ΚΛΙΚΑΡΟΥΜΕ!ΔΕΝ ΛΟΥΦΑΡΟΥΜΕ!

Tuesday, April 13, 2010

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΤΑΝ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ

                                                                        

Άργησα να το σχολιάσω αλλά χρειάστηκα χρόνο για να συνέλθω από το χτύπημα Καρατζαφέρη,ο οποίος κάθε φορά που έχει εφιάλτες βλέποντας Μητσοτάκη στον ύπνο του προσπαθεί να απαλλαγεί, πετώντας τον Εφιάλτη στην δικία μας μούρη. Και έτσι άνοιξε το στοματάκι του και έκανε πρόταση για σύσκεψη αρχηγών με συμμετοχή των πρώην πρωθυπουργών λέγοντας «Η χώρα διανύει τη μεγαλύτερη μεταπολιτευτική κρίση, θα ήταν καλή ιδέα να γίνει μια συνάντηση των πολιτικών αρχηγών με τους τρεις κοινοβουλευτικούς πρώην πρωθυπουργούς. Θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί την κρίση, συντεταγμένα και να διαμορφώσουμε ένα πρόγραμμα εξόδου από την κρίση ».

Μετά συναντήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο να μεσολαβήσει για συγχώρεση από τον Θεό για την πρόταση που έκανε, και του είπε ότι δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς γιατί ο Επίτιμος του είχε στοιχειώσει τα όνειρα, ζητώντας ρόλο στην πολιτική σκηνή, και αποφάσισε να του τον δώσει για να ησυχάσει.
Ο Καρατζαφέρης τα είπε και ησύχασε, αλλά το σύμπαν τρελάθηκε.
Η γάτα της γειτόνισσας που λιαζότανε στο μπαλκόνι του 3-ου απολαμβάνοντας τον ανοιξιάτικο ήλιο, άγνωστο πως, βρέθηκε να παριστάνει το χαλάκι στην είσοδο της πολυκατοικίας σε ένα απελπισμένο salto-mortale, με στόμα και μάτια ανοιχτά και έκφραση τρόμου στα μάτια.
Μόνο που δεν την ξύσαμε από το δάπεδο. Σαν κάτι να είδε η κάτι να άκουσε.Η τηλεόραση έπαιζε την ώρα εκείνη την πρόταση Καρατζαφέρη. Συμπτώσεις τις λέτε εσείς αυτές;
Η γηραιά γειτόνισσα του 1-ου ,ενώ είχε πάρει τα πάνω της μετά τα 4 εγκεφαλικά, και βόλταρε περήφανα με το πί γύρω από την πυλωτή, έμαθα ότι ταβλιάστηκε στο κρεβάτι η άμοιρη και δεν φαίνεται να συνέρχεται. Η συγγενής της μου είπαν ότι έχει στόμα και μάτια ανοιχτά και έκφραση τρόμου στα μάτια. Η τηλεόραση έπαιζε την ώρα εκείνη την πρόταση Καρατζαφέρη.
Τα δύο σκυλιά του 2-ου που γαύγισμα είχανε και γαύγισμα δεν ακούγαμε, ξαφνικά ξεκίνησαν ένα ατελείωτο σκυλίσιο μοιρολόι. Να το ακούς και να πλαντάζεις στο κλάμα. Πονεμένο και μακρόσυρτο. Προστέθηκε και ο σκύλος του 4-ου,αυτό το μικρό μαλλιαρό τετράποδο που μονίμως είναι ξαπλωμένο στο πάτωμα παριστάνοντας την πατσαβούρα της σπιτονοικοκυράς ,και δεν κλείσαμε μάτι.
Η τηλεόραση έπαιζε την ώρα εκείνη την πρόταση Καρατζαφέρη.
Αυτές μάλλον δεν είναι συμπτώσεις.


Κύριε Καρατζαφέρη,κάνε μας την χάρη και την επόμενη φορά που θα επαναφέρεις αυτήν την εμπνευσμένη πρόταση ,φρόντισε το όνομα του ακατανόμαστου να μας το ανακοινώσεις στην ……..νοηματική.

Θα μας υποχρεώσεις.
                    Οταν ο Καρατζαφέρης κάνει πολιτικές προτάσεις,καραφλιάζουν και οι γάτες.

Bookmark and Share

4 comments:

  1. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΙΡΕΡ ΘΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΟ , ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΣΟΥ.

    ReplyDelete
  2. Ποιός Παπάγος και ποιός Πλαστήρας καλέ μου Seneca.Τα σκυλιά της πoλυκατοικίας μου μόνον τον Δρακουμέλ οσμίζονται.

    ReplyDelete
  3. xristin πέρασα να σου ανταποδώσω την επίσκεψη,άρχισα να διαβάζω το ποστ σου και μου πήρε περίπου στο δεκαπεντάλεπτο να το εμπεδώσω..
    τα μάτια μου έτρεχαν,σταμάταγα...τα σκούπιζα..και πάλι απ'την αρχή το πόστ...και ξανά μανά..Μόλις κατάφερα να το τελειώσω και να σηκωθώ από το πάτωμα,μιά παγερή κι αφύσικη σιωπή επικρατούσε γύρω μου..
    Εντρομη,είδα τα δύο μου σκυλιά,το γάτο και το καναρίνι να κοιτάνε με βλέμμα απλανές την οθόνη του υπολογιστή..
    ...αυτό μάλλον δεν είναι σύμπτωση..
    αν μέχρι αύριο δεν συνέλθουν...μάλλον διάβασαν κι αυτά τη πρόταση Καρατζαφέρη..
    να είσαι καλά...χαίρομαι που βρεθήκαμε..-:))

    ReplyDelete
  4. σε ευχαριστω για την επισκεψη και τα καλα σου λογια!!!
    τα θεματα σου ειναι πολυ επικαιρα και πολυ καλα διαλεγμενα! μπραβο, συνεχισε ετσι!!!!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...