ΚΛΙΚΑΡΟΥΜΕ!ΔΕΝ ΛΟΥΦΑΡΟΥΜΕ!

Monday, February 18, 2013

Να ζήσετε!Να ζήσετε!



Το "κρεμάσαμε" λοιπόν επιτέλους το χαμογελαστό παλικάρι  με την πανέμορφη νύφη που έλαμπε από χαρά, και πολύ το ευχαριστηθήκαμε, και κυρίως το ευχαριστήθηκαν οι γονείς των νεόνυμφων γιατί  ενώ κάποιοι λένε ότι η  σημερινή εποχή ούτε  για γάμους  προσφέρεται, ούτε για πανηγύρια, η xristin την βρίσκει μια χαρά εποχή για να πετάξουν  οι Ελληναράδες την ξιπασιά των Κτημάτων  και των Ηall,  και να βρουν λύσεις απλές και κυρίως οικονομικές.
Ξέρετε ότι υπάρχει" Κτήμα Βερσαλίες" για δεξιώσεις γάμου στην……Λάρισα;
Το παράδειγμα του γάμου των δύο νέων που δεν κρατιόντουσαν  με τίποτα και ζητούσαν την…."κρεμάλα" μετ΄επιτάσεως, είναι ένα λαμπρό παράδειγμα ότι όταν θέλει ή νύφη και ο γαμπρός και κυρίως όταν η νύφη και ο γαμπρός έχουν τα μυαλά εκεί που η μητέρα φύση φρόντισε να τα τοποθετήσει, και όχι πάνω από το κεφάλι, όλα μπορούν να γίνουν απλά, όμορφα, αγαπησιάρικα, με ένα δικό σου  προσωπικό στυλ  και κυρίως οικονομικά.
Κάνεις λοιπόν έναν γάμο σε μια πανέμορφη μικρή εκκλησία στην Πλάκα, καλείς όχι την μισή Αθήνα με τα περίχωρα της, αλλά έναν στενό κύκλο ανθρώπων που θέλεις οπωσδήποτε να  δεις στις χαρές σου(μέχρι 110 άτομα),δεν φορτώνεις το εκκλησάκι με την ……Άρτα και  τα Γιάννενα,  γιατί  πρέπει να θυμάσαι  ότι δεν στολίζεις Χριστουγεννιάτικο δέντρο, αλλά τον οίκο του Θεού, και γίνεται ένα ωραιότατο μυστήριο με τον παπά να τρίζει τα δόντια μόλις τολμήσεις να πετάξεις τα ρύζια στις  ανυπεράσπιστες κουρούπες των νεόνυμφων και να γεμίσεις τον τόπο με κάτι  που η νεωκόρος δεν μπορεί να το κάνει ούτε ….. λαχανόρυζο βρε αδελφέ!
Για μετά τον γάμο κλείνεις ένα καφέ-μπάρ- εστιατόριο με την θέα της Ακρόπολης στο πιάτο, κάνεις συνεννόηση τα χαζά μεζεδάκια τους να μην είναι τόσο χαζά, φέρνει  ο συμπέθερος 3-4 αρνιά της σούβλας από την πατρίδα του, μπόλικο κοκορέτσι και  πολλές πίτες, και έχεις ένα πιάτο να γλύφεις τα δάκτυλα σου και του…..συμπέρεθου να μην δίνεις! 
Η νύφη μας δεν το έπαιξε  πριγκίπισσα νύφη, ούτε χολιγουντιανή , rock ,ρετρό, η χλιδάτη , και γιαυτό   ήταν ότι  πιο όμορφο, απλό και χαριτωμένο έχει δει η xristin τον τελευταίο  καιρό ,με ένα μόνιμο χαμόγελο στο πανέμορφο πρόσωπο της, και την χαρά για το γεγονός να κάνει  ακόμη πιο λαμπερό το γλυκό προσωπάκι της, και βέβαια το ζευγάρι δεν κρέμασε   το" Just Married"  στο car(-o) γιατί αφενός μεν ακόμη στην Ελλάδα ομιλούμε την Ελληνικήν, και αφετέρου είχε 110 άτομα που αν τους ρωτούσαν θα επιβεβαίωναν ότι όντως παντρεύτηκαν με παπά και…..τρείς κουμπάρους!
Δεν κάνω πλάκα, τρεις κουμπάρους είχαν τα παιδιά.
Έχεις τον Ντί Τζέι να ξεσηκώνει την ομήγυρη με τις επιλογές του, και έτσι μια βρίσκεσαι να λικνίζεσαι στο 12-ποντο (όποιος  ανακάλυψε αυτά τα γ……α 12- να του πεταχτεί το μάτι σαν λουκουμάς) στους ρυθμούς του τσάμικου και μετά αμέσως να ξεθεώνεσαι στους rock και disco ρυθμούς, και…… επιστροφή στις ρίζες με το καλαματιανό και το συρτό.
Πέντε….κάλους έβγαλε η xristin στον γάμο, που σημαίνει ότι είχε τον……ακάθιστο, κοινώς δεν έστρωσε κώλο  κάτω ούτε εκείνη ούτε και οι υπόλοιποι προσκαλεσμένοι.
Λοιπόν καλοί μου φίλοι, ήρθε η ώρα να συνετιστούμε και να καταλάβουμε ότι δεν κάνει το….. κτήμα Νάσιουτζικ  τον κεφάτο γάμο αλλά η απλότητα η οποία ξέρετε ενίοτε μπορεί να γίνει ……μια ραφινάτη επιλογή !
Προτείνω από εδώ και στο εξής να μετράμε την επιτυχία ενός γάμου από τον αριθμό των κάλων που θα εμφανίζει κάθε προσκαλεσμένος.
Και να θυμόμαστε ότι  " όποιος απέρριψε τα περιττά απέφυγε και τις …….στερήσεις". 
Λοιπόν παιδιά να ζήσετε έτσι απλά και όμορφα όπως απλώς και όμορφος ήταν ο γάμος σας.

Bookmark and Share

48 comments:

  1. Ποτέ δεν συμφωνούσα για μεγαλοτελετες, οποίο είδος και να είναι. Τα πιο χαμένα χρήματα που μπορεί να βοηθήσει το νέο ζευγάρι με χίλιους τρόπους. ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Evie,μου άρεσε τόσο πολύ η μαζεμένη τελετή που έτσι μούρχεται να......ξαναπαντρευτώ την κολόνα του σπιτιού στο εκκλησάκι της Πλάκας!
      Με το ζόρι κρατιέμαι!
      χα,χα!

      Delete
  2. Να ζήσουν οι νεόνυμφοι, xristin, κι εσύ να 'χεις πάντα το ίδιο κέφι και την ίδια ευχάριστη διάθεση για να συμμετέχεις στις χαρές των αγαπημένων σου! (Για καλό, χαλάλι κι οι κάλοι!)

    Υ.Γ.Μακάρι να περάσει το μήνυμά σου και σ' άλλους μαραζομένους ανύμφευτους! (Αλλά και σε άλλους μονίμως κατοικοεδρεύοντες υπό της καταθλίψεως τους νυμφώνες!)

    Καλή εβδομάδα!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Κάτι μου λέει ότι αυτά τα δύο νέα παιδιά θα ζήσουν αγαπημένα για πολλά χρόνια.
      Έχουν το χαμόγελο στα χείλη και μια αισιοδοξία που...... τρομάζει τους γονείς τους,ενώ οι ίδιοι γελάνε με τους φόβους των γονιών τους!
      Καλή εβδομάδα και σε σένα!

      Delete
  3. Δεν ξέρω και την οικογενειακή σου κατάσταση, για να σου ευχηθώ αναλόγως. Τέλος πάντων κατάλαβες εσύ. Να ζήσουν τα παιδιά.
    φιλιά

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε όποια οικογενειακή κατάσταση και να βρίσκομαι,τις προσωπικές ευχές τις δέχομαι με μεγάλη χαρά.χα,χα,χα,χα!
      Εγώ παιδί μου προκειμένου να εισπράξω ευχές ξαναπαντρεύομαι την κολόνα του σπιτιού και μάλιστα χωρίς.....παπά!
      χα,χα,χα!

      Delete
  4. "Κύριε ὁ Θεὸς ἡμῶν, δόξῃ καὶ τιμῇ στεφάνωσον αὐτούς", το πιο ωραίο τροπάριο που ψέλναμε εν χορώ στη διαπασών, εκδικητικά θα έλεγα, σε γάμους φίλων που είχαν καθυστερήσει να έρθουν σε γάμου κοινωνίαν.
    Ευχές πολλές στα παιδιά για μια γλυκιά ζωή.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μήπως τους ζηλεύατε καλέ που κατάφεραν να παρατείνουν την με δόξα και τιμή στεφάνωση τους;
      Θέλω αλήθειες εδώ και τώρα!
      Καλό σου βράδυ γλυκέ Ντίνο!

      Delete
  5. Xristin μου, να σου ζήσουν οι νεόνυμφοι και να γεράσουν αγκαλιασμένοι.
    Χαίρομαι που όλα πήγαν μια χαρά στο γάμο, ακόμη πιο πολύ που απ' τον πολύ χορό έβγαλες κάλους...
    Στο εξής θα δεις πολλούς να συνετίζονται και να προσαρμόζονται στα σημερινά δεδομένα.
    Τώρα τελευταία είχε γίνει η κατάσταση απελπισία, με μυθικά ποσά να σπαταλώνται σε λουλούδια, δεξιώσεις και άλλα πανηγύρια.
    Να σου πω την αλήθεια μου, κι εγώ που στο γάμο μου δεν έκανα τίποτε δεν έπαθα κάτι.
    Επίσης θυμάμαι ότι το στολισμό της εκκλησίας τον είχε αναλάβει εργοτάξιο που αγιογραφούσε την εκκλησία και ήταν γεμάτη η εκκλησία σκαλωσιές.
    Αλλά όπως είπες όταν θέλει η νύφη και ο γαμπρός δεν τους νοιάζουν καθόλου οι σκαλωσιές και τα οποιαδήποτε εμπόδια....
    Φιλιά και βίον ανθόσπαρτον στο ζευγάρι.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Φλώρα και ο δικός μου γάμος ήταν σεμνός και ταπεινός γιατί η xristin λατρεύει την απλότητα επειδή θεωρεί ότι "δεν υπάρχει μεγαλείο εκεί που δεν υπάρχει απλότητα, καλοσύνη και αλήθεια".
      Να ζήσουν τα παιδιά και να τους χαίρονται οι γονείς τους και όλο τους το σόι.
      Φιλάκια!


      Delete
  6. Βλέπω ότι οι νεόνυμφοι έκαναν σωστές επιλογές και προπάντων αυτές που ευχαριστούσαν αυτούς και όχι τους άλλους. Να ζήσουν ευτυχισμένα τα παιδιά.
    Όμως δεν μας έδειξες τα δακτυλάκια σου για να τσεκάρουμε αν όντως δεν έβαλες κώλο κάτω. χα!
    Καλή εβδομάδα!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ε, αφού επιμένεις τόσο πολύ, πάρε και τα δακτυλάκια της xristin μετά τον γάμο,δηλαδή ρίξε μια ακόμη ματιά στην ανάρτηση και θα καταλάβεις τι έχει συμβεί!
      Καλή εβδομάδα και σε σένα!

      Delete
  7. Να ζήσουν ευτυχισμένοι και να είναι αγαπημένοι μέχρι τα βαθιά γεράματα!!
    Πάντα απορούσα με τους γάμους υπερπαραγωγές..η αλήθεια είναι πως υπήρχαν ζευγάρια που χαλούσαν ένα σωρό στο γάμο και μετά χώριζαν κιόλας σε λίγο καιρό..λες και παντρεύονταν για να κάνουν τη δεξίωση..ή δεν τους έβγαινε όπως ήθελαν κι ήθελαν να ξαναπροσπαθήσουν..
    Η ευτυχία είναι στα απλά..τα δύσκολα και τα ακριβά μόνο περιττό άγχος και γκρίνιες δημιουργούν..
    Να τους χαίρεστε!!...φιλιά!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Φαντάζομαι την στιγμή που η κόρη (οποιαδήποτε κόρη) ανακοινώνει στον πατέρα της ότι σκοπεύει να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με τον καλό της και να τον τυλίγουν ρίγη……τρόμου(τον πατέρα είπαμε!) ,άσε που προσπαθεί να θυμηθεί πότε έκανε κατάθεση στην τράπεζα, γιατί τελευταία έχει μια πολύ στενή, μα πάρα πολύ στενή σχέση μόνο με της αναλήψεις ,άσε που με ταχύτητα αριθμομηχανής υπολογίζει στο μυαλό του το κόστος του γάμου και στο τέλος λέει το γνωστό …… βρε παιδί, μήπως βιάζεσαι κομματάκι;
      Γιατί βιάζομαι πατέρα; Ολόκληρη γομάρα είμαι! Χτύπησε και το βιολογικό ρολόι μου και δεν κρατιέμαι με τίποτα!
      -Τον ξέρεις καλά; Κλπ.κλπ.κλπ.
      Τι τραβάν και αυτοί οι γονείς όταν μαθαίνουν αυτές τις δύσκολες εποχές ότι το σπλάχνο τους θέλει να "κρεμαστεί".
      Φιλάκια!

      Delete
  8. Replies
    1. Να δω εγώ ζευγάρι να καταφέρει να περάσει Βίον Ανθόσπαρτον, και ας πεθάνω μόνη,καταφρονεμένη και με..... ξενοίκιαστη την ρετιρέ γκαρσονιέρα στην Κυψέλη!
      Να είσαι καλά!

      Delete
    2. Χαχα! Ευφημισμός είναι αγαπητή Χριστίν. Τι να πεις στον νιόπαντρο που δεν έχει ιδέα;
      Εσύ θα του ανοίξεις τα μάτια;
      :))

      Delete
  9. Εμ αυτά είναι τα ωραία!!!!!!!!!!
    Να τα χαίρεστε τα παιδιά να έχουν ένα ευλογημένο και ευτυχισμένο γάμο!

    μη σου τύχει xristin να είσαι Κύπρο...με 2000 καλεσμένους!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μη στεναχωριέσαι,έχω πάει πρόσφατα σε γάμο στην Κρήτη και νόμιζα ότι βρισκόμουν σε γάμο χολιγουντιανών αστέρων,και όχι σε γάμο συγγενικού προσώπου.
      Για να καταλάβεις δεν ανταλλάξαμε κουβέντα με τους νεόνυμφους γιατί απλούστατα δεν κατάφεραν να μας προσεγγίσουν από την πολυκοσμία.
      Μιλούνια ο κόσμος!

      Delete
  10. Μια χαρά τα λες, Xristin μου και μια χαρά το σκέφτηκαν τα παιδιά! Να ζήσουν ευτυχισμένοι! Λόγω του ότι είμαι από Λάρισα, ξέρω το μαγαζί που αναφέρεις, όπως ξέρω από εμπειρία ότι τα τελευταία χρόνια όλοι είχαν ξεφύγει... Στο χέρι μας είναι να τους βάζουμε στη θέση τους. Να παντρευτούμε πάμε, όχι να κερδίσουμε τα 15 λεπτά δημοσιότητας στα Όσκαρ!! Φιλιά, καλή σου εβδομάδα!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Απ΄την Λάρσα είσαι μάναμ εσύ;
      Γεια σου πατρίδα,τα Τρίκαλα του Σακαφλιά σε χαιρετούν!
      Πές στους πατριώτες μου ότι αυτοί ειδικά.....εχν΄ ξεφύγ΄!
      Μία εβδομάδα γάμο κάνουν στο χωριό μου!
      Τρελάθηκαν οι πατριώτες μου.
      Στο τέλος της εβδομάδας έχουν ξεχάσει για ποιόν λόγο γίνεται η μάζωξη!
      Φιλάκια καλέ!

      Delete
  11. xristin, δεν ήξερα ότι έπεσα σε...γάμο, αλλιώς θα πρόσεχα που πήγαινα και που πατούσα...
    Ας είναι καλά τα παιδιά, όσο περισσότερο το αντέξουν...
    Είμαι πνεύμα αντιλογίας, τι να κάνω τώρα κι εγώ!
    Το γλέντι όμως, το ζήλεψα τα μάλα!
    Σε φιλώ!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Δεν έπεσες απλώς σε γάμο, αλλά σε τρικούβερτο γλέντι!
      Έγινε χαμός σου λέω!
      Τα παιδιά της κρίσης τα βλέπω να αντέχουν,και ας λένε ότι έχουν πέσει σε κατάθλιψη.
      Το συγγενικό ζευγάρι δε,είναι σκληραγωγημένο να αντέχει τα χειρότερα με ψιλά το κεφάλι!
      Φιλούρες!

      Delete
  12. Φρουφρού κι αρωματα,επιδειξιομανία,λεφτα τζάμπα...,κοιτα να δεις τωρα τη διαφορά,ενα γάμο,όπου τα νεόνμφα ξεκινησαν όχι με αμερικανιές,αλλά με...μπεράτι!!!
    http://apouro.blogspot.gr/2010/09/blog-post_10.html

    Ε,πώς να μην το χαρείς!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ωραίο το Δαμάσι.
      Όπως τον είδα εγώ τον γάμο στο Δαμάσι πρέπει να ήταν κομματάκι ακριβούτσικος.
      Πολλά όργανα βλέπω,πολύ κόσμο διακρίνω,αλλά πάλι καλά που τουλάχιστον έγινε με παραδοσιακό τρόπο.
      Κάτι είναι και αυτό.
      Α προπό,λατρεύω το μπεράτι.
      Να είσαι καλά VAD.

      Delete
  13. Πόσο δίκιο έχεις έναν όμορφο γάμο δε το κάνει ούτε το νυφικό, ούτε τα λουλούδια αλλά οι άνθρωποι. Εάν είναι κεφάτοι και ευτυχισμένοι δε γίνεται να μην είναι ένα όμορφος γάμος.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Εγώ έχω δίκιο σίγουρα!
      Δεν ξέρω όμως αν τα νέα παιδιά μπορούν να το ανακαλύψουν και αυτά!

      Delete
  14. θελω και εγω να πω ,οτι ηταν ενας πολυ ομορφος γαμος αλλα περισοτερο με εντυπωσιασαν τα νιατα που δεν μασανε και δεν χρειαζοντε χιλιαδες ευρω για να χαρουν. Τελικα τα ματαια τα κανουν οι μεγαλοι γιατι οπως λεει ο Σουλειμαν χανεται η αθωοτητα. η αγαπη μας ασ ειναι παντα κοντα τους στα ευκολα και στα δυσκολα να εχουν καλη ζωη.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Καλώς την ΡΟΥΛΑ και ας άργησε.
      Εσύ έχεις εντυπώσεις από πρώτο χέρι πουλάκι μου και όπως σε έκοψα ήσουν και εσύ από αυτές που είχαν τον.....ακάθιστο.
      Το ζεϊμπέκικο σου αγαπητή φιλενάδα μου ήταν όλα τα λεφτά.
      Πότε θα μου κάνεις ζεϊμπεκομαθήματα;χα,χα,χα
      Βάζω το τσάμικο,βάζεις το ζεϊμπέκικο;
      Φιλάκια γλυκιά μου ΡΟΥΛΑ που πάντα βρίσκεσαι δίπλα στις χαρές και τις λύπες της οικογένειας του γαμπρού.

      Delete
  15. xristin μου να σας ζήσουν... δύσκολοι οι γάμοι...μεγάλο βήμα έκαναν τα παιδιά!!! (όλα τα άλλα... λεπτομέρειες... ) ... τα λέμε!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Έχεις δίκιο,δύσκολοι καιροί για γάμους και σε ενημερώνω ότι αυτό το ΟΥΥΥΥΥΦΦΦΦΦ! που ακούστηκε πάνω από την Αθήνα ήταν η κραυγή ανακούφισης των γονιών του γαμπρού και της νύφης.
      Ακόμα δεν το πιστεύουν ότι κατάφεραν να παντρέψουν τα βλαστάρια τους.
      Τα λέμε!

      Delete
  16. Η περιγραφή σου είναι απερίγραπτη και νεκρούς ανασταίνει! Η αλήθεια είναι ότι ο γαμπρός στριμώχτηκε λίγο για να φορέσει γαμπριάτικο κοστούμι, ήθελε βλέπεις να πάει με το τζίν, τελικά ενέδωσε στα παρακάλια της νύφης και της δύσμοιρης ελληνίδας μάνας και μάλλον του άρεσε.
    Και οι δυο τους ήταν πανέμορφοι γιατί τα νειάτα και ευτυχία δε χρειάζονται πολλά στολίδια.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Εσύ Ανώνυμε γνωρίζεις πολλά!
      Μήπως είσαι του.....Κίτσου η μάνα;
      χα,χα,χα

      Delete
  17. Συμφωνώ, επαυξάνω, και υμνώ την απλότητα!
    Να ζήσουν ευτυχισμένα οι νεόνυμφοι κι εσύ ... να αποκτήσεις πολλούς κάλους εύχομαι! ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Όχι άλλους κάλους!
      Μην ξεχνάς και τον κάλο στον εγκέφαλο!

      Delete
  18. ΤΑ απλα και απεριτα πράγματα κανουν την διαφορα αρκεί να υπαρχει αγαπη........να ζησουν ευτυχισμενα....και καλους απογονους.. φιλιά..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μια χαρά θα ζήσουν τα παιδιά!
      Και οι απόγονοι δεν θα αργήσουν.
      Μου το σφύριξε ένα πουλάκι!

      Delete
  19. όλα δικά τους στην ζωή

    ReplyDelete
    Replies
    1. Εκ μέρους των νεόνυμφων και των γωνιών τους σε ευχαριστώ για τις ευχές σου akrat.

      Delete
  20. Να ζήσουν οι νεόνυμφοι και καλούς απογόνους. Όπου υπάρχει αληθινή αγάπη όλα τα άλλα είναι μηδαμινής σημασίας!!!!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Όπως τα λες είναι Vallysbook.
      Πολύ αγάπη,πολύς σεβασμός ανάμεσα στο ζευγάρι και όλα θα κυλήσουν κατ΄ευχήν.

      Delete
  21. Να σας ζήσουν οι νεόνυμφοι! Έτσι ωραία να περάσετε και στα βαφτίσια, με το καλό οι απόγονοι!
    Σίγουρα η αληθινή ομορφιά κρύβεται στην απλότητα...

    Φιλιά!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ότι η αληθινή ομορφιά κρύβεται στην απλότητα ήταν γνωστό εδώ και πολύ καιρό.
      Στην Ελλάδα της υπερβολής τώρα αρχίζουμε να το ανακαλύπτουμε!
      Φιλάκια!

      Delete
  22. Α! κατάλαβα! τώρα η xristin περιμένει να ξανακάνει..ρεπορτάζ στον..επόμενο γάμο!
    Σωθήκαμε!
    Γράφε παιδί μου λέμε!
    Που εξαφανίστηκες; Πήρες σβάρνα τους γάμους;

    Μπήκα στους αναγνώστες σου! Για να μάθεις!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μπήκες στους αναγνώστες μου;
      Καλά να πάθεις!
      Για τα υπόλοιπα θα μιλήσει η ανάρτηση!

      Delete
  23. Πες τα βρε Χριστίν, που χωρίς κτήμα δεν "έλεγε" ο γάμος!!!! Μάθαμε τώρα, ο κάθε βλάχος να παντρεύει το βλαστάρι του στο κτήμα Νάσιουτζικ και πάνω.... μην πω καμιά κουβέντα κακιά πλην αρμόζουσα!!!!!!!!!!
    Να ζήσουν τα παιδιά και νάναι ευτυχισμένα.......
    Σε φιλώ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Είπες βλάχος;
      Και εγώ βλάχα του κερατά είμαι, αλλά βλάχα που έγλειψε και ολίγη από Ευρώπη και.....σώθηκα η .....βλάχα γυνή!
      Φιλάκια!

      Delete
  24. Δεν θα σταθώ στην (ομολογουμένως απολαυστικότατη περιγραφή σου!) αλλά στο γεγονός ότι δεν σταμάτησες καθόλου να χορεύεις!!!
    (Λόγω δουλειάς, σου λέω πως αυτή είναι η μέγιστη ικανοποίηση για τον ηχολήπτη!!!)
    Να ζήσουν οι... Just Married (όπως λέμε κ' στο χωριό μου!!!)
    Φιλάκια, Χristin μου!!!
    Να περνάς όμορφα!!!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...