ΚΛΙΚΑΡΟΥΜΕ!ΔΕΝ ΛΟΥΦΑΡΟΥΜΕ!

Tuesday, January 26, 2010


ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΩ!


Αυτό που τόσο καιρό,με υπομονή και επιμονή,τούβλο με τούβλο,πετραδάκι με πετραδάκι έχτιζα , ήρθε τώρα η εταιρία που το φιλοξενούσε και μου δήλωσε οτι αποφάσισε να το γκρεμίσει με μπουλντόζες και εαρόσφυρα.Ετσι η ανάλγητη εταιρία με ξεσπίτωσε χειμωνιάτικα λέγοντας μου, «No many» κυρά μου «no site». Αισθάνομαι σαν Persona non grata(ανεπιθύμητο πρόσωπο).
Δεν είμαι βέβαια η μόνη που έφαγα πόρτα, καθότι το ίδιο έπαθε και ο πολύς George( ο CLOONEY ντε), που πήγε στο πάρτι χωρίς Martini και άκουσε το «No Martini,no party».
Και καλά εμένα με ρήμαξε η οικονομική κρίση,αλλά ο Goerge, why?
Και άντε εγώ τώρα να βουρλίζομαι χτίζοντας τον νέο χώρο μου, που αποφάσισα να είναι blog, ενδίδοντας στην σύγχρονη τρέλα των blogger.
Η εταιρία πετώντας με στον δρόμο σαν έκθετο, με ενημέρωσε ότι «αρκετά εκτονώθηκες κυρά μου, χρησιμοποιώντας τζάμπα τον φιλόξενο χώρο μας.
Ρίξε και το ευρουδάκι να λαδώσεις την μηχανή»
Δίκιο έχουν οι άνθρωποι αλλά ούκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος.
Εγώ πάλι για να τους εκδικηθώ άφησα στην ιστοσελίδα όλη την προίκα μου να τους θυμίζει τι είχαν και τι έχασαν, και το χειρότερο γ΄αυτούς είναι ότι άφησα και την φωτογραφία του καταλληλότερου, (επονόμαζόμενου και μπούλη η χοντρούλη)με το δάχτυλο στην πρίζα να χτυπιέται εις τον αιώνα τον άπαντα.Αμήν.
Αλλά μπορεί να του βγει και σε καλό, και με τόσο ρεύμα να χάσει και κανένα κιλό.
Τωρα εγώ προσπαθώ να βγάλω άκρη με κάτι περίεργες λέξεις όπως SEO,RSS Feed,tags,keyword,proximity,SEF,torrents και δεν συμμαζεύεται.
Ο Θεός της πληροφορικής μαζί μου!

Bookmark and Share

4 comments:

  1. Γιώργος Περπινιάς.January 26, 2010 at 11:43 PM

    Καλορίζικο, πολύ καλό. Να δούμε πως θα τα βγάλεις πέρα με τόση δουλειά. Είναι επαγγελματικό, έχεις τον θαυμασμό μου.Νομίζω πως γράφω το πρώτο σχόλιο.

    ReplyDelete
  2. Thanks Γιωργο για τα καλά σου λόγια.
    Πράγματι το σχόλιο σου είναι το πρώτο και νομίζω το τελευταίο, αλλά δεν πειράζει.
    Εμείς το κέφι μας θέλουμε να κάνουμε.

    ReplyDelete
  3. Γιώργος Περπινιάς. Κυψέλη.January 27, 2010 at 4:13 PM

    Θα ενισχύσω την προσπάθεια σου. Όπως κατάλαβες παρακολουθούσα το site σου και είδα την βαριά μετακόμιση. Σκέφθηκα ν' αναγνωρίσω τον κόπο σου και να βάλω ένα χεράκι. Να μην το κάνουμε όμως facebook. Να συνεχίσουμε αυτό που είχαμε.

    ReplyDelete
  4. Poli sympauitiko to blog soy.
    Kai ego eixa ena site kai me petaksan.
    Den stenaxorethika kai poli kai allaja spiti.
    Eyxomai kali doulia.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...