ΚΛΙΚΑΡΟΥΜΕ!ΔΕΝ ΛΟΥΦΑΡΟΥΜΕ!

Saturday, February 22, 2014

Αναζητώντας το γονιδιακό αποτύπωμα

Ας ξεκινήσουμε την ανάρτηση από τον ορισμό του…..πολωνού υδραυλικού!
Ο "πολωνός υδραυλικός" είναι η φοβική αντίδραση των Γάλλων στην μαζική απόβαση ανατολικοευρωπαίων πολιτών στην βορειοδυτική Ευρώπη προς αναζήτηση εργασίας. Είναι ένας απαξιωτικός ορισμός (κάτι σαν το δικό μας "Αλβανός τουρίστας") για την φτηνή εργασία των  ανατολικοευρωπαίων των πρώην "ανατολικών" χωρών τους οποίους θεωρούν υπεύθυνους για την πορεία του κοινωνικού κράτους και την απορρύθμιση της εργασίας στον ευρωπαϊκό χώρο.Η πλάκα είναι ότι  μόνο 150 πολωνοί υδραυλικοί αναζήτησαν εργασία στον "παράδεισο" της Γαλλίας.Αυτά για να ξεκαθαρίσουμε τι εννοούν στην Ευρώπη όταν λένε "πολωνός υδραυλικός".
Τώρα γιατί η xristin καταπιάστηκε με τα …..υδραυλικά της Πολωνίας θα το δείτε παρακάτω.
Αγαπητοί φίλοι,το ξέρετε ότι το γονιδιακό σας αποτύπωμα προσομοιάζει με αυτό του…….πολωνού υδραυλικού;
Δεν κάνω πλάκα και αυτά περί φυλετικής καθαρότητας ξεχάστε τα γιατί ο τελευταίος "Γενετικός Άτλας της Ιστορίας των ανθρώπινων προσμίξεων" που καταρτίστηκε από γενετιστές δύο πανεπιστημίων της Αγγλίας το λέει ξεκάθαρα.
Είτε το θέλετε είτε όχι το γονιδιακό αποτύπωμα του σύγχρονου Έλληνα προσομοιάζει κατά
-30% με του σημερινού πολωνικού πληθυσμού
-15.1% με τον Ιταλών του Νότου
-11.8% με τον Κυπρίων αδελφών
-10.1% με το DNA των Ιρανών
Η xristin πάντα αναρωτιόταν πόθεν προέκυψε η δεξιότητα της στα…..υδραυλικά.

Μην δει χαλασμένο καζανάκι,αμέσως της δημιουργείται μια ανάγκη να το περιποιηθεί με τα χεράκια σας.
Μην δει αποφρακτικό μηχάνημα στην βιτρίνα,αμέσως θέλει να το κάνει δικό της.
Μην δει γεμάτο βόθρο,αμέσως ξυπνάει μέσα της ο…..Φαταούλας!
Μην δει νεροχύτη να μην τραβάει,θα τον σκαλίζει μέχρι τελικής πτώσεως(του νεροχύτη,βεβαίως,βεβαίως)
Ειδικότητα της οι βρύσες που στάζουν γιατί δεν αντέχει το…..μαρτύριο της σταγόνας. 
Μπορεί η xristin με την σταυροβελονιά να μην έχει τις καλύτερες των σχέσεων,με την διαρροή στον….μπιντέ όμως είναι φιλαράκια.
Τελικά όλα έχουν την εξήγηση τους.
Πίσω στην έρευνα μας.
Κατά πως τα λένε οι γενετιστές,στις αρχές το 10ου αιώνα μετακινήθηκαν στον ελλαδικό χώρο σλάβικα φύλα από την Κεντρική Ευρώπη τα οποία αναμίχτηκαν με τον ντόπιο πληθυσμό,εξ ου και οι ομοιότητες του σύγχρονου ελληνικού DNA με το αντίστοιχο πολωνικό.
Είναι αυτό που λένε…….όλοι Πολωνοί είμαστε,αλλά μερικοί είναι πιο Πολωνοί από τους άλλους,η αλλιώς…….Ελλάς,Πολωνία…..γονιδιακή συμμαχία!
Μην φαντάζεστε όμως ότι η xristin ηρέμησε μετά την αποκαλυπτική έρευνα.
Το μικρό σε βάρος και όγκο μυαλό της είπε να προσθέσει τους αριθμούς και να κάνει την σούμα η οποία της βγήκε……67%!
Που είναι το υπόλοιπο 33% του DNA εοε,αναρωτήθηκε η xristin;
Ποιος και γιατί προσπαθεί να κρύψει το υπόλοιπο 33% του DNA του Έλληνα;
Μπορεί η xristin να πορεύτηκε μια χαρά με τον λειψό εγκέφαλο,δεν αντέχει όμως να ζήσει μόνο με 67% του DNA της!
Με την αγωνία να έχει χτυπήσει κόκκινο τηλεφώνησε στον φίλο της τον ΝΕΡΩΝΑ(το στριμμένο άντερο για τους παλιούς αναγνώστες) που όλα τα ξέρει και όλα είναι σε θέση να τα εξηγήσει και έλαβε την παρακάτω απάντηση.   
-xristin αντί να ψάχνεις το υπόλοιπο DNA σου,πες ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δαρβίνο που σε κατέβασε από το δέντρο στο οποίο ήσουνα κρεμασμένη για εκατομμύρια χρόνια και σε έβαλε να περπατήσεις στα δύο και να μασουλήσεις ρίζες ….ραδικιών.Από τότε σου έχει μείνει το ραδικοκουσούρι με αποτέλεσμα να σε τρέμουν όλα τα ραδίκια της Θεσσαλίας και να σε λένε xristin η.....ραδικοκτόνα !
Αν έπεφτες στα χεράκια μου θα σε άφηνα να κρέμεσαι ακόμη εκεί,καθότι με τον ελλιποβαρή εγκέφαλο που κουβαλάς δεν ανατρέπεις μόνο την θεωρία για την εξέλιξη του ανθρώπου και του…. εγκεφάλου του,αλλά φέρνεις ανατροπή  και στην μεσημεριανή μου σιέστα!Αντί να ψάχνεις το 33% του DNA  σου,ψάξε να βρείς το 90% της χαμένης φαιάς ουσίας σου και αν την βρεις γράψε μου!
Και τώρα παράτα με γιατί οι μελέτες δεν έχουν ακόμη αποφανθεί αν η βλακεία είναι κολλητική.
Αυτά μου κάνει κάθε φορά και μου ρίχνει την αυτοπεποίθηση ο στριμμένος ΝΕΡΩΝΑΣ που είναι και φιλαράκι!
Φιλαράκι να σου τύχει!
Ας τον να λέει !
Η xristin θα συνεχίσει το ψάξιμο και δεν θα ησυχάσει αν δεν βρει το υπόλοιπο …..33% !

Αυτά!

Εγκαινιάζοντας την νέα τουριστική σεζόν ο Πολωνικός Οργανισμός Τουρισμού αξιοποίησε με χιούμορ την στερεότυπη εικόνα που διαμορφώθηκε για του ίδιους και άλλους  ανατολικοευρωπαίους  και παρουσίασε τον "Πολωνό υδραυλικό" όπως τον βλέπετε στην φωτογραφία συνοδεύοντας την φωτογραφία με την εξής φράση …..«Ζω στην Πολωνία. Ελάτε όλοι».

Bookmark and Share

59 comments:

  1. Μα, βρε xristin, πού πας και το ψάχνεις το υπόλοιπο 33%; Μαζί με το πλεόνασμα το μάζεψε ο Σαμαράς και θα μας το μοιράσει πριν τις εκλογές! (Εκεί να δεις λούκια που θα ξεφράξουν!!!!)

    Την εγκάρδια καλησπέρα μου!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αν είναι έτσι τα πράγματα πες του Τσίπρα να ζητήσει εκλογές γιατί δεν αντέχω άλλο!
      Θέλω το και το 33% του DNA εδώ και τώρα!
      Ακούς Ευάγγελε;
      Εδώ και τώρα!
      Καλό σου βράδυ

      Delete
  2. ΥΠΑΤΙΑ Η ΕΞ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣFebruary 22, 2014 at 7:50 PM

    Αν κάποιος έγινε άριστος καρδιοχειρουργός , ακόμη κι αν όλες τις ημέρες , όλοι τους μήνες , όλα τα χρόνια της ζωής του τα έχει αφιερώσει στην ιατρική επιστήμη , το παιδί που θα κάνει αργότερα , δεν θα έχει ιδέα όχι μόνο από καρδιοχειρουργική αλλά ούτε καν και σε ποιο μέρος του θωρακικού κλωβού βρίσκεται η καρδιά . O επιστήμων αυτός είναι σίγουρος ότι καμιά από τις πολύτιμες ιατρικές γνώσεις του δεν θα μεταφερθούν στον απόγονό του αν ο ίδιος δεν φροντίσει να τον στείλει στο πανεπιστήμιο να σπουδάσει . Αν κάποιος αφιέρωσε όλη τη ζωή του στην ταξική πάλη και στον κοινωνικό αγώνα , κάνοντας απεργίες και καταλήψεις σε λιμάνια και σε υπουργεία με το ΠΑΜΕ , το παιδί που θα γεννήσει αύριο είναι σίγουρο ότι δεν θα συνεχίσει την επανάστασή του, αν ο ίδιος δεν το κατηχήσει επιτυχώς και καταλλήλως περί τα ……. κομμουνιστικά . Αν κάποιος γεννήθηκε στο Λιανοκλάδι από Έλληνες γονείς αλλά ζει από βρέφος στο μακρινό Τέξας με Τεξανούς θετούς γονείς , το σίγουρο είναι ότι θα μιλά αγγλικά ( γελαδάρικα βέβαια όχι του Cambridge ) , θα οπλοφόρει , θα τρώει donuts , steaks και hamburgers , θα πίνει bourbon και δεν θα του αρέσει o χαλβάς , το κοντοσούβλι και το κοκορέτσι , δεν θα πίνει ρετσίνα , θα απεχθάνεται τις ελιές και το χταποδάκι στα κάρβουνα , δεν θα μιλά την γλώσσα των προγόνων του και τέλος κάθε τι το Ελληνικό θα είναι τελείως αδιάφορο για αυτόν… Όλα αυτά τα παραπάνω , αν και αυτονόητα , τα γράφω για να σου τονίσω xristin αυτό που ξεχνάς όχι μόνον εσύ , που στο κάτω-κατω σάτιρα κάνεις , αλλά δυστυχώς οι περισσότεροι Έλληνες και ιδίως οι ακροδεξιοί , ότι : “ΤΑ ΕΠΙΚΤΗΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥΝΤΑΙ”. Αυτό άλλωστε διδάσκει στα πανεπιστήμια η σημερινή Βιολογία ( στα δυτικά βέβαια όχι στου ΙΡΑΝ και στης ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ ) .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Δηλαδή εσύ θέλεις να πεις ότι η xristin δεν κληρονόμησε την δεξιότητα του….υδραυλικού γιατί ήταν επίκτητο χαρακτηριστικό του Πολωνού και δεν μπορούσε (και να το ήθελε) να το κληρονομήσει στην xristin;
      Καλά κατάλαβα ΥΠΑΤΙΑ;
      Και αν ο Πολωνός υδραυλικός το κουβαλούσε στην……γενετική μνήμη του,δηλαδή την γνώση μέσα στα κύτταρα για την οποία κάποιοι διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους ότι υπάρχει και κάποιοι ισχυρίζονται ότι δεν υφίσταται αλλά η xristin με την δεξιότητα της αποδεικνύει σε όλο τον κόσμο(χα,χα,χα) ότι υπάρχει και ας πάει να πνιγεί και η….. taboula rasa του Lok που το μόνο που κάνει είναι να λέει ότι η xristin γεννήθηκε ως ένα…….άγραφο χαρτί το οποίο ήρθε ο Πολωνός υδραυλικός και το γέμισε με….μπιντέδες,βόθρους και σωληνοκάβουρες!
      Σιγά μην γεννήθηκε taboula rasa!
      Από την γενετική μνήμη του Πολωνού υδραυλικού τα κληρονόμησε όλα!
      Θεέ μου!Τι γράφω η γυνή και δεν με σταματάει κανείς;

      Delete
  3. μήπως κατά λάθος έπεσε στο σιφόνι;
    μήπως στο κουτί των εργαλείων μπερδεύτηκε;
    να είσαι καλά βρε Χριστινάκι και άμα το βρεις πες το και σε μένα να το μάθω!
    σε φιλώ!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μπορεί να έπεσε στο σιφόνι,μπορεί και στο κουτί των εργαλείων!
      Αν έπεσε όμως στον βόθρο;
      Φαταούλα σούρχομαι!
      Τις φιλούρες μου

      Delete
  4. Σε ένα λαό που έχει ζήσει 400 ολόκληρα χρόνια σε καθεστώς ατιμωτικής σκλαβιάς , με άρχοντες αναλφάβητους Σουλτάνους , Αγάδες και Πασάδες , σε μια κοινωνία χωρίς σχολεία, χωρίς πανεπιστήμια , χωρίς γιατρούς και νοσοκομεία , χωρίς δικαστήρια και δικαιοσύνη ( όταν μάλιστα η υπόλοιπη Ευρώπη τότε αρχίζει να αναγεννιέται ) , τι σημασία μπορεί να έχει για αυτόν τον λαό η πρόσμιξη με 30% σλάβικα γονίδια στο ……. αρχαιοκλασικό DNA του ; . Μπορεί βέβαια τα γονίδια αυτά να είναι ο καθοριστικός παράγοντας για το μέγεθος του σώματος (αν και αυτό σε μεγάλο βαθμό καθορίζεται από την διατροφή και την άσκηση ), το χρώμα των μαλλιών του , του δέρματος του ,των οφθαλμών του , μέχρι εκεί όμως xristin , γιατί με το άλλο , το σπουδαίο και μοναδικό επίτευγμα του homo sapiens , τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ τα γονίδια του DNA δεν έχουν καμία απολύτως σχέση ! …………………..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Εσύ ΝΕΡΩΝΑ μην μου τα μπουρδουκλώνεις και πες μου απλά και κατανοητά που είναι το....33% το DNA μου!
      Άσε τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ στον......κόκκινο Πάνω που τον έχει στο γονιδιακό του αποτύπωμα από παιδιόθεν και είναι μια ζωντανή απόδειξη της γονιδιακής κληρονομηκότητας του πολιτισμού και της βαμμένης.....κουρούπας!
      Πάρε και τις γονιδιακές φιλούρες μου

      Delete
  5. Να είσαι καλά που με φώτισες...κι έψαχνα να βρω που οφείλεται το περίεργο ταλέντο μου να αλλάζω μόνη μου τις τσιμούχες (αν λέγονται έτσι) των σωλήνων του νεροχύτη...χαχα
    Πάντως αν βρεις και το υπόλοιπο 33% μην ξεχάσεις να μας το πεις!!
    Μέχρι τότε, φιλιά πολλά!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Και εσύ Βρούτα.....Πολωνός υδραυλικός;
      Πάντως αν το 67% του DNA σου βρίσκεται Μαρία εδώ πέρα,το άλλο 33% μήπως στην......Κίνα βρίσκεται;
      Θα το ψάξω και θα σε ενημερώσω!
      Μέχρι τότε, φιλιά πολλά!

      Delete
  6. οκ Αν σου κάνω ποτέ δώρο τώρα ξέρω : ένα αποφρακτικό μηχάνημα!
    Εγώ ευτυχώς έχω ανιψιό που αρέσκεται α μου φτιάχνει τις διαρροές και τα καζανάκια!
    Εγώ από αντίδραση δεν θέλω να μάθω για το χαμένο το 33%! χοχοχοχο!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μαζί με το αποφρακτικό μηχάνημα μην ξεχάσεις να μου στείλεις και εκτονωτικό χαλκοσωλήνων με καστάνια και σωληνοκάβουρα.
      Θα με υποχρεώσεις!

      Delete
  7. Έχω και εγώ έφεση στα μαστορέματα, βρε λες; Χαχα!

    Καλώς σε βρήκα!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ακόμα αναρωτιέσαι;
      Φως φανάρι ότι είσαι και εσύ απόγονος του Πολωνού υδραυλικού!
      Πλάκα,πλάκα,γίναμε πολλοί!
      Καλώς ήρθες στο κονάκι μου και εύχομαι να μείνεις!
      Εκτός και αν την κοπανήσεις!
      Εσύ πάντως θα χάσεις!
      χα,χα,χα,χα

      Delete
  8. Λοιπόν εγώ είμαι μισός Σομαλός, μισός Κινέζος και μισός Κενυάτης. Ενδέχεται επίσης να έχω και μερικά μισά από Θιβέτ, Νικαράγουα, Γη του Πυρός και Αλάσκα.

    Πάντως Πολωνός δεν είμαι. Τσεκαρισμένο, ε! Αφού από υδραυλικά δεν έχω ιδέα!

    Μήπως ξέρεις με τα ηλεκτρολογικά ποιος ασχολείται;
    Έτσι, για να μάθω από πού κρατάει η σκούφια μου.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Είσαι δύσκολη περίπτωση Πέτρο!
      Σπάω το κεφάλι μου που να σε κατατάξω!
      Φοβάμαι να ρωτήσω τον ΝΕΡΩΝΑ γιατί θα σε κρεμάσει και εσένα στο δέντρο και θα σε κατεβάσει μόνο όταν φας όλες τις μπανάνες!
      Γιαυτό άσε την σκούφια και τρέχα να μάθεις τα υδραυλικά πουλάκι μου γιατί δεν σε βλέπω να τρως ραδίκια!
      Με μπανάνες θα την βγάλεις για την υπόλοιπη σου ζωή αν πέσεις στα χεράκια του ΝΕΡΩΝΑ!

      Delete
  9. Τώρα κατάλαβα γιατί δεν ασχολείσαι με τη σταυροβελονιά !!!!!! Έχεις τόσα άλλα πράγματα να κάνεις !!!!!! Απίστευτο το χιούμορ σου !!!! Τρελάθηκα στο γέλιο !!!!
    Καλή Κυριακή , Χριστινάκι !!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Τι να την κάνω την σταυροβελονιά Νίκη όταν έχω στην φαρέτρα μου ολόκληρο σωληνοκάβουρα η αλλιώς.....ένας σωληνοκάβουρας την ημέρα την σταυροβελονιά την κάνει πέρα!
      Τις φιλούρες μου

      Delete
  10. Α, γι΄αυτόοοοοοο... φτιάχνω τις βρύσες από μικρή!!
    Και δεν μου φαίνεται η Πολωνική καταγωγή!!! (μελανούρι, βλέπεις...)
    Μάλλον το υπόλοιπο 33% θα φταίει - από πού να είναι, από πού να είναι...
    Φιλάκια πολλά!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Εμένα μου φαινόταν η Πολωνική καταγωγή (ξανθόψειρα, βλέπεις)!
      Την υδραυλική δεξιότητα δεν μπορούσα να εξηγήσω!
      Τώρα που ξεκαθάρισε το τοπίο ηρέμησα!
      Τα φιλιά μου

      Delete
  11. Εγω ακομη δν εχω ανακαλυψει το συγκεκριμενο ταλεντο μου, αλλα μπορω να πω οτι τις μπανανες τις τρωω σχετικα ευχαριστα..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Γρήγορα στο δέντρο!
      Θα σε κατεβάσει ο ΝΕΡΩΝΑΣ όταν ξυπνήσει από την απογευματινή του σιέστα !
      χα,χα,χα

      Delete
  12. Η βαμμένη ξανθιά σε ποια κατηγορία ανήκει γιατρέ μου;;; !! Φιλιά πολλά και καλή εβδομάδα!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Εσύ ανήκεις στην ίδια κατηγορία βαμμένων ξανθών που ανήκει και η xristin,δηλαδή στην κατηγορία των ξανθών που ψάχνουν των σκελετό των γυαλιών τους στο......νεκροταφείο!
      χα,χα,χα,χα
      Τις φιλούρες μου

      Delete
  13. καλημερα και καλη εβδομαδα να εχεις χριστιν μου!
    φιλακια πολλα!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Καλή εβδομάδα και σε σένα Κική!

      Delete
  14. Χριστίν μου στους Τούρκους ψάξανε το DNA μας ? Δεν μπορεί 400χρόνια ήταν αυτά τόσες χιλιάδες λέξεις έχουμε πάρει σε λίγα χρόνια θα μιλάμε και άπταιστα τη γλώσσα τους απ'τα Τούρκικα σήριαλ που βλέπουμε!
    Μετά 50έτη να ψάξουν το DNA μας που θα'χει διαπαστεί σ'ολόκληρη την υφήλιο!

    Φιλούρες γλυκές!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Καλά,αν μας γυρίσεις ανάποδα από τις τσέπες μας θα πέφτει μόνο DNA τούρκικο(γιατί ευρώ αποκλείεται να πέσουν)αλλά ας μην το κάνουμε θέμα!
      Τις φιλούρες μου

      Delete
  15. Καλέ, ποιο 33% ψάχνεις? Εσένα μια ολόκληρη ομάδα επιστημόνων να σε βάλει κάτω να σε (αναλύσει θα έγραφα, μην τρομάζεις!), άκρη δεν θα βγάλει!
    ;-)
    Γεια σου, βρε Xristin μαστόρισσα!
    Καλή εβδομάδα!
    ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Τώρα που είδα πως μοιάζει ο Πολωνός υδραυλικός εγώ Πολωνέζα θε να γίνω,και θα γίνω!
      ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ και στα μούτρα σου!χα,χα,χα,χα

      Delete
  16. Το 33% πάντως είναι σίγουρα απο κάποιον λαό που ξεχνάει πολύ εύκολα δεν εξηγείται αλλιώς η καταντια μας!
    Χριστινάκι έγραψες πάλι ιστορία!
    Καλά αυτός ο ΝΕΡΩΝΑΣ φίλος να σου πετύχει, ακούς εκεί το Χριστινάκι μας με 90% έλειψη φαιας ουσίας.
    Α δεν θα τα πάμε καλά με τον Νερωνα, δηλαδή για κάτι τύπους στυλ Σαμάρα και Άδωνη τι θα έλεγε αν λεει για το Χριστίνι έτσι;
    Αν βρεις το 33 περιμενω να μας πεις!!!
    Πολλά φιλιά!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αυτός ο ΝΕΡΩΝΑΣ που λες Ελενα είναι ένας τύπος που δεν κάνει τον κόπο να κάνει δικό του blog(κορόιδο είναι;)
      και εκτονώνεται στο blog της φίλης του xristin!
      Ποντάρει στην αδυναμία που του έχει η xristin και την χτυπάει αλύπητα σαν χταπόδι!
      Η xristin του έκανε πρόταση να του ανοίξει δικό του blog και τις είπε.....ΠΡΙΤΣ!
      Στο δικό σου θα εκτονώνομαι όσο και να χτυπιέσαι xristin!
      H xristin έχει μια εξάρτηση από τον ΝΕΡΩΝΑ γιατί τον τρελαίνει με ερωτήσεις οικονομικού περιεχομένου καθότι το άτομο παίζει στα ποδαράκια του τα οικονομικά και λύνει πάσης φύσεως απορίες!
      Αλλά που θα πάει;
      Δεν θα βρεί η xristin την χαμένη φαιά ουσία της;Έχει ψάξει στην κρεβατοκάμαρα και το σαλόνι και τις έμεινε η κουζίνα και το μπάνιο!
      Κάπου θα την βρεί και τότε θα γίνει της......φαιάς ουσίας!χα,χα,χα,χα
      Τις φιλούρες μου

      Delete
  17. Tώρα με ανησύχησες!!!!!!!!!!! Εγώ που δεν ξέρω ούτε τι είναι τάπα σιφονιού vacal, ο κουμπαδόρος και όλα τα συναφή, πάει να πει ότι μαζί με το 33% που ψάχνεις να ψάξω και για το 30% το πολωνικό μου DNA;;;;;;;;;;;;;Αν βρεις πρώτα εσύ κάτι πες ....
    Καλησπέρα xristin!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Εσένα θα σε αναλάβω εγώ προσωπικά γιατί προσπαθείς να την κοπανήσεις από την γονιδιακή σου μοίρα που σε έριξε στο 30% !
      Είτε το θέλεις είτε όχι κουβαλάς στον γενετικό σου κώδικα........ εκτός από την συλλογική μνήμη και το..... γαλλικό κλειδί και τον σωληνοκάβουρα!
      Λίγο περισσότερο ψάξιμο θέλει καλέ!
      Τις φιλούρες μου

      Delete
  18. Ωραία η ... Πολωνία!...
    Φαντάζομαι ότι η αντίστοιχη παροιμία στα πολωνικά θα είναι:
    "Ψιτ μανούλι, υδραυλικός ήταν ο μπαμπάς σου;"
    Τελικά είστε ομορφάνθρωποι! Υπό όλες τις έννοιες.
    Φιλιά ομορφογυναικάρα μου!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Εσύ πουλάκι μου ξέρεις πολλά και γνωρίζεις ακόμη περισσότερα!
      Κάποια άνοιξε το στοματάκι της(ονόματα δεν λέμε,ομορφογυναικάρες δεν θίγουμε!)
      χα,χα,χα,χα
      Τις φιλούρες μου γλυκιά Μαρία

      Delete
  19. Τι θεμα κι αυτο με τα υδραυλικα και τους υδραυλικους ...και τι ορολογια!!! πλακα πλακια κι εγω καταπιανομαι ενταξει δεν ξερω ολες τις αγνωστες λεξεις που μας εβαλες αλλα ξερω τις μισες, πολλα φιλιά , πολυ ομορφα ειναι στην Πολωνια!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Τελικά όλοι Πολωνοί υδραυλικοί είμαστε απλώς το μαθαίνουμε τελευταίοι!
      Αν καταπιάνεσαι με τα υδραυλικά έλα να μάθεις και εμένα γιατί έχω να σου πω ένα μυστικό,αλλά μην το πεις σε κανέναν!
      Λοιπόν εγώ μέχρι να γράψω την......υδραυλική ανάρτηση ήξερα ότι ο κάβουρας είναι καρκινοειδές μαλακόστρακο της συνομοταξίας αρθρόποδα,της τάξης των δεκαπόδων,της υποτάξεως των κολυμβητικών,της ανθυπόταξης των βραχύουρων και γίνεται πολύ νόστιμη….καβουρόσουπα!
      Ας όψεται όμως η καταραμένη..... υδραυλική ανάρτηση που με έριξε στα μυστικά των υδραυλικών και ανακάλυψα έναν καινούριο κόσμο όπου κυριαρχεί ο σωληνοκάβουρας παρέα με την….τάπα σιφωνίου που είναι και vacal,και άμα με ρωτήσεις τι είναι το vacal θα σου πω…..σουβλάκι άνευ τζατζικιού!
      Τις φιλούρες μου και όπως είπαμε!
      Το μυστικό και τα μάταια σου!

      Delete
  20. Θα συμφωνήσω με την zoyzoy.
    H μαστοριά δεν ξέρω σε πόσο ποσοστό είναι στο DNA μας από την Πολωνία ή αλλού μα την έχουμε! Δεν υπάρχουν μάστορες "κουτιά" σαν τις άλλες φυλές. Τους έμαθα στα πλοία που έφτιαχναν βλάβες μισοπέλαγα μη περιμένοντας τους ειδικούς τεχνίτες!
    Ξεστράτισα από τις ικανότητες σου! Για να επιβιώσει η φυλή μας ΄ταν επιβεβλημένο να ασχολείται με πολλά!
    Φιλιά πολυμαθέστατη μου!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Γιαγιά Αντιγόνη μπορεί η Έλληνες να μην είναι μάστορες "κουτιά" αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι και οι μάστορες "κουτιά" είναι για πέταμα.
      Πάρε και ένα πρόσφατο παράδειγμα από την καθημερινότητα της xristin.
      Που λες Αντιγόνη η ηλεκτρική κουζίνα της xristin αποφάσισε πρίν από τρείς μέρες να "ξεκουραστεί" και μάλιστα τις μέρες που είχε προγραμματίσει η xristin να κάνει τραπέζι και όπως καταλαβαίνεις στο σπίτι έπεσε πανικός.
      Στις τρείς αυτές μέρες παρέλασαν τρεις ηλεκτρολόγοι που δυστυχώς δεν ήταν μάστορες "κουτιά" και δεν κατάφεραν να αναστήσουν την πεθαμένη κουζίνα.
      Και το βασικότερο δεν μας έδιναν και την ληξιαρχική πράξη θανάτου της κουζίνας λέγοντας ότι δεν είναι δα και ετοιμοθάνατη.
      Το τι μπινελίκια έριξε η φιλήσυχη κατά τα άλλα κολόνα δεν περιγράφεται.
      Και όλα αυτά γιατί τα κουζινομαστόρια είχαν τόση ιδέα από κουζίνες όση η xristin από........ υδραυλικά(χα,χα,χα).
      CONCLUSION
      Μπορεί η ελληνική φυλή να έχει στα γονίδια της την μαστοριά αλλά η μαστοριά της σημερινής εποχής έχει αλλάξει και καλό θα ήταν οι τεχνίτες μας να είναι καλά εκπαιδευμένοι και η καλή μόρφωση και εκπαίδευση παρέχεται στα θρανία.
      Για να καταλάβεις ο Πολωνός υδραυλικός για να γίνει υδραυλικός έχει τελειώσει τουλάχιστον 3 χρόνια τεχνικής σχολής με ειδικότητα στα υδραυλικά.
      Έτσι λοιπόν δεν νοείται ηλεκτρολόγος χωρίς δύπλωμα ηλεκτρολόγου.
      Στην περίπτωση της μισοπεθαμένης κουζίνας μας είχαμε τρείς ερασιτέχνες που το έπαιζαν ηλεκτρολόγοι.Ο ένας εξ αυτών ονόμασε τον εαυτό του ηλεκτρολόγο επειδή δούλευε πριν την συνταξιοδότηση του στην……ΔΕΗ!
      Τα φιλιά μου

      Delete
  21. Ξέρεις ότι δεν γουστάρω αριθμούς και γράμματα όπως DNA, PSA, PSI κ.ά.
    Εν πάση περιπτώσει, για ψάξε και το DNA του Ρέμου, πως από υδραυλικός τραγουδιστής; Σε βοηθάω, το κανονικό του επίθετο είναι Πασχαλίδης. Το έμαθα όταν τον έβριζαν κάποια στιγμή οι "φίλαθλοι" του Ηρακλή (γα@@@@αι η μάνα του Πασχαλίδη) και διερωτόμουνα ποιος είναι αυτός ο Πασχαλίδης. Πολλά φιλιά καλής εβδομάδας.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Η διαφορά της Ελλάδας με την Πολωνία είναι ότι στην Ελλάδα ένας υδραυλικός μπορεί πολύ εύκολα να γίνει τραγουδιστής ενώ στην Πολωνία ο υδραυλικός δυστυχώς θα πορευτεί σε όλη του την ζωή ως υδραυλικός και ας προσομοιάζει το DNA του στο ελληνικό!
      Πάντως ευτυχώς που ο Πασχαλίδης έγινε Ρέμος και γλύτωσε την μανούλα του από το βρισίδι!
      Τις φιλούρες μου

      Delete
  22. Μ' έβαλες σε σκέψεις Χριστίνα, όταν ζούσα στη Γαλλία και ως μισογαλλίδα δεν είχα ακούσει για Πολωνούς μαστόρους...
    απλά ξέραμε μόνο τις Ισπανίδες καθαρίστριες!
    Τώρα τι να πω η άμοιρη για τα γονίδια μου, με μπαμπά απ΄τη Πόλη, με μάνα Γαλλίδα και με γιο που έχει μπαμπά Αρμένη;
    Απ΄ υδραυλικά και ηλεκτρολογικά τα πάω φίνα, απ' internet πάσχω αθεράπευτα!
    ΑΦιλιά Τουρκομπαρόκ !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αιναφετς εσύ δεν έχεις ακούσει για τον Πολωνό υδραυλικό γιατί μάλλον εκείνη την εποχή έλειπες από την Γαλλία.Ο Πολωνός υδραυλικός (που δείχνει τον φόβο των λαών στην παλιά Ευρώπη για τις θέσεις εργασίας) κατέληξε να είναι η ταφόπλακα του Ευρωσυντάγματος στην Γαλλία μετά το βροντερό ΟΧΙ των Γάλλων στο δημοψήφισμα για την πολιτική ενοποίηση της Ευρώπης(2004) και όπου διαφάνηκε η απροθυμία των Ευρωπαίων να συνταχτούν με τις πολιτικές της ΕΟΚ.
      Όσο εσύ ασχολιόσουν με τις Ισπανίδες καθαρίστριες οι Πολωνοί υδραυλικοί προετοιμάζονταν για την απόβαση στην Γαλλία.
      Εσύ βιάστηκες να φύγεις και έχασες την ευκαιρία να σε περιποιηθεί Πολωνός υδραυλικός!χα,χα,χα
      Τις φιλούρες μου

      Delete
  23. Καλέ ιδέα δεν είχα για όλα αυτά! Γονιδιακό απότύπωμα, υδραυλικοί, και πράσινα άλογα! Ποιος τα λέει αυτά ήθελα να ήξερα να πάω να του ζητήσω εξηγήσεις. Μαρή είσαι σίγουρη ή μας λες τίποτις ανακρίβειες; Κι αν είναι έτσι εγώ (1.60 άθρωπας) γιατί νιώθω Σουηδός οδηγός λεωφορείου; :-Ρ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Πολύ με προβλημάτισες βρέ Xristin και ψάχνομαι χωρίς να βρίσκω άκρη, με μάνα από Εύβοια, πατέρα από Κάλυμνο, παπού Μανιάτη, γιαγιά που η οικογένειά της ζούσε στη Ρωσία μέχρι το 1917......χωρίς καμία δεξιότητα στα μαστορέματα υδραυλικά, ηλεκτρολογικά, ιντερνετικά......μόνο με τη σταυροβελονιά, το κολλητήρι και τα σύρματα κάτι καταφέρνω......τι λές να πάρω τις μπανάνες μου και να βολευτώ στο δέντρο ;;;;;

      Delete
    2. Αλήθεια λέω καλέ η αλλιώς εσύ κοιμάσαι και εγώ μετράω τα γονίδια σου!
      Τι άλλο να κάνω για πάρτι σου;
      Καλό μήνα


      Delete
    3. Κλαυδία ανέβα στο δέντρο μάνα μου γιατί με αυτήν την .......οικογενειακή γονιδιακή σούπα άκρη δεν θα βρούμε !
      Τις φιλούρες μου

      Delete
  24. Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣFebruary 28, 2014 at 6:28 AM

    Επί τέλους βρε xristin σε βρήκα , μόνο εσύ θα δώσεις την ιστορική απάντηση .
    Εδώ και πέντε αιώνες κορίτσι μου ψάχνουμε εγώ , η Αγλαΐα , τα κολλητήρια και όλοι οι Έλληνες να βρούμε από πού κατάγομαι ,το γονιδιακό μου αποτύπωμα δηλαδή . Για πες μου , εσύ που από ότι μου είπαν είσαι ειδική , έχω και εγώ ως Έλληνας υδραυλικός 30% σλαβικά γονίδια ; Πάντως αν και εσύ βεβαιώνεις ότι οι Έλληνες είναι 30% Πολωνοί , εγώ αντίθετα νοιώθω Σκοτσέζος 30% , Δανός 30% και Ελβετός 40% ;. Εσύ τι λες επί αυτού .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Καραγκιώζη πες της Αγλαΐας και του κολλητηριού ότι δυστυχώς για σας το 2010 μετά από εισήγηση του υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού της Τουρκίας στην UNESCO γίνατε αντιπροσωπευτικό δείγμα της άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς της Τουρκίας ως εκ τούτου μην ψάχνεις το γονιδιακό σου αποτύπωμα στην βόρεια Ευρώπη αλλά στα βάθη της Ανατολίας.
      Τις φιλούρες μου

      Delete
  25. To
    υπόλοιπον 33 τα εκατό
    κατοικοεδρεύει στη χώρα της λήθης και της υποταγής.
    Δεν πέφτει μακριά πάντως.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Δεν έχει σημασία που κατοικοεδρεύει αλλά ότι υπάρχει αγαπητέ ΕΥΡΥΤΑΝΑ!
      Τις φιλούρες μου

      Delete
  26. Τώρα εγώ μέχρι και βραβείο Nobel μπορώ να διεκδικήσω με την ανακάλυψη που έκανα. Δεν ξέρω που πήγε το υπόλοιπο δικό σου γονιδίωμα (εδώ δεν ξέρω που πήγε το δικό μου 100%...), αλλά του 'Ελληνα το 30% Πολωνικό μπορώ άνετα να το ερμηνεύσω: Τι ήταν, αγαπητή μου Xristin, ο Ανδρέας Παπανδρέου; 50% 'Ελληνας και 50% Πολωνός (καθ' ότι Πολωνή η μήτηρ του Σοφία). Τι άλλο ήταν ο μακαρίτης ο "σιδερένιος"; Γόης γυναικών και "καλός σπορεύς" (Μην ξεχνάμε ότι μέχρι Σουηδή κόρη του μας προέκυψε όταν πέθανε, που μας ήρθε για να εισπράξει κληρονομιά...). Το αβίαστο συμπέρασμα είναι ότι ο μακαρίτης, κατά τα 40+ χρόνια της ζωής του στην Ελλάδα κατάφερε να προσελκύσει αρκετές γυναίκες και να σπείρει τόσα παιδιά, ώστε να μας αλλάξει τη γονιδιακή μας σύνθεση τόσο, ώστε να φτάσουμε το 30% να είναι Πολωνικό! Τώρα γιατί, με ένα τέτοιο γονιδίωμα δεν βρίσκουμε υδραυλικούς να μας φτιάξουν τις βρύσες μας είναι ένα άλλο μυστήριο που το αφήνω σε συναδέλφους (μέλλοντες νομπελίστες) να το λύσουν ("να μην είμαστε και πλεονέχτες" που έλεγε κι ο Χατζηχρήστος)...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Πως εγώ δεν είχα σκεφτεί το αυτονόητο;
      Τελικά είσαι μεγάλη μούρη και το βραβείο Νόμπελ σου ανήκει δικαιωματικά!
      Ανδρέα ζεις στην αγκαλιά του Πολωνού υδραυλικού μας οδηγείς!!
      Τις φιλούρες μου

      Delete
  27. νάσαι καλά xristin!!!
    καλό μήνα να έχεις χωρίς...αναποδιές!!!
    φιλιά!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Και εσύ να είσαι καλά!
      Τα φιλιά μου

      Delete
  28. Πολύ καλά τα είπες γλυκιά μου Χριστίνα.Όπως στην οικονομία χρειαζόμαστε το Γερμανό μας, έτσι κι εδώ ως χώρα σε τέτοιες δουλειές(οικοδομικής φύσης και δραστηριότητας) θέλουμε τον Αλβανό μας.Τώρα θ' αναρωτιέσαι με τέτοιους πολιτικούς αχόρταγους(κι όχι φαταούλες), σε τι έχουμε διαπρέψει κι υπάρχουμε ακόμα... και θα 'χεις δίκιο!Ε, έχουμε αναγάγει σ' επιστήμη τη μία και μοναδική δουλειά που ξέρουμε από τουρκοκρατίας κι εντεύθεν:Ιδιοκτήτες αλυσίδας μαγαζιών που έχουν για επιγραφή απ' έξω κόκκινο φανάρι!
    Καλή κι ευλογημένη Σαρακοστή χωρίς άλλες αναποδιές!!!:-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Καλή Σαρακοστή με το κόκκινο φανάρι απέξω;
      Αυτή δεν θα είναι Σαρακοστή αλλά της......εκδιδομένης επί χρήμασι γυναικός το σιδηρούν κιγκλίδωμα!χα,χα,χα,χα
      Τα φιλιά μου

      Delete
  29. Μια ματιά στο δράμα της Ελλάδας - “ Τόσο λίγοι σε τόσο σημαντικές θέσεις ” .

    Αναρωτιέμαι πώς είναι ποτέ δυνατόν μια γυναίκα με επαρχιώτικη καταγωγή και νοοτροπία και τo κυριότερο επιβαρημένη με τον ιδεολογικό αυτισμό της Μεταπολίτευσης να μπορεί να έχει τόσο πρωτοποριακές και ανοικτές ιδέες περί της καταγωγής των Ελλήνων και μάλιστα από πολλούς αναγνώστες της , μεταξύ αυτών το ομολογώ και εγώ ,να θεωρείται εκτός από διασκεδαστική και χαρισματική . Όσο παρακολουθώ πάντως στην ιστοσελίδα σου xristin τον τρόπο με τον οποίο απαντάς στα μεγάλα πολιτικά , εθνικά και βιολογικά ερωτήματα τόσο καταλαβαίνω πολύ καλά την αξία των γνωστικών στοιχείων και την ποιότητα των ιδεολογιών που έχουν οι ΣΑΜΑΡΑΚΑΜΕΝΟΒΕΝΙΖΕΛΟΤΣΙΠΡΙΔΕΣ για να μπορούν να ξεχωρίζουν ως ηγέτες στο Ελληνικό πολιτικό στερέωμα .

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...