ΚΛΙΚΑΡΟΥΜΕ!ΔΕΝ ΛΟΥΦΑΡΟΥΜΕ!

Tuesday, September 11, 2012

Η xristin έχει νεύρα!

Ναι,η xristin έχει πολλά νεύρα και ευχαρίστως θα έσπαγε καμιά κεφάλα να ξαλαφρώσει και να βγάλει αυτήν την κακιά ενέργεια που τις έχει προκύψει εσχάτως.
Θέλει να δείρει κάποιον επειγόντως!
Προσπαθεί να καταλάβει τι τις συμβαίνει και άκρη δεν βγάζει.
Είναι και αυτό το υπερατλαντικό ταξίδι που είχε καθιερώσει να κάνει κάθε χρόνο και η κολόνα του σπιτιού τις είπε ορθά,κοφτά «no many,no Amerika», και στεναχωρήθηκε που δεν μπορεί να δώσει χείρα βοηθείας σε αυτόν τον ταλαίπωρο Ομπάμα,που θα πρέπει να βασιστεί αποκλειστικά στο ισραηλιτικό λόμπι και την Ομπάμαινα, που καλά να είναι η γυναίκα αλλά τι να πρωτοκάνει και αυτή η έρμη, που πρέπει να πλένει τα σώβρακα του προέδρου, να του μεγαλώνει τα παιδιά,και είναι αναγκασμένη να τον προμοτάρει κιόλας ,καθότι αυτός πασχίζει να πείσει τους ξεροκέφαλους Αμερικανούς ότι ο κύριος εχθρός της Αμερικής την σημερινή εποχή δεν είναι η Ρωσία,και όποιος το ισχυρίζεται αυτό δεν κατανόησε την δύναμη της COCA COLA!
Θεώρησε εύκολο στόχο για ξέσπασμα τον Σαμαρά, αλλά είδε τον Βενιζέλο να τον.....πιέζει από τα αριστερά,τον Κουβέλη από ...τα αριστερότερα, την ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΉ να είναι έτοιμη να του σπάσει το κεφάλι με βαριοπούλα, τον ΣΥΡΙΖΑ να τον στέλνει στην Αργεντινή να πάρει μαθήματα.....φτώχειας,και τον λυπήθηκε,άσε που δεν ήταν σίγουρη ότι θα την...δει ότι τον πιέζει και παραιτήθηκε.
Είναι και η γύφτισσα που την έπιασε η xristin να αδειάζει το παχύ έντερο της στην μέση του υπόγειου γκαράζ της πολυκατοικίας και έτρεχε με το λάστιχο(η xristin) να σβήσει τα σημάδια της..... μοσχομυριστής κένωσης.
Φασολάδα είχε φάει η γύφτισσα και....μοσχομύρισε ο τόπος;
Είναι και αυτή η φουκαριάρα η mother της (που μόνο φουκαριάρα δεν είναι) που μόλις πάτησε το ποδάρι της στο χωριό(η xristin), της ένεχείρησε την τσουγκράνα και τις είπε να μαζέψει τα φύλλα από οικόπεδο ενός στρέμματος και η xristin είπε από μέσα της,όχι πάλι ρε πούστη μου,άσε που έβγαλε αφρούς,γιατί δεν αγαπάει καθόλου ότι έχει να κάνει με χώμα .Θέλει να πατάει σε στέρεο έδαφος,κάτι που δεν εννοεί να κατανοήσει η mother της.
Δεν τόλμησε να αντιμιλήσει στην mother γιατί την είδε να διαβάζει "Τα παιδιά του Στάλιν" του Owen Matthews και το μάτι της mother γυάλιζε επικίνδυνα με τα αίσχη του "πατερούλη",και η xristin διαπίστωσε ότι δύσκολα θα γλυτώσει από το γκουλάγκ(όχι γκούλας καλέ, γκουλάγκ είπαμε) αν δεν καθαρίσει τον τόπο από τα καταραμένα φύλλα. 
Είναι και αυτός ο διεστραμμένος αποκωδικοποιητής που τον θέλει η TV της να είναι high definition και η κολόνα τον πήρε σκέτο για οικονομία και κινδυνεύει να βλέπει μόνο Αυτιά ,που να του κόψει το κοκό η γυναίκα του με την τρομάρα που σπέρνει κάθε σαββατοκύριακο.
Η μόνη λύση είναι να ξεσπάσει στην κολόνα, αλλά δεν της αφήνει περιθώρια καθότι όταν του είπε ότι βλέπει τον Πρετεντέρη με δύο κεφάλια στην TV τις κρεβατοκάμαρας,τις είπε«μην γκρινιάζεις,θα σου την πάρω την TV των 360 ευρώ» και όταν τον ρώτησε πόθεν έσχες τα 360 ευρώ,τις είπε, από το κομμένο ταξίδι στο USA ,και η xristin τα πήρε κρανίο που για να βλέπει τον Πρετεντέρη με ένα κεφάλι,ενώ θα προτιμούσε να τον βλέπει χωρίς κεφάλι, θα αφήσει την Ομπάμαινα να βολοδέρνει μόνη της ,άσε που υποψιάζεται ότι ήταν παραμύθι αυτό με το ταξίδι και η κολόνα.... θα απλώσει τα 360 ευρώ σε 360 δόσεις,σαν την παστρικιά μπουγάδα του γείτονα με τα σώβρακα στην απέναντι πολυκατοικία,και της περνάει ακόμη από το μυαλό το βρίσιμο που θα ρίξουν οι κληρονόμοι για το φέσι που θα κληρονομήσουν, ενώ η xristin μετά της κολόνας θα κάνουν ανήσυχο αιώνιο ύπνο με πολλές ανήσυχες τούμπες.
Να δείτε που εμείς δεν θα.....ξεκουραστούμε ούτε στον αιώνιο ύπνο!
Αυτά! 

Bookmark and Share

60 comments:

  1. Χριστινάκι, άντε κορίτσι μου να βάλουμε όλοι ένα χεράκι να βοηθήσουμε το παληκάρι. Οσο για τον Πρετεντέρη με εκπλήσεις!!!!! δηλαδή δεν έχει δυο κεφάλια?? Εγω έτσι τον βλέπω χρόνια, σαν οχιά διμούτσουνη.
    φιλιά καλό βράδυ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Στείλε μου τα εισιτήρια και να δεις που θα τον ξαναβγάλω πρόεδρο.
      Όσο για τον Πρετεντέρη τρέχα και εσύ για αποκωδικοποιητή.

      Delete
  2. Γιατί μαρή δεν είπες? Είχα μια περισσευάμενη TV! Ο έχων 2 τη μια τη χρωστάει, γιατί μαζί μας τα φάγανε! Τότε μαρή που μας λέγανε πάρε,πάρε δάνεια...ξέρεις...
    Καλημέρα θα πω ώρα που είναι!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σου περισσεύει TV και δεν μιλάς μαρή;
      Κάθε προσφορά δεκτή!
      Μην ξεχάσεις τον αποκωδικοποιητή!
      High Definition τον θέλουμε!

      Delete
  3. Αμάν,βρε χειμαρε,πεντακοσιες αναρτησεις σε μία!!!

    Αφου δεν ειδες τον κώλο της γυφτισσας,παρά μόνο την κενωση,πάλι καλά:)))
    -Καλά,βρε,και συ,τα μύρισες,πριν τα ξεπλύνεις;:))))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μπορεί ο θυμός και η έλλειψη ανοχής να είναι εχθροί της ορθής κρίσης,για την xristin όμως είναι τροφή για ......1000 αναρτήσεις.

      Μια σωστή νοικοκυρά πρώτα θα μυρίσει και μετά θα.....καθαρίσει!

      Delete
  4. Τρέξε xristin Τρέξε
    να δεις πως φεύγουν τα νεύρα, ξέρω εγώ που στο λέω και γεννήθηκα με νεύρα...
    ρίξε και καμιά μπούφλα σε κανένα σβέρκο, πες και κανένα ΟΧΧΧΧΙΙΙΙΙΙ , να
    δεις μετά πως κάθονται όλοι σούζα!!!
    Εγώ θα ξέπλενα και την γύφτισα για να μη σου πω και τον Δήμαρχο που δεν έχουν πουθενά κοινόχρηστες τουαλέτες εδώ στο ελλαδιστάν...
    τι στο καλό μας έχουν περάσει για σήριαλ που όλοι κυκλοφορούν φτιασιδωμένοι κι αρυτίδωτοι και λένε πάμε στο μπαρ, παμε για δεξίωση και δεν έχω ακούσει κανέναν να λέει πάω για .... άντε δεν το λεω!

    Καλημέρα :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Έλα μωρέ θα μου περάσει!
      Θα πω το μεγάλο ΟΧΙ την 28η Οκτωβρίου και θα στανιάρω.
      Μην τα παίρνεις κρανίο με τις τουαλέτες.
      Και στας Ευρώπας δεν είναι καλύτερα τα πράγματα.
      Δεν είδες τι έπαθε το στήριγμα του Ντίνου(Dinos Art) στην Ζυρίχη;
      Διάβασε το σχόλιο του παρακάτω.

      Delete
  5. Xristin μήπως έχεις καβαλήσει το καλάμι ; . Κορίτσι μου δεν νομίζω ότι ο Barack H. Obama έχει ανάγκη την υποστήριξή σου και κατά συνέπεια την παρουσία σου στο USA, στου President αρκεί που η ιστορία αποδείχτηκε γενναιόδωρη μαζί του , είχε στείλει,βλέπεις ,νωρίτερα από αυτόν στην προεδρία τον……. George W. Bush . Κάτσε λοιπόν στο κατσικοχώρι σου και μάζευε φύλλα .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αν ξαναπείς κατσικοχώρι το ......κατσικοχώρι μου θα σε ραπίσω ΝΕΡΩΝΑ.
      Εμείς την τελευταία κατσίκα την στείλαμε με την κιβωτό το Νώε να την πάει τσάρκα ο Νώε στο Αραράτ.
      Να φανταστείς ότι όταν τα παιδιά στο χωριό μας ρωτάνε τις μανάδες τους πως κάνει η κατσίκα,η μανάδες με σιγουριά απαντάνε.....κικιρικικί παιδάκι μου.

      O Bush είναι αυτό το παιδοβούβαλο με το σπινθηροβόλο βλέμμα;
      Αν ναι,τότε όλα εξηγούνται!

      Θα επιστρέψεις καμιά φορά στην Αθήνα;
      Μέχρι και ο.....ΓΑΠ επέστρεψε!
      Εσύ ακόμη;



      Delete
  6. Γέλασα όπως τα γράφεις !
    ΠΟΛΥ !!

    Τώρα τι θα κάνεις με τη γύφτισα ; Τα σκούπισες, φχαριστήθηκε, ξελάφρωσε, θα ξανάρθει και με παρέα ! Είναι να μη βρουν χέστρα οι gipsies...
    Συμβουλή : Ροτβάϊλερ ή Πτι μπουλ να φυλάνε τον τόπο μη ξανα-"ευωδιάσει"... Εναλλακτικά ΧΑτες να διώχνουν μη Ελληνικούς κ@λους,αλλά έχει ρίσκο, αν στα αμολήσουν εκεινοι ποιόν θα φωνάξεις...

    Για τον Μπάρακ, συμφωνώ με τον Νέρωνα, κι ας μη τον ξέρω τον άνθρωπο. Μετά τον George (τον Bush-τη !) όλοι οι άλλοι είναι ...από Κένεντυ και πάνω ! (που τον φάγανε πριν μαζέψει η Ιστορία και δικά του άπλυτα).
    Και ο Ρόμνεϊ... φτού κακά... χειρότερα από της γύφτισας !

    Για τα φύλλα που μάζεψες... έλα που κάνεις και τη δύσκολη ! Ετσι γυμνάζεσαι και διατηρείς κορμάρα, τα έμαθα εγώ !! Φύλλο φύλλο λέει τα μάζευες με το χέρι, για να σκύβεις και να κάνεις κοιλιακούς !
    Σβατζενέγκερ κοντεύεις να γίνεις, όπως ήταν στα νιάτα του, όχι τώρα που μας σταφίδιασε και γέμισε πλισέδες. Όσο και να τον τεντώνουν, όσο και να σε τραβάνε... άμα σε κτυπήσει το γήρας...

    Αυτά και από μένα ! 1234 ευρώ για το σχόλιο-ευθυμογραφημα περικαλώ ! Φιλική τιμή !!

    ΧΑΧΑΧΑ

    Καλή σου εβδομάδα !!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Συμφωνείς με τον ΝΕΡΩΝΑ;
      Δεν τον ξέρεις γιαυτό συμφωνείς.
      Ρώτα και εμένα που τον ξέρω.

      Είχε και ο Κέννεντυ άπλυτα ρούχα;
      Μωρέ καλά το έλεγα εγώ ότι η Τζάκι είναι ανεπρόκοπη.

      GiP σε προσκαλώ να μαζέψουμε μαζί τα φύλλα,γιατί ένα πουλάκι που το όνομα του ξεκινάει από "Χριστ" και τελειώνει "όφορος" μου είπε ότι μια ανάγκη για γυμναστικούλα την έχεις.χα,χα,χα
      Τι σου είναι οι φίλοι!χα,χα

      GiP προσλαμβάνεσαι και μάλιστα τα ένσημα σου θα είναι βαρέα και ανθυγιεινά.
      Φιλάκια!

      Delete
  7. xristin μου, τι την ήθελες την Αθήνα και τα Τρίκαλα;
    Καλά δεν καθόμαστε στην Άνδρο όπου κανείς δεν ερχόταν να ξαλαφρώσει στο σπίτι σου απ΄ έξω. Μέχρι και ο Μούτος αυτό το έκανε κάπου αλλού. Δεν βάζω όρκο ότι το έκανε στο σπίτι του. Μπορεί να ξαλάφρωνε στα χωράφια αλλά ποτέ έξω απ' το σπίτι σου.
    Επίσης εκεί κανένας δεν σε έβαλε να μαζέψεις φύλλα.
    Τι φύλλα δηλαδή; από το ατέλειωτο δάσος της Άνδρου;
    Εκεί μόνο πέτρες αν ήθελες μπορούσες να μαζέψεις.
    Και γύφτισσα μόνο στο πλοίο μπορεί να είδες γιατί φαίνεται πως το θρησκευτικό τους αίσθημα τους επιβάλει το πήγαινε έλα στην Τήνο ολοχρονίς με παιδιά, γατιά, σκυλιά πεθερούς και πεθερές.
    Λοιπόν επειδή κι εγώ βαρέως την φέρνω την Αθήνα μάλλον μας φταίει το ότι δεν μείναμε ακόμη ένα μήνα στην Άνδρο και άσε την Αμερική που " καλόμαθε η γριά στα σύκα " τώρα δεν είναι εποχές για Αμερική και δεν σου φταίει το στεφάνι που δεν ξέρει πως να σε ευχαριστήσει και σου τάζει τηλεόραση καινούρια.
    Πες ευχαριστώ και άσε την Αμερική για του χρόνου που μπορεί να πάμε μαζί μετανάστες.
    Εσύ στο restaurant να κάνεις δημόσιες σχέσεις (μην παρεξηγηθούμε δεν εννοώ κονσομασιόν) κι εγώ στα ενδότερα στις κατσαρόλες, να μάθουμε στους Αμερικάνους Μεσογειακή Διατροφή.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Χωριό δεν ήθελα Φλώρα;
      Μάζευε τώρα φύλλα xristin!
      Α ρε Άνδρο με τα μποφόρ σου.
      Εκεί τουλάχιστον ο Αίολος μόνος του μαζεύει τα φύλλα και τα πάει στου..... γείτονα!

      Σιγά μην πάω εγώ στο restaurant να κάνω συλφίδες τους Αμερικανούς.
      Αυτοί είναι ικανοί μετά την Μεσογειακή διατροφή να τρέχουν για hotdog.
      Το blog του προέδρου θα αναλάβω,να του βάζω κανά καινούριο gadget.

      Delete
  8. Κατηγορούμενος για βιασμό απολογείται στον πρόεδρο: "Γιατί το βίασες το κοριτσάκι;" "Κύριε Πρόεδρε, βγήκαμε βόλτα με το Μαράκι στην παραλία. Βλέπουμε ένα κουλουρτζή ""θέλεις κουλουράκι Μαράκι;"" ""Όχι δεν θέλω"". Ξανασυναντάμε πιο κάτω άλλον ένα ""Θέλεις κουλουράκι Μαράκι;"" ""Όχι, όχι σου είπα δεν θέλω"". Για να την ευχαριστήσω μπαίνουμε σε μια βαρκούλα που έκανε βόλτα στα πολεμικά. Το ευχαριστιόταν αλλά ξαφνικά το Μαράκι άρχισε να χτυπιέται και να φωνάζει ""Θέλω κουλουράκι, θέλω κουλουράκι"". Ε, το γαμάς ή δεν το γαμάς κύριε Πρόεδρε;"
    Πριν χρόνια στη Ζυρίχη. Μετά το φαγητό λέω στο στήριγμά μου, "πριν περπατήσουμε πήγαινε στην τουαλέτα" ""Μπα δεν μου έρχεται τώρα"". Περπατάμε και σε μισάωρο ""Δεν κρατιέμαι θέλω να κατουρήσω"". Πάμε σε δημόσια τουαλέτα, κλειδωμένη, μπαίνουμε σε δυο μπαράκια, αρνητικό "μόλις καθαρίσαμε". Ε, να κατουρήσει πάνω της και να την πάρουν τα ζουμιά. Στο κέντρο της Ζυρίχης πίσω από ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο ξαλάφρωσε. Μην κατηγορούμε λοιπόν τις γύφτισες για ακράτεια και το Ελλαδιστάν για ανυπαρξία δημόσιων τουαλετών. Συμβαίνουν και στις Ζυρίχες, ναι εκεί όπου έχουν μεταφέρει δις όλοι οι Έλληνες μεγαλόσχημοι και μη αφού έχουν χέσει την Ελλάδα και όλους μας. Καλή εβδομάδα.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Κοίτα να δεις τι συμβαίνει Ντίνο.
      Η γύφτισσες ανακουφίζονται στο γκαράζ μας γιατί δεν αντέχουν την κλεισούρα της χημικής τουαλέτας στην λαϊκή της γειτονιάς μας ,άσε που μια γύφτισσα βρέθηκε να πετάει σαν τον Ίκαρο,όταν εξερράγη το υδρόθειο μετά της μεθανόλης από το τσιγάρο της γύφτισσας και βρέθηκε η έρμη να ίπταται με τον κώλο γυμνό. Από τότε το σινάφι της περνάει μπροστά απο αυτό το διαβολεμένο πράγμα και σταυροκοπιέται με μανία.

      Κάτι μου λέει ότι το στήριγμα σου μου μοιάζει.
      Και εγώ της αναβολής είμαι!

      Delete
  9. Πω! πω! Κακό και ταραχή!! Ελπίζω κι εύχομαι, την κυρία να την μπουγέλωσες αρχικά... αλλά φοβάμαι μην συμβεί αυτό που ανέφερε ο GiP και έρθει με παρέα την επόμενη φορά.. Ωχ! Ομοιοκαταληξία!!
    Συνεχίζω, λέγοντας, επιτέλους και κάποιος άλλος που του βάζει αγγαρείες η mother της πέρα από εμένα..!!!
    Και τελειώνω με το : Καλά είναι και του χρόνου η ενίσχυση στο Αμέρικα, φέτος ενίσχυσε Γερμανία, Κίνα, Ιαπωνία, όπου φτιάχνεται η τηλεόραση τέλος πάντων!! Την ενίσχυση θα την κάνεις μια φορά.. δεν την γλιτώνεις!!
    Άντε και του χρόνου!! χιχι!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Και εσύ motherρόπληκτη Βρούτα;
      Εμένα μου είπε ότι μόλις τελειώσω με τα φύλλα θα μετρήσω ....τα αχλάδια στην αχλαδιά!




      Delete
  10. Χείμαρρος κορίτσι μου έτσι και πιάσεις το πληκρολόγιο το πιάνει πόνος:))
    Καλά άρχισε ο Αυτιάς και δεν το'χω πάρει είδηση να μου φτιάχνει τα ΣΒΚ να μου κάνει τα νεύρα κρόσια??
    Κακώς δεν σε πήγε η κολώνα Αμέρικα να μας πεις φρέσκα τα νεα και όχι όπως θέλουν να μας τα δείχνουν.
    Οσο για τα φύλλα θα'πρεπε να'πιανες στα πράσα την gipsy να την έβαζες να τα μαζέψει μα τα γόνατα τα φύλλα για να μη φέρεις κανένα ΧΑυγίτη!

    Μη μου θυμίζεις ότι δεν έχω αποκωδικοποιητή και δεν θα μου κάνει το χειμώνα ο Σουλειμάν παρέα τα παγωμένα βράδια:((

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ναι πανάθεμα τον,επέστρεψε (ο Αυτιάς) και μου κάνει το ένα.....τρία(κεφάλια, βεβαίως,βεβαίως).

      Μη μου μιλάς για Σουλεϊμάν γιατί στην πατρίδα μου τα Τρίκαλα όπου βρίσκομαι τώρα,η γειτονιά μας μοιάζει σαν να έχει περάσει από πάνω της επιδημία χολέρας και αποδεκάτισε όλο τον πληθυσμό.
      Με τα 4 σίριαλ που τρέχουν στην TV δεν βλέπεις άνθρωπο όλη την ημέρα.
      Μας καταλάβανε οι Τούρκοι και δεν έπεσε πιστολιά.

      Delete
  11. ευτυχώς που είμαστε κάτι χιλιόμετρα μακριά και δεν θα φάμε καμμιά ξανάστροφη....


    τι καλό που είναι το νετ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μπορεί να βαρέσω όλο το σύμπαν,αλλά akrat ποτέ!
      Έχουμε και τις αδυναμίες μας!

      Delete
  12. Το λάστιχο θα το τύλιγα ωραιότατα γύρω από το λαιμό της γύφτισσας...πριν καθαρίσω...
    εκείνο τον Ομπάμα σκέφτομαι όμως που θα πρέπει να περιμένει να τελειώσουν τόσες δόσεις...κρίμα ο άνθρωπος!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αν κατέβεις δύο σκαλάκια πιο κάτω,στου PRESIDENT OF USA θα δεις ότι έχω εξασφαλίσει τα εισιτήρια για USA.
      Ας είναι καλά αυτός ο άγιος άνθρωπος ο Στουρνάρας που τον απείλησε ο Ομπάμα με F16 και έκλασε μέντες!

      Delete

  13. Dear xristin in please , quit the leaves of trees and shit her gypsywoman and come in America .The election victory require your presence in America . To anxiously awaito anxiously await . Kisses from Michelle and children.
    Barack Hussein Obama

    ReplyDelete
    Replies
    1. The costs of the trip will give you the Minister of Finance Mr. Stournaras . If you refuse , tell him , they will send F16 .
      B.H.Obama

      Delete
    2. Dear President,afou krinis tin parousia moy aparetiti tha ertho na valo ke ego ena xeraki na stiloume sto diaolo afton ton rebeske Μιτ Ρόμνεϊ.
      I apili sou gia apostoli F16 epiase topo,ke o Minister of Finance afou eklase mentes apo tin tromara tou,enekrine to kontili gia ta tickets mou.
      Na mou filisis ta childrens sou ke tin wife sou.

      Delete
    3. THE PRESITENT OF USA White House 1600 Pennsylvania . Washington D.CAvenueSeptember 14, 2012 at 9:06 AM

      Congratulations xristin . The English in your reply is wonderful , reminded me of Alex Tsipras

      Delete
    4. THE PRESITENT OF USA White House 1600 Pennsylvania Avenue. Washington D.CSeptember 14, 2012 at 9:10 AM

      Congratulations xristin . The English in your reply is wonderful , reminded me of Alex Tsipras

      Delete
  14. Γι' αυτό ο κόσμος κάνει διακοπές Ιούλιο - Αύγουστο ...
    προτού ν' αρχίσουν να στρώνονται τα φύλλα στο έδαφος !!!
    Άσε που θα γλύτωνες κι απ' τον πατριώτη μου τον Αυτιά ...
    που τότε έκανε κι αυτός τις διακοπές του !!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Καλώς τον Sidepap21 και ας άργησε!
      Πατριώτης σου ο Αυτιάς;
      Να τον χαίρεστε παιδάκι μου και εύχομαι να βγάλει η πατρίδα σου
      και άλλα τόσο άξια τέκνα που μας ανεβάζουν.......την διάθεση πουρνό,πουρνό και με την τσίμπλα στο μάτι!
      χα,χα

      Delete
  15. ΥΠΑΤΙΑ Η ΕΞ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣSeptember 13, 2012 at 5:25 PM

    Xristin παρατα το America και τον Ομπάμα , αφού τέλειωσες με τα κακά της γύφτισσας , λέω μόλις τελειώσεις και με το μαζεμα των φύλλων να καθίσεις λίγο ακόμα στο κορακοχώρι σου και να μας φτιάξεις τραχανά με ξινόγαλο για τον χειμώνα .

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΥΠΑΤΙΑ τον τραχανά με το ξινόγαλα σας τον έφτιαξα.
      Κάποια άλλη δουλειά;

      Delete
    2. ΥΠΑΤΙΑ Η ΕΞ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣSeptember 15, 2012 at 7:35 PM

      Φτιάξε ... μουστουκουλουρα

      Delete
  16. A δεν ξέρω αλλά αν ο μαυρούκος που δεν τολμά να πατήσει στην Αλαμπάμα...γιατί εκεί κρατάνε τις παραδόσεις, δεν βγει ξανά πρόεδρας με βλέπω να αράζω μαζί με τους μεχικάνους κάθε βράδι και να προσπαθώ να πατήσω γκάζι να μπω τρέχοντας εις το Τέξας.

    Διότι ως γνωστόν όταν θέλεις να επωφεληθείς από τις ΗΠΑ όταν είσαι ξένος, θες "Ντεμοκρατς" στα πράματα. Όταν βρεις την άκρη και είσαι μπέης θες "ρεπάμπλικανς" για να μην έρθουν οι επόμενοι και γίνουμε πολλοί.

    Seriously πάντως ο μαυρούκος δεν θα κάνει walk in the park αυτή φορά στις εκλογές, it's gonna be a long...night at the ballots...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kαι όχι τίποτα άλλο μας άφησε και χρόνους ο R.R, καθώς με τέτοιο republican πρόεδρα θα χα βρει άκρη να αναλάβω μέχρι και την NSA εν λευκώ κιόλας.

      Delete
    2. Σαν να λέμε οι μέρες θα είναι πονηρές για τον"Ντεμοκρατς" Ομπάμα και οι νύχτες......γκαστρωμένες;
      Γερό μωρό να βγει και τα υπόλοιπα......


      Delete
  17. Χείμαρος!!!!
    Που έμπλεξες πουλάκι μου; Με τη μάνα να κραδαίνει το Σταλινοβιβλίο... τη γιούφτισσα.. τα φύλα με την τζουγράνα!Ελεος!!!
    ΚΑΙ να μείνει ΜΟΝΟΣ ο Ομπάμα!
    Απορώ πώς αντέχεις τόσες συμφορές μαζεμένες!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αντέχει η xristin,αντέχει!
      Ο Ομπάμα δεν ξέρω αν αντέξει!

      Delete
  18. Ναι, έχεις νεύρα αλλά μήπως σου πέσανε όλα μαζί πια... ΞΕΣΠΑΣΕ... Δεν βρίσκω άλλη λύση...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μια κουβέντα είναι..... ΞΕΣΠΑΣΕ!
      Σε τίνος σβέρκο να ξεσπάσω δεν μου λες!
      Δεν με βοηθάς,δεν με βοηθάς!

      Delete
    2. Ποιός είναι ο ένοχος?
      Δέν έχει σβέρκο αυτός? ε..... ξέρεις τι πρέπει να κάνεις :-)

      Delete
  19. Ο Αλέξανδρος ο Μακεδών έλεγε « Δεν δίνεις μία μάχη, στην οποία η νίκη δεν έχει αξία ».Επομένως θα συμφωνήσω με την Υπατία , παράτα xristin τον Ομπάμα , τι αξία έχει η νίκη σας ( εσένα και του Ομπάμα ) επί κάποιου ακροδεξιού υποψήφιου των Ρεπουμπλικάνων .Άφησε το America , η δόξα σου είναι στο κορακοχώρι σου , εκεί να κάτσεις και να δώσεις τον αγώνα σου με το ξινόγαλο και να μας φτιάξεις τραχανά για τις κρύες νύχτες του χειμώνα .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Πόσο τραχανά να απλώσω η έρμη;
      Πιάστηκα!

      Delete
  20. Λες ο δικέφαλος Πρετεντέρης να γίνει αιτία να χάσει τις εκλογές ο μαύρος και ν' αλλάξει ο ρους της ιστορίας;

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αν γίνει ο Πρετεντέρης η αιτία να χάσει ο μαυρούκος στις εκλογές,θα του κόψω.....όλα τα κεφάλια!

      Delete
  21. xristin... χαίρομαι που θα τα λέμε.. δεν θέλω νάχεις νεύρα.. καλώς ώρισες στο μπλογκ μου!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Να τα λέμε,αλλά δεν εγγυώμαι ότι δεν θα έχω νεύρα!
      Φιλάκια!

      Delete
  22. Μα πως έμπλεξες έτσι!
    Σου χρειάζεται ξεκούραση ή ακόμα καλύτερα δώε και καμιά γροθιά όπου βρεις.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Άστα leondokardos!
      Είναι να μην μπλέξεις!
      Την γροθιά φοβάμαι να την δώσω γιατί μπορεί να βρω πρόχειρη την κολόνα και να
      έχω άσχημα ξεμπερδέματα!
      χα,χα,χα,χα!

      Delete
  23. xristin,
    ἄν μέ ἐξασφαλίσεις φαγητό, ἔρχομαι έγώ γιά τήν τσουγκρανοδουλειά. (γιά ὕπνο δέν ἐνδιαφέρομαι, ἔχω σκηνάκι...)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Φτιάχνω τραχανά και σε περιμένω!
      Άσε το σκηνάκι cummulus!
      Είναι ελεύθερο το κοτέτσι!
      Χάσαμε τις κότες από...... κόρυζα!Στοπ!

      Delete
  24. κατσε και ξεκουρασου γιατι δεν θα βγει τιποτα οταν ξεσπας μονη σου χωρις παρεα.Καλο φθινοπωρο να εχεις .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Εγώ θα έχω καλό φθινόπωρο.
      Το φθινόπωρο δεν ξέρω αν θα καλοπεράσει μαζί μου!

      Delete
  25. λοιπόν xristin έχω λίγο χρόνο και πολλά σχόλια να αφήσω δεξιά και αριστερά...το μαραφέτι μου λέμε δε θέλει να σχολιάζω...βρήκα ένα τώρα και λέω να του αλλάξω τη πίστη!ΧΑ! που λες ...γιατί πουλάκι να μαζέψεις τα φύλλα αν είναι σαν της φωτό να τα αφήσεις...μια ομορφιά είναι!!!
    A! και άμα φτιάξεις μουστουκουλουρα να με θυμηθείς ε!

    Πρετεντέρη...Ομπάμα...γύφτισσες (από γύφτισσες μακριά)
    με μπέρδεψες xristin με μπέρδεψες...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Έτσι είναι η xristin!
      Όλους τους βάζει στην ίδια κατσαρόλα και μια χαρά παρέα κάνουν όλοι τους.

      Αν ήταν όπως στην φωτό τα φύλλα στο οικόπεδο .....ακόμη θα μάζευα φύλλα!

      Delete
  26. Κατάλαβα! Καλό κουράγιο και σε σένα, γλυκιά μου!!!!
    Την αγάπη μου!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Την αγάπη μου και κουράγιο σε όλους τους θυμωμένους!

      Delete
  27. Ρε Χριστινάκι μου, σε ευχαριστώ πολύ πολύ. Να σαι καλά για το promote. Αυριο έχω ανάλυση Παντελή Παντελίδη. Θα λιώσεις... Φιλια

    ReplyDelete
    Replies
    1. Laburdius είναι να μην αγαπήσει η xristin κάποιον.
      Είναι ικανή να τον πνίξει από την πολύ αγάπη.
      Εγώ θα έλεγα να κρατήσεις λίγο ακόμη την Λίνα.Αξίζει να την διαβάσουν και άλλοι,και όπως ξέρεις οι άλλοι(χα,χα) διαβάζουν μόνο την τελευταία ανάρτηση.
      Άλλωστε είναι πολύ φρέσκια ανάρτηση.
      Άστην να σιτέψει λίγες μέρες ακόμη.
      Φιλούρες!

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...