ΚΛΙΚΑΡΟΥΜΕ!ΔΕΝ ΛΟΥΦΑΡΟΥΜΕ!

Wednesday, April 21, 2010

ΑΝ Η ΖΗΛΕΙΑ ΗΤΑΝ ΨΩΡΑ ΘΑ ΓΕΜΙΖΕ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ ΜΕ.........ΓΙΑΦΚΕΣ.

Αυτή δεν είναι χώρα,είναι εργοστάσιο παραγωγής νιτρογλυκερίνης.
Κάθε στενό και γιάφκα, κάθε γιάφκα και οπλοστάσιο .Μόνο το φυτίλι δεν πρόλαβαν να ανάψουν τα καλόπαιδα του αντιεξουσιαστικού χώρου,γιατί ξέμειναν από σπίρτα.
Γιάφκα εδώ,γιάφκα εκεί,γιάφκα παραπέρα, μα καμία στην δικιά μου συνοικία .
Σας είπε κανείς παλικάρια μου ότι εμείς δεν θέλουμε γιάφκες;Γιατί αυτή η προτίμηση σας στην Κυψέλη;Την κάνατε βεντέτα πρώτου μεγέθους.
Τουριστικό μπουρλοτοαξιοθέατο την καταντήσατε. Προβλέπω να προηγείται σε επισκεψιμότητα και αυτήν της Ακρόπολης.
Γιατί αυτός ο συνοικιακός ρατσισμός;Χάθηκε να στήσετε και καμιά γιάφκα στην περιοχή μου;Εχω εγώ να σας συστήσω κάτι περιποιημένα δώματα να γλύφετε τα …Καλάσνικοφ σας.
Γιατί πρέπει εγώ να πεθάνω,χωρίς να δώ τον Σόμπολο μπροστά από την πολυκατοικία μου να διαβάζει το κουδούνι με το όνομα ενός τρομοκράτη;
Ψώρα έχουμε εμείς και μας σνομπάρετε έτσι απροκάλυπτα;
Σας διαβεβαιώνουμε ότι ψώρα δεν έχουμε και τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα ,θέλω να σας ενημερώσω ότι έχουμε και εμείς ένα ξενοίκιαστο δώμα εδώ και 5 μήνες.
Χωράει από μπαζούκας μέχρι οπλοπολυβόλα και ρουκέτες.
Και αν σας λέω ψέματα να μην προλάβω να δω την 3-η,4-η και 5-η γενιά των τρομοκρατών απογόνων σας εν δράσει. Για τέτοια σιγουριά μιλάμε.


Bookmark and Share

4 comments:

  1. Η Άνοιξη αποτελούσε πάντα πηγή έμπνευσης , φαίνεται όμως ότι τα έντονα χρώματα και οι μυρωδιές της Άνδρου δεν αποτελούν μόνο πηγή αισθησιακής έμπνευσης , αλλά και πηγή έντονων παραισθήσεων. Στις γιάφκες από ότι ξέρω δεν φυτρώνουν παπαρούνες και μαργαρίτες .Καλάσνικοφ και μπαζούκας φυλάσσονται.

    ReplyDelete
  2. Αγαπητέ SENEKAS με έχεις μπερδέψει ελαφρώς.
    Είπα εγώ οτι στις γιάφκες φυτρώνουν παπαρούνες?
    Για κάτι μπαζούκας είπα,να με το συμπάθειο που λέει και η θεία μου απο την Κρήτη,αρνούμενη να προσδιορίσει μεγέθη.Δεν τις το επιτρέπουν η καλοί τρόποι και η αγωγή της.

    ReplyDelete
  3. ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΦΥΤΡΩΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΓΙΑΦΚΕΣ ΠΑΠΑΡΟΥΝΕΣ. ΚΑΤΑΦΑΝΕΣΤΑΤΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΠΤΟ ΣΟΥ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΝ ΣΟΜΠΟΛΟ ΣΑΝ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΛΟΠΟΛΥΒΟΛΑ ΣΑΝ ΑΝΕΜΟΝΕΣ.
    ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ....Α ΡΕ ΑΝΔΡΟΣ ΜΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΣΟΥ !.

    ReplyDelete
  4. Να δω εγώ τον Σόμπολο με κεφάλι μαργαρίτας και ας πεθάνω.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...