυρός επιβάλλει ό,τι του επιτρέπει η δύναμή του και ο ασθενής παραχωρεί ό,τι του επιβάλλει η αδυναμία του. Τον νόμο αυτόν, ούτε εμείς εθέσαμε, ούτε πρώτοι εμείς εφαρμόσαμε. Τον ευρήκαμε ισχύοντα και θα τον κληροδοτήσομε ισχύοντα αιωνίως, γνωρίζοντας ότι και σεις, επίσης, και κάθε άλλος, εάν είχατε όση εμείς δύναμη, θα εκάμνατε το ίδιο
(Σημ.ΝΕΡΩΝΑ: Στις λίγες αυτές λέξεις των Αθηναίων, όπως τις μεταδίδει ο Θουκυδίδης, περιέχεται όλη η θεωρία του πολιτικού ρεαλισμού αλλά και η θεωρία της Δημοκρατίας, κατά την οποία η αρχή της ισότητας - ισηγορία, ισοκρατία ,ισονομία - αποτελεί τη βάση της Δικαιοσύνης).

Και κλείνει ο ΝΕΡΩΝΑΣ γράφοντας:Τελικά οι Αθηναίοι εκμεταλλευόμενοι την τεράστια στρατιωτική τους υπεροχή καταλαμβάνουν την Μήλο, εκτελούν όλους τους ενήλικους άνδρες, και πωλούν στα σκλαβοπάζαρα  τις γυναίκες και τα παιδιά και εγκαθιστούν στο νησί Αθηναίους εποίκους.

Καταλαβαίνεται πολύ καλά τι θέλει να πει ο ποιητής(sorry ο ΝΕΡΩΝΑΣ).
Η ιστορία κύκλους κάνει και επαναλαμβάνεται και όταν είσαι αδύναμος,μην ψάχνεις για δίκαιη αντιμετώπιση από τον ισχυρό , η αλλιώς που πας βρε Καραμήτρο ξυπόλυτος στα αγκάθια!
Δυστυχώς όταν είσαι σε αδυναμία άλλοι καθορίζουν τις τύχες σου!
Το θέμα είναι να μην μας φέρουν και εποίκους.
Γιατί επιτρόπους θα έχουμε σίγουρα!
Αυτά!  

Bookmark and Share

22 comments:

  1. 92. ΜΗΛ. Και πώς μπορεί να συμβεί να είναι ίδια συμφέρον σε μας να γίνουμε δούλοι , όπως σε σας να γίνετε κύριοί μας;
    93. ΑΘ. Επειδή σεις θα έχετε τη δυνατότητα να υποταχθείτε πριν να πάθετε τις πιο μεγάλες συμφορές, κι εμείς, αν δε σας καταστρέψουμε, θα έχουμε κέρδος.

    -Ασπρα-μαυρα όλα δικά τους οι ισχυροί...

    -Όχι,η Ιστορία ποτε δεν επαναλαμβανεται στις λεπτομέρειές της,η ουσια βεβαια παραμενει η ιδια,το δίκαιο του ισχυροτέρου...

    Καλημέρα...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Πράγματι η ιστορία δεν επαναλαμβάνεται στις λεπτομέρειες αλλά ποιος κοιτάζει τις λεπτομέρειες όταν η ουσία παραμένει αναλλοίωτη στον χρόνο και μοιάζει να την γνωρίζουν πολύ καλά οι εταίροι μας οι οποίοι μας το έθεσαν ωμά.
      Η δέχεστε τις προτάσεις μας η σας βλέπω να τον πιάνετε τον πάτο και μάλιστα πολύ σύντομα.
      Είναι γνωστό ότι κανένας ισχυρός δεν υποχώρησε ποτέ εφόσον παρέμενε ισχυρώς.
      Πόσο ισχυρώς όμως είναι κάποιος που σπαταλάει δυνάμεις για να τρομοκρατήσει τους άλλους και να μην τολμήσουν να εναντιωθούν στο μέλλον;

      Delete
  2. Το αληθινό πρόσωπο της φύσης είναι το πρόσωπο των Αθηναίων όταν ζητούν από τους Μηλίους να υποταγούν, ο αιώνιος νόμος του ανθρώπινου όντος είναι ακριβώς ο νόμος του ισχυρότερου. Η επίκληση της δικαιοσύνης, στην οποία προσφεύγουν οι Μήλιοι και η πίστη τους στην υπερίσχυση των ηθικών κανόνων της δημοκρατίας είναι ένα μοιραίο σφάλμα που τους ωθεί σε απελπισμένες και αυτοκαταστροφικές ενέργειες. Οι Μήλιοι θα όφειλαν να προσανατολισθούν στους κανόνες της φρόνησης, οι οποίοι πρέπει να υπηρετούν τη φυσική επιταγή της αυτοσυντήρησης των όντων. Βεβαίως η αυτοσυντήρηση έχει διαφορετικό νόημα για τον ισχυρό, ο οποίος μπορεί να διατηρήσει την ισχύ του μονάχα διευρύνοντάς την συνεχώς, και για τον αδύνατο, ο οποίος σώζεται ανταποκρινόμενος στις επιθυμίες του .ισχυρότερου.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Όπου επικρατεί η ηθική που βασίζεται στην δύναμη και όχι στην λογική,τα αποτελέσματα θα είναι πάντα οικτρά.

      Delete
  3. ΥΠΑΤΙΑ Η ΕΞ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΑΣFebruary 21, 2012 at 7:51 PM

    ΙΣΤΟΡΙΑΙ ΘΟΥΚΥΔΙΔΗ : Διακρατικές σχέσεις ,ελευθερία , δίκαιο , νοοτροπίες ισχυρών
    (Εδάφιο 95). Αθηναίοι προς Μήλιους : «… δεν μας βλάφτει τόσο η έχθρα σας όσο η φιλία σας. Η φιλία σας στα μάτια των υπηκόων μας θα ήταν απόδειξη αδυναμίας, ενώ το μίσος σας απόδειξη της δύναμής μας».
    (Εδάφιο 97). Αθηναίοι προς Μήλιους : « …λόγια που να στηρίζονται στο δίκαιο δεν λείπουν από κανένα. ... όσοι όμως διατηρούν την ελευθερία τους το χρωστούν στη δύναμή τους ».

    ReplyDelete
  4. Όσο θα υπάρχει ο άνθρωπος το ερώτημα θα παραμένει : Να υποτάσσεται ο αδύνατος στην αυθαίρετη , άδικη θέληση του ισχυρού ή να αντιστέκεται εν ονόματι της ηθικής , του δικαίου και της ελευθερίας όπως οι Μήλιοι , οι οποίοι όμως τελικά ενώ τους Σπαρτιάτες δεν βοήθησαν , οι ίδιοι έχασαν την ζωή τους , τα παιδιά τους , το νησί τους και τελικά εξαφανίστηκαν από την Ιστορία.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μπορεί οι Μήλιοι να εξαφανίστηκαν από τον χάρτη της ιστορίας,υπάρχουν όμως λαοί που κατάφεραν να αντισταθούν στην αυθαίρετη θέληση του ισχυρού γιατί ακριβώς την θεώρησαν αυθαίρετη και άδικη,γιαυτό δεν υπάρχει μία και μοναδική απάντηση στην ερώτηση αν πρέπει να υποτάσσεται ο αδύνατος στην αυθαίρετη θέληση του ισχυρού.

      Delete
  5. Ανέκαθεν η Ελλάδα είχε να τα βάλει με ισχυρούς...αναγκαστικά λοιπόν διαμόρφωσε ένα προφίλ ο έλληνας....και τώρα μας κατηγορούν γιαυτό....
    Μήπως μας άφησαν ποτέ σε ησυχία??
    Αμα δεν είσαι ισχυρός....γίνεσαι πονηρός....
    Καλησπέρα...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αυτό μας έφαγε mia.
      Η πονηριά που αντιστάθμιζε την έλλειψη δύναμης και σωστής οργάνωσης του κράτους.

      Delete
  6. Είναι πολλά
    τα συμφέροντα της Γερμανίας για να μας έχει υπόδουλη!
    Ενώ η εχθροπραξίες με τους Αθηναίους και τους Μηλίτες δεν έγιναν για οικονομικά συμφέροντα!

    Εσύ καλά τα πας με την μνήμη σου,εγώ τόσα χρόνια που δεν μπορώ να απομνημονεύσω το δικό μου αριθμό τι να πω:))

    Καλή απόκρια με φιλιά θαλασσινά!

    ReplyDelete
  7. Έχεις δίκιο καθότι είναι από τις ελάχιστες κατακτήσεις όπου οι κατακτητές δεν ενδιαφέρονταν για τον πλούτο του προς υποταγή έθνους αλλά πολύ απλά τους θεωρούσαν επικίνδυνους για την ηγεμονία τους.
    Σήμερα δεν αποτελούμε κίνδυνο για την ηγεμονία κανενός,αλλά είμαστε ελκυστικοί καθότι κάτω από το..... βρακάκι μας κρύβουμε(μάλλον)απίστευτα κάλλη.


    Υ.γ
    Ποιός σου είπε ότι γνωρίζω τον αριθμό του δικού μου κινητού;

    ReplyDelete
  8. Περασα να ευχηθω να περασεις καλες αποκριες και καλη καθαρα δευτερα με υγεια και καλη παρεα!!
    Εχεις δικιο με οσα γραφεις.Εχουμε τοσο πλουτο που θελουν να μας ληστεψουν μερα μεσημερι.Δυστυχως.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ευχαριστώ γλυκέ SKROYTZAKO.
      Σου εύχομαι και εσένα καλές απόκριες!

      Delete
  9. αγαπητή xristin...
    ως μία εκ των ποταπών που μαγείρεψε τινά των εδεσμάτων στο αναρτηθέν τραπέζι σου,εκφράζω τη βαθύτατη λύπη μου που διήγηρα το αίσθημα αγανάκτησης Ελλήνων τε και Γερμανών...
    Διέλαθε της προσοχής μου το γεγονός οτι η προκλητική παράθεση σπανακοπιτακίων,πιροσκίων,καπκεικίων και λοιπών -κιων θα διατάρασσαν τόσο τις διεθνείς μας σχέσεις,όσο και την οικονομική πολιτική Ευρώπης και Αμερικής..
    ( έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν οτι παρόμοια αναταραχή δημιουργήθηκε και μεταξύ Κίνας και Ρωσίας,ωσαύτως και η πρόσφατη ραγδαία ανατίμηση διεθνώς και των τιμών του πετρελαίου,αποδίδεται εις την ακραία εμφάνιση της τυρότουρτας,αν και η τελευταία ελέγχεται για την ακρίβειά της...η πληροφορία,όχι η τυρότουρτα,αυτή υπήρξε απολύτως ακριβής και συνεπής ως προς τη συνταγή και τα υλικά της...)
    Ομνύω δε,πως ουδέποτε εις το μέλλον προτίθεμαι να προβώ εις τοιαύτες εξτρεμιστικές και ανατρεπτικές ενέργειες,διαφυλάττοντας ως κόρη καρβελίου την καλή φήμη και δήλωση υποταγής των Ελλήνων δουλοπάροικων έναντι των φίλων, συμπασχόντων και συμπαθούντων εταίρων...
    Αναφωνόντας δε προς επίρρωσιν των ανωτέρω " σάλτα και συνουσιάσου κ. Μέρκελ ",σε ασπάζομαι και σου εκφράζω για άλλη μιά φορά τη συμπάθεια και τη συγνώμη μου για τα δεινά που προκάλεσα ακουσίως σε εσένα και τους αναγώστες σου...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Δεν θέλω ηττοπάθεια spirtokoyto!
      Έχω μπανίσει εγώ μια υπόγεια γιάφκα στα Π...... να γλείφεις τα cupcakes σου!
      Εκεί θα κάνουμε του χρόνου την συνάντηση και από εκεί θα ξεκινήσει η αντίσταση εναντίον της ανέραστης Μέρκελ και του παραδομένου ΝΕΡΩΝΑ.
      Το σύνθημα θα είναι "Λαός που βαδίζει προς το θάνατο τραγουδώντας και μαγειρεύοντας τυρότουρτες, βαδίζει προς τη ζωή".



      Είπα τυρότουρτα και θυμύθηκα ότι δεν την δοκίμασα στην συνάντηση.
      Πως μου ξέφυγε ολόκληρη τυρότουρτα;

      Delete
    2. ΥΠΑΤΙΑ Η ΕΞ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΑΣFebruary 28, 2012 at 6:13 AM

      Έχω αμφιβολίες xristin αν η ΜΈΡΚΕΛ είναι ανέραστη ,η φράου παντρεύτηκε νέα εξ έρωτος με συμφοιτητή της, ώριμη τον χώρισε και ξαναπαντρεύτηκε έναν γοητευτικό καθηγητή της χημείας . Σωστά όμως χαρακτηρίζεις τον ΝΕΡΩΝΑ παραδομένο. Δηλαδή ο κ. ΝΕΡΩΝΑΣ μας λέει ότι αν κάποιος προσπαθεί να μας βιάσει όχι μόνο να του κάτσουμε του ερίφη , αλλά και να το.....ευχαριστηθούμε !

      Delete
  10. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  11. Ένα σχόλιο που έγινε πιο πάνω συνοψίζει όλα όσα ήθελα να γράψω:

    "Άμα δεν είσαι ισχυρός....γίνεσαι πονηρός...."

    Μόνο που στη δική μας περίπτωση, νομίζω πως μμμμμάλλλον το παρακάναμε λιγάκι (και δυστυχώς, ακόμα το παρακάνουμε με την πονηριά μας...)

    Καλό σου απόγευμα, όσο το δυνατόν πιο χαμογελαστό!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Όπως τα λες είναι αγαπητέ μου!
      Στην πονηριά είμαστε πρωταγωνιστές!
      Θεωρούμε τους άλλους κουτορνίθια και τους εαυτούς μας σαΐνια!

      Delete
  12. Θα την πω την αμαρτία μου Χριστίν! Τώρα που έλειπα στο χωριό έβλεπα όλη μερα τηλεόραση (έτσι εξηγείται και η κατινιά που με έχει κυριεύσει τελευταία!)και άκουσα με τα μεγάλα καμαρωτά πέτσινα αφτάκια μου τη Μέρκελ να δηλώνει στο λαό της πως ο γνωρίζει καλά πως ο ελληνικός λαός δεν ευθύνεται, αλλά κάποιοι λίγοι που έχουν μετακινήσει τα τεράστια κεφάλαια τους στο εξωτερικό. Αναφώνησα αυτομάτως και εντελώς αυθόρμητα σαν να έβαλε γκολ ο Πάοκ "πεσ' τα επιτέλους χρυσόστομη!" και καθυσηχάστηκα κι εγω και δεν πιστεύω ποια πως τα καπκεικ μου είναι προκλητικά! Το χρήμα και ο βήχας λέει δεν κρύβεται. Ήθελα να ΄ξερα ποιος την έβγαλα αυτή την παροιμία άρρωστος με βήχα ή άρρωστος με χρήμα? Σε φιλώ!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Τι έγινε καλέ;
      Μας έκλεισες κατάμουτρα την πόρτα του blog σου και έμεινε στην απόξω το πόνημα μου για την υποκουλτούρα;
      Και είχα μία έμπνευση,μα μία έμπνευση!
      Όταν ακούω Λαζόπουλος, σεληνιάζομαι!
      Τι ψυχή θα παραδώσεις κοπέλα μου;
      Α ρε Φράου-Λίτσα τι με κάνεις,τι με κάνεις!

      Υ.γ
      Άσε την Μέρκελ και πιάσε την Φραουλίτσα!
      Τέτοια bitch που είναι,όλο και κάποια κεφάλαια θα έχει βγάλει στο εξωτερικό.
      Χα!Χα!

      Delete
    2. Ρε φιλενάδα είπαμε ο μεγάλος καβγάς ανάμεσα σε 2 κότες! Δεν ήθελα να μπει και να μου το κάνει κοτέτσι αυτή. Τα καταφέρνω περίφημα και μοναχή μου!
      Αλλά παρεξήγησες δεν είναι η Φραουλίτσα η άλλη κότα...'έχει πλάκα να το καταλαβαίνουν κι άλλοι αυτό έτσι! Και να εκθέτω την κοπέλα! πωπω! θα το τσεκάρω!
      Το διάβασα το σχόλιο σου και μου άρεσε πολύ η θέση σου. Αν τη δημοσιεύσω όμως θα πρέπει να δημοσιεύσω και τις άλλες που είναι λιγότερο αντικειμενικές και πολύ προσωπικές και δεν θέλω να γίνει κουτσομπολιό ούτε το ξεκατίνιασμα να πάρει έκταση. Προς το παρόν όποιος έρχεται από το μπλογκ της άλλης κοτούλας απλά παίρνει μια απάντηση για τα κομμάτια που λείπουν στο εκεί ξεκατίνιασμα! Μα ρε παιδί μου να με φιμώνει! Δεν έχω χειρότερο! Μου έκλεισε το στόμα και τη μύτη και παίρνω αέρα από τα αφτιά!χαχα! Αφού είμαι γλωσσού μαναμ ρώτα και τη θειά μου τη Γκόλφω! Άμα δεν με αφήνεις εκεί, θα στα πω εδω! Απλά τα πράματα! Πω παρατράβηξε η βόλτα σήμερα! Πάω να θέσω! Σε ξαναφιλώ!

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...