ΚΛΙΚΑΡΟΥΜΕ!ΔΕΝ ΛΟΥΦΑΡΟΥΜΕ!

Sunday, October 28, 2012

Ένας φίλος ήρθε απόψε από τα παλιά!

funny pc Pictures, Images and Photos

Το pc της xristin τα έχει φτύσει και αγκομαχάει σαν παλιοφοράδα στην ανηφόρα, άσε που έχουν εξαφανιστεί από το ορατό πεδίο αρχεία, προγράμματα και η.....γάτα στην πήλινη γλάστρα,σήμα κατατεθέν της xristin.
Να χάσει τα αρχεία της ΟΚ,αλλά την γάτα;Γιατί θεούλη μου;
Που θα την βρει αφού την έκανε(η γάτα είπαμε!) για  τόπους χλοερούς από όπου δεν υπάρχει γυρισμός;
H xristin ξέρει ότι μπορεί να μην είναι ορατά τα προγράμματα ,αλλά αυτό το δαιμονισμένο εργαλείο σίγουρα τα έχει κρατήσει στην μνήμη του και απλώς αρνείται να τα εμφανίσει.
Μπορεί όμως ο θεούλης να αγαπάει την πληροφορική ,αγαπάει όμως και την xristin και της έκανε δώρο μια αναπάντεχη επίσκεψη πολύ αγαπητού,μα πάρα πολύ αγαπητού φίλου από μακρινό νησί και ειδικού στα μισοπεθαμένα pc.
Εδώ είμαστε,είπε η xristin και.....έστρωσε τραπέζι.
Μετά προσευχήθηκε στον Χριστούλη να κάνει το θαύμα του να γίνει καλά το pc της και του υποσχέθηκε ότι το pc είναι η τελευταία υλική τροφή που δέχτηκε, ενώ τον παρακάλεσε επίσης να μην την περιφρονεί όσο βρώμικη ψυχή και να έχει και ότι είναι έτοιμη να κάνει τα πάντα,μέχρι και τα πόδια να του (ξανά)πλύνει στο........τελευταίο δείπνο του.
Η καθαριότητα ποτέ δεν έβλαψε κανέναν.

Λοιπόν το τραπέζι είναι στρωμένο,τα μαχαιροπίρουνα στην θέση τους,οι οδοντογλυφίδες στην μπαμπούσκα έχουν σκάσει τα κεφαλάκια τους περιμένοντας με αδημονία τις.....κουφάλες των φίλων και......χτυπάει το κουδούνι, και ο ειδικός και αγαπητότατος φίλος περνάει το κατώφλι του σπιτικού.
Μετά από χαλαρή κουβέντα περί ανέμων και υδάτων την οποία ο αγαπητότατος φίλος δείχνει να ευχαριστιέται,η xristin περνάει στο.....προκείμενο.
-Ξέρεις γλυκέ μου (τον γλύφει ξεδιάντροπα) έχω πρόβλημα με το pc.
Ο ειδικός και αγαπητότατος φίλος,αλλάζει έκφραση,συνοφρυώνεται,σκυθρωπιάζει,παίρνει βλοσυρό ύφος και λέει.
-Φέρτο να το δω!
Η xristin απλώνει με ευλάβεια το ψόφιο pc στα γόνατα του ειδικού και περιμένει.
-Αυτό είναι το pc σου;Εγώ θα το πετούσα και θα έπαιρνα καινούριο. Ξεπερασμένη τεχνολογία!
Κράτα με Μεγαλοδύναμε να μην τον στείλω στον Μηλιώ να κάνει σεμινάρια Εφαρμοσμένης Οικονομίας και να μάθει ότι "δε θα δούμε χρήμα από την δόση να πηγαίνει στην πραγματική οικονομία. Θα τα φάνε οι μαύρες τρύπες των τραπεζών".
Άκουσες γλυκέ μου;
Οι μαύρες τρύπες θα τα ρουφήξουν,όχι η xristin!
Ολόκληρος ογκόλιθος της οικονομίας Μηλιός το είπε,δεν το άκουσες;
Αυτά λοιπόν μόνο είπε ο ειδικός και φίλος ,και.....όσο τον ακούσατε εσείς,άλλο τόσο τον άκουσε η xristin.
Δεν έβγαλε κουβέντα λες και ορκίστηκε να πάρει μαζί του το μυστικό του πεσμένου.....ηθικού του pc. Κάποια στιγμή και ενώ η xristin εναπόθετε την αχνιστή πιατέλα με το μοσχαράκι στο τραπέζι, αναστατώθηκε φαίνεται από την μυρωδιά και ρώτησε:
-Σύνθετη επαναφορά συστήματος έκανες;
Η xristin με την άκρη του ματιού της είδε την αχνιστή πιατέλα να χοροπηδάει επικίνδυνα στο τραπέζι και να εκδηλώνει μια σαφέστατη τάση να φορεθεί καπέλο στην κουρούπα του ειδικού και φίλου συνάμα.
Για να αποφύγει το κακό απάντησε γρήγορα:
-έκανα,αλλά την απλή, με αποτέλεσμα να κάνει επαναφορά μόνο μία μέρα πριν, που ήδη υπήρχε το πρόβλημα.
Κοίτα τη ρώτησε ο άνθρωπος με πάσα άνεση. Σύνθετη επαναφορά συστήματος,λες και ρωτούσε πως τηγανίζουν τα κολοκυθάκια που εκείνη την στιγμή ροδοκοκκίνιζε η xristin και που και αυτά έδειχναν μια τάση φυγής για άγνωστα μέρη και.... γνωστές κουρούπες.
Τι να του πεις μάναμ΄, που λέει και ο Αμερικλάνος.
Αν ήξερα να κάνω σύνθετη επαναφορά θα σε ρωτούσα παλικάρι μου;
Τον πλακώνεις στις χημικές αντιδράσεις που είναι και η ειδικότητα της xristin να δει τον Χρηστό.....πεντοξείδιο του φωσφόρου και την Παναγία.....τριοξείδιο του θείου η δεν τον πλακώνεις;
Μωρέ σε ρώτησε ποτέ η xristin γιατί το SΟ αντιδρά με διάλυμα KOH;
Δεν σε ρώτησε γιατί δεν είσαι υποχρεωμένος να το γνωρίζεις, γιατί είπαμε, έκαστος στο είδος του και ο Λουμίδης στους καφέδες.
Δεν τελειώσαμε ακόμη!
Επιστροφή στην πιατέλα.....sorry στον ειδικό και φίλο.
Όταν η xristin των ρώτησε μήπως θα μπορούσε να την ενημερώσει τι έκανε και πως το έκανε,είδε.... στόμα ερμητικά κλειστό,βλέμμα που ατενίζει αδιάφορα τον χώρο και κλεφτές ματιές στην.....τυρόπιτα που μόλις είχε βγάλει η xristin από τον φούρνο.

CONCLUSION!
Όλοι έχουμε κάποιες δεξιότητες.
Μέχρι και η xristin, που είναι άπιαστη στο......τηγάνισμα (γεια σου βρε Φλώρα που εκτίμησες το τηγάνισμα της xristin και της ανέβηκε το....πεσμένο ηθικό).
Μοιραζόμαστε λοιπόν την γνώση μας με όλους με χαρά και χωρίς προαπαιτούμενα και εμπόδια και η xristin δίνει πρώτη το παράδειγμα και σας σκάει το μυστικό το σωστού .......τηγανίσματος ψαριών που δεν είναι άλλο από ....πολύ και καυτό λάδι.
Αλευρώνουμε τα ψαράκια και τους κάνουμε μπάνιο στο λάδι.
Που θα πάει,θα την κάνει την ριμάδα την κρούστα εξωτερικά,κρατώντας παράλληλα τους χυμούς του ψαριού ανέπαφους.
Αυτά!

Υ.Γ
Το pc μετά την επαναφορά και το format που του έκανε ο ειδικός και φίλος.....μείωσε ακόμη περισσότερο την ταχύτητα του,και ενώ μέχρι τώρα η xristin έκανε μόνο τα σουτζουκάκια,τώρα προλαβαίνει να κάνει και την σαλάτα μέχρι να πάρει μπρος το σύστημα!
Χα,χα!



Bookmark and Share

54 comments:

  1. Μια μανία που την έχουν οι κομπιουτεράκηδες να βγάζουν τα μηχανήματα μας σκάρτα...

    υγ:μου άνοιξες την όρεξη βραδιάτικα!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Οι κομπιουτεράδες έχουν βάλει στόχο να κάνουν την ζωή μας δύσκολη.
      Το ευχαριστούνται παιδάκι μου.
      Καλό σου βράδυ!

      Delete
  2. Όλα αυτά μου ακούγονται σαν το "Σέντ σαν-μ'έντσαν", διάλογο μεταξύ δύο Ευρυτάνων στον πόλεμο της Κορέας (που να τον θυμάστε εσείς νεοκοπάκια), και ακούγοντάς τους δυο Αμερικ(λ)ανάκια εθαύμασαν "Τι είναι αυτοί οι Έλληνες, αμέσως τά'μαθαν τα Κορεάτικα". Και καλή εβδομάδα.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ποια νεοκοπάκια βρε Ντίνο!
      Εγώ ήμουνα παρούσα στο χτίσιμο της Ακρόπολης!

      Delete
  3. Απάντηση προς τους αναγνώστες και σχολιαστές της xristin.

    Πράγματι έτσι έγιναν τα πράγματα ήμουν κι εγώ εκεί και το βεβαιώνω.
    Ο κύριος αυτός δεν μας έδινε απαντήσεις καθώς έφτιαχνε το PC , δημιουργώντας ένα μυστήριο γύρω από τη σχέση του με τα PC, όπως ακριβώς ο Ινδός όταν γητεύει το φίδι, και βέβαια δεν ρωτάς τον Ινδό πώς γήτεψε το φίδι. Και αυτή ήταν αντίδραση ευγενικού ανθρώπου ειδικού στα PC , διότι αν σας περιγράψω πως με κατακεραυνώνει το βλέμμα του γυιού μου όταν τολμήσω να ρωτήσω κάτι όταν μου διορθώνει κάτι στο PC θα νοιώσετε και σεις μια ντροπή σαν να έχετε το χαμηλότερο IQ στον κόσμο και είναι μάταιο να ρωτάτε γιατί δεν πρόκειται να καταλάβετε τίποτε.
    Έτσι λοιπόν μην παίρνοντας απαντήσεις κάτσαμε στο τραπέζι της xristin που ήταν πολύ ωραίο και πνήξαμε τη στεναχώρια μας στη μακαρονάδα με το κοκκινιστό, στα τηγανητά κολοκυθάκια κλπ υπέροχα εδέσματα.
    Όσο για το τηγάνι της xristin, δεν μπορώ να καταλάβω πως τη βρίσκει αυτό το κορίτσι να τηγανίζει όταν έχει επισκέψεις και μάλιστα την τελευταία στιγμή για να είναι όλα τραγανά και ζεστά. Εγώ πάντως ούτε που μπορώ να το σκεφτώ πως πρέπει να τηγανίσω όταν οι άλλοι ετοιμάζονται να κάτσουν στο τραπέζι.
    Προτιμώ να μαγειρεύω 2 ολόκληρες ημέρες αλλά να μην έχω τη φασαρία του τηγανιού και τους ξένους ταυτόχρονα. Έτσι δίκαια η xristin έχει πάρει το διδακτορικό στο τηγάνισμα. Επομένως τι κι αν είναι ειδικός στα PC ο φίλος της xristin; Η xristin είναι ειδική στο τηγάνισμα και δεν μπορεί κανένας να της βγει σ' αυτό και ως άτομο extra large, μοιράζεται και τα μυστικά του τέλειου τηγανίσματος με άλλους.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Φλώρα λατρεύω να τηγανίζω έχοντας πάνω από το τηγάνι τους φίλους μου.
      Κάνω και το κομμάτι μου,κοινώς επιδεικνύω το τηγανιστικό μου(χα,χα!) ταλέντο!
      Τι άλλο να .....επιδείξω η δύσμοιρη γυνή;

      Delete
  4. Ετσι,για να καταλάβω κι εγω ο..σχετικός,οταν λες συνθετη επαναφορά του συτήματος,αναφερεσαι στον τρόπο τηγανισματος των ψαριών,ε;:)))

    Καλή εβδομάδα...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μια χαρά το κατανόησες VAD!
      Επαναφορά συστήματος,τηγάνισμα ψαριών.... 1:1!
      χα!



      Delete
  5. :-) Καλημέρα.... Καλή εβδομάδα......

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ναι καλέ!
      Καλή βδομάδα να έχουμε και ας πάει να κουρευτεί το pc!
      χα!

      Delete
  6. Γνώριμη πονεμένη ιστορία. Πάνε τα αρχεία, οι φωτογραφίες...
    Όταν σου συμβεί,γίνεσαι προνοητικός, σώζεις ότι σώνεται κι ύστερα φωνάζεις τον τεχνικό να βάλει τη χερούκλα του. Να του δώσει το φιλί της ζωής, δεν πρόκειται, μια μικρή παράταση ζωής θα πάρει. Τα ΄χουν φτιαγμένα ρε παιδί μου με ημερομηνία λήξης. Συνήθως χαλάνε ένα δυο μήνες μετά την εγγύηση. Χιλιοτσεκαρισμένο.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Δεν κατάλαβες καλά!
      Η xristin μια προνοητικότητα την έχει,δεν μπορώ να πω,και φρόντισε να φορτώσει στο φορτηγό ότι υλικό είχε στις αποθήκες της.
      Προγράμματα έχασε κυρίως και αναγκάστηκε να κάνει επανεγκατάσταση από skype μέχρι όλους τους browser.
      Μην την ακούς που χτυπιέται.
      Μες την υπερβολή είναι πάντα!
      χα,χα!

      Delete
  7. καλημέρα

    πάρτε ένα mac να βρείτε την υγεία σας...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Θα σε ραπίσω akrat,θα πονέσεις και είναι κρίμα, γιατί ξέρεις τη αδυναμία τρέφω προς την μουρίτσα σου!
      Mac χωρίς να έχουμε πάρει την έγκριση για τα 31.5 δις;
      Τι ψυχή θα παραδώσω;
      χα,χα!

      Delete
  8. Χριστινάκι για την ολική επαναφορά του πισιού σου δεν γνωρίζω τίποτα αλλά μια συμβουλή για το τηγάνισμα για να εξελίξεις την τεχνική σου. Μετά το αλεύρωμα, κάνεις ένα βαφτισματάκι σε ενα μπωλάκι με νερό μετά πάλι αλευράκι και γκλουπ τα ρίχνεις στο λαδάκι. Θα κάνουν κρούστα αξεπέραστη τα ψαράκια ή ότι άλλο τηγανίζεις.
    φιλάκια

    ReplyDelete
    Replies
    1. maria καλύτερα να έκανα ολική επαναφορά της .....πεθαμένης γιαγιάς παρά επαναφορά συστήματος στο pc.

      Όσον αφορά το τηγάνισμα, αυτό που μου προτείνεις εγώ το κάνω στις μελιτζάνες.Δεν το έχω δοκιμάσει στα ψάρια.
      Για να το λες εσύ κάτι θα ξέρεις.
      Θα το δοκιμάσω και θα σου πω.
      Thanks για τις πολύτιμες πληροφορίες.
      Φιλούρες!

      Delete
  9. Χριστίν είσαι απολαυστική! Με πισίον... άνευ πισίου.... με ψάρια ή χωρίς, είσαι αξεπέραστη στη διήγηση! Η χαρά του αναγνώστη, ρε παιδί μου!!!!! Να είσαι καλά, τη διασκέδασα αφάνταστα αυτή την ανάρτηση... μου έφτιαξες το βράδυ!!!!
    Καλή εβδομάδα και φιλιά πολλά

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε ευχαριστώ γλυκιά Φιλία!
      Κάνομεν ότι δυνάμεθα να συνεγείρομεν τα εκατομμύρια των αναγνωστών μας!
      χα,χα,χα!

      Delete
  10. Πάει το χάσαμε το κορμί πατριότισσα??
    Αχ... μου θύμισες τη δική μου περιπέτεια με το p/c moy!
    http://armenakisyros.blogspot.gr/2010/11/blog-post_26.html
    Και που να γυρίσει ανάδρομος ο Ερμής σε 10μέρες να δεις πόσα θα τα φτύσουν!

    Καλή επιτυχία στο κορμί εύχομαι!

    Φιλιά θαλασσινά!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Το κορμί δεν χάθηκε!
      Την ψυχή του ψάχνουμε να βρούμε!
      χα!

      Delete
  11. ΥΠΑΤΙΑ Η ΕΞ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣOctober 29, 2012 at 9:56 PM

    Άλλος μιλάει για τηγάνισμα ψαριών ,άλλη μιλάει για επαναφορά στο pc ,άλλη για ολική επαναφοράτης γιαγιάς , όλα αυτά εμένα μου θυμίζουν τον γάμο του.... Καραγκιόζη

    ReplyDelete
    Replies
    1. Καλέ τι ήθελες να διαβάσεις στο blog της xristin;
      Ανάλυση για την Εξέλιξη της Κοινωνιολογικής Σκέψης;
      χα!

      Delete
  12. ΧΑΧΑΧΑΧΑ
    Δεν γελώ με τον πόνο σου αλλά το έγραψες πολύ ωραία !!

    'Ολοι τα παθαίνουμε αυτά ! Στους "ειδικούς" κράτα και πισινή !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Γέλα GiP!
      Για να γελάσεις το έγραψα.
      Σιγά μην κλάψουμε για το.....πεσμένο ηθικό του pc!
      Φιλάκια!

      Delete
  13. καλησπέρα..... κολοκυθακια δεν ξερω να φτιαχνω αλλα κανενα αυγο τηγανιτο μπορω!!!!!!!! λες ο φιλος σου ο ειδικος να τα εκτιμισει και να συνεφερει και το δικο μου πεσμενο υπολογιστη;;;; χαχαχχαχ
    πολυ καλη περιγραφη.... χμμ να ερθω να φαμε τιποτα η τα χλαπακιασατε ολα τα καλουδια;;

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μην φαντάζεσαι ότι είμαι σαΐνι στην μαγειρική.
      Στο τηγάνι είμαι σαΐνι λέμε αλλά με τα αυγά δεν τα πάω καθόλου καλά!
      Για τα βραστά αυγά μιλάμε!
      Να φανταστείς ότι ποτέ δεν κατάφερα να κάνω σωστό σφιχτό αυγό.
      Κάτι μελάτα της κακιάς ώρας να τα βλέπεις και να κάνεις.....μπλιάχ!

      Έχεις και εσύ pc με πεσμένο....ηθικό;
      Να σου στείλω τον ειδικό να στο.....αποτελειώσει!
      χα,χα!

      Delete
  14. Προλαβαίνεις ΚΑΙ σαλάτα και κάνεις έτσι; Απαπα! Ξέρεις πόσο πολύ σε αγαπάει αυτό το πισάκι; Για σένα το κάνει βρε, για να μην αποσπάσαι και να του αφιερώνεσαι ολόκληρη μετά!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Καλώς την βασίλισσα μας!
      Και λίγα λέω καλέ!
      Σήμερα πρόλαβα και πετάχτηκα και στον Σκλαβενίτη!
      Ναι, πρέπει να με λατρεύει το πισάκι μου!
      χα!

      Delete
  15. xristin.. με τα ωραία σου... τι να πω.. χαίρομαι που βρήκες άνθρωπο... να φτιάξει την κατάσταση.. και έκανες και την μαγειρική σου!.. μια χαρά!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Τι να σου πω!
      Μέχρι τώρα είμασταν σε τρίκλινο,μετά την επισκευή από τον ειδικό βρισκόμαστε στην.....εντατική!
      χα!

      Delete
  16. Ξέχνα τη δόση τους xristin
    (πρεζάκια είναι μη ασχολείσαι, θα τη ρουφίξουν πριν φτάσει και σ' εμάς)
    ξέχνα και τα πισί
    και (....μη βαράς) ακολούθησε τη συμβουλή του akrat
    ώστε σαν εμάς
    να επιδίδεσαι ανενόχλητη στο τηγάνισμα ενώ συγχρόνως γράφεις εδώ
    δίχως ποτέ ξανά να τρέμεις τους ιούς και τις καθυστερήσεις.

    (Αναρωτήθηκες ποττέ γιατί οι 'ειδικοί'-που ο θεός να τους κάνει- πάνα σε αποθαρρύουν όταν μιλάς για mac;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Δηλαδή εμένα μόνο ένα Mac θα με σώσει;

      Delete
  17. xristin...το πιο γρήγορο τηγάνι!!
    Απολαυστική όπως πάντα!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Το καλύτερο.....ΝΑΙ!
      Το πιο γρήγορο......παίζεται!
      Φιλάκια!

      Delete
  18. Σε τελευταίες εργασίες ερευνητών του Harvard University απεδείχθη , με σύγκριση της λειτουργίας ανδρικών και γυναικείων εγκεφάλων , ότι εσείς οι γυναίκες είσαστε από την φύση ακατάλληλες για εργασίες που απαιτούν τεχνικές δεξιότητες , ενώ είσαστε ικανές για απλούστερες εργασίες ή εργασίες που απαιτούν φαντασία ( πλύσιμο πιάτων στην πρώτη περίπτωση ή παρασκευή ενός θαυμάσιου φαγητού στην δεύτερη ) .Γιατί λοιπόν xristin δεν παρατάς το PC , αφού άλλωστε κατά τα λεγόμενά σου τα έχεις μαλιακατσό και δεν μας κάνεις μια τηγανιά κουτσομούρες ; . Έτσι εσύ θα έχεις την ικανοποίηση ότι κατάφερες κάτι επί τέλους στην ζωή σου και εμείς θα έχουμε την χαρά να απολαύσουμε από τα χεράκια σου ένα θαυμάσιο έδεσμα.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Είσαι εσύ μια μούρη!
      Έφαγε τις κουτσομούρες από τα χεράκια της xristin και τώρα κάνεις και πλάκα!
      Αν σου ξανατηγανίσω εγώ ψάρι να μην με λεν xristin!
      Φιλάκια!

      Delete
  19. Mου έφτιαξες τη διάθεση γλυκούλα μου!Αργά αλλά σταθερά θα προλαβαίνεις χάρη στο πισάκι σου τα πάντα!Φιλιά!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σου στέλνω χαιρετίσματα από την......πατρίδα!
      Είμαι Τρίκαλα, αλλά δεν σκοπεύω να ξεμείνω, σαν κάτι άλλα καλά κορίτσια!
      Δεν είναι και για χόρταση!
      χα,χα!

      Delete
  20. Εφόσον xristin υπακούσεις στην νευροψυχιατρική επιστήμη και παρατήσεις το PC και αφοσιωθείς αποκλειστικά στην κουζίνα σου, μια συμβουλή από τον ΝΕΡΩΝΑ : όταν πλένεις τα πιάτα στο χέρι με ή χωρίς γάντια, για να παραμείνουν απαλά, τρίψε τα με κατακάθια καφέ και μετά ξέπλυνε τα με κρύο νερό.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΝΕΡΩΝΑ γιατί δεν με αγαπάς;
      Θα ήθελες να έβλεπες τα γλυκά χεράκια της xristin ταλαιπωρημένα από κατακάθια καφέ;
      Φιλούρες!

      Delete
  21. CONCLUSION:ο θεούλης τελικά αγαπάει και τη xristin και τη γάτα της.
    Επίσης, αφού η xristin ξέρει να τηγανίζει ψάρια και να φτιάχνει σουτζουκάκια
    (με σάλτσα, έτσι;) τι ανάγλκη έχει να ξέρει και την σύνθετη επαναφορά συστήματος;;;

    ReplyDelete
    Replies
    1. Η xristin είναι ανήσυχο πνεύμα και γιαυτό κάθε επαναφορά την διεγείρει!
      Όπου νάναι ξεκινάει να κάνει και επαναφορά.....προσώπου,καθότι γλυκιά Ουκρανή άρπαξε τον κουμπάρο από τα χέρια της κουμπάρας και την παρακάλεσε(η κουμπάρα) να κάνει ξόρκια και μαγικά να τον ξαναφέρουμε στην βάση του.
      Λοιπόν ξεκινάω επαναφορά και...... προσώπου!
      χα,χα!

      Delete
  22. Χαχαχα.
    Τελικά είναι "να το 'χει" η πένα το χάρισμα της χιουμοριστικής και όχι μόνο γραφής.
    Και να χαλάσει το pc αυτό δεν χάνεται.
    Να ' σαι καλά.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks ΕΥΡΥΤΑΝΑ!
      Όταν πέφτει το ηθικό του pc,ανεβαίνει.....της xristin!
      χα!

      Delete
  23. Ό,τι κ' να πάθει το PC, το ταλέντο στη γραφή (κ' στο τηγάνι, βεβαίως-βεβαίως, ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ!!!)
    Καλό μήνα!!!
    Φιλάκια πολλά!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Πάντα με τον καλό τον λόγο πουλάκι μου εσύ!
      Φιλάκια!

      Delete
  24. Καλημέρα xristin
    Μήν στανοχωριέσαι γιά τό ἀργό πί-σί σου. Τά καινούργια θά εἶναι πιό ἀργά γιατί, γιά λόγους οἰκονομίας, θά δουλεύουν μέ μανιατό. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αμάν βρε cummulus!
      Κατοστάρι έκανα στον γούγλη για να μάθω τι είναι το.....μανιατό!
      Μου βάζεις δύσκολα και δεν με βοηθάει το IQ μου!
      χα,χα!

      Delete
  25. Η ντεντεκτιβική μύτη μου μυρίζει δυό ενδεχόμενα ...
    Ή ο "γλυκός" φίλος γνωρίζει λίγα πράματα από PC ...
    Ή εκτιμάει δεόντως τη μαγειρική σου !!!
    Καλό Σ.Κ. εύχομαι ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Η ντετεκτιβική σου μύτη δεν οσμίστηκε σωστά αγαπητέ side21,καθότι αφενός μεν ο γλυκός φίλος έχει σπουδές στην πληροφορική,αφετέρου δε η δουλειά του έχει σχέση με λογισμικά.
      Άσε που έχει και λαμπρές σπουδές στην πατρίδα του μπάρμπα Θωμά.
      Όσον αφορά την μαγειρική προτιμάει την μαγειρική της κολόνας του σπιτιού που ένα ταλέντο,μια ευκολία την έχει στο συγκεκριμένο τομέα.

      Delete
  26. το δικο μου κολλαει διαολεμενα αυτες τις μερες!
    μα να μου κλεβουν το ιντερνετ? μα να εχει κολλησει τιποτα?
    ιδεα δεν εχω. παντως ελπιζω να αυτογιατρευτει.
    δεν εχει και πολλες πιθανοτητες ε?:P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Το δικό μου να δεις τι κόλπα μου κάνει.
      Φαντάσου ότι αγόρασα antivirus για καλύτερη προστασία
      και ενώ μου παρουσίασε πρόβλημα δεν μπορώ να το απεγκαταστήσω
      και να το εγκαταστήσω ξανά,με αποτέλεσμα να μου έχει
      σπάσει τα νεύρα.
      Το αποτέλεσμα είναι ο pc-ής μου να είναι ευάλωτος σε κάθε επίθεση
      απο ιούς.
      Φοβάμαι μην αποθρασυνθούν και οι......κατσαρίδες και θα τρέχω με το ....Baygon!
      χα,χα!

      Delete
  27. ΧΑ!ΧΑ!!!!! άστα να πάνε...αυτές οι ιστορίες με τα μαραφέτια μας είναι όλα τα λεφτά!!!!!
    άστους να λένε xristin...εμείς απτόητες...πάντα ένας καλός φίλος θα βρίσκετε να κάνει σύνθετη επαναφορά συστήματος!!!!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ναι, πράγματι έχουμε πλάκα με τα pc μας εμείς τα μειράκια της πληροφορικής,αλλά οπωσδήποτε θα συνεχίσουμε απτόητες το έργο μας!

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...