ΚΛΙΚΑΡΟΥΜΕ!ΔΕΝ ΛΟΥΦΑΡΟΥΜΕ!

Thursday, November 18, 2010

Ανοιχτή επιστολή πρός την frau Merkel!

Αγαπητή Frau Merkel !
Θα ήθελα να σας παρακαλέσω να σταματήσετε να μας πιέζεται αφόρητα να τηρήσουμε όλους τους όρους του μνημονίου γιατί δεν θα αντέξουμε και θα κλατάρουμε.
Δεν ξέρω τι περικοπές κάνει η κυβέρνηση μας στις ΔΕΚΟ,το σύστημα υγείας,τον δημόσιο τομέα κλπ.
Αν σας πω  frau Merkel τι περικοπές αναγκάστηκα να υιοθετήσω εγώ (ένεκα μνημονίου) θα σας σηκωθεί όρθια η μονίμως αχτένιστη τρίχα της κεφαλής σας, μην σας πω ότι θα κλάψετε μαζί μου γοερά.
Έχουμε και λέμε λοιπόν:


         -το κομμωτήριο πάει περίπατο. Μόνη μου κουρεύομαι ,μόνη μου χτενίζομαι ,μόνη μου βάζω μπικουτί και μόνη μου περνάω το χρωματάκι το οποίο συνήθως δεν πετυχαίνω και κυκλοφορώ ίδια και απαράλλαχτη με το κομοδίνο της γιαγιάς μου.Και όταν τολμάω μία φορά στους έξι μήνες να επισκεφτώ τον κυρ Γιάννη τον κομμωτή που είναι παρά τρίχα φαλακρός,αλλά με βαμμένη την μοναδική τρίχα με βαφή nr.9 (σαν την δικιά μου δηλαδή) με πιάνει πανικός και μέγιστη ντροπή γιατί μου τα ψέλνει κανονικά για τις κομμωτικές αυθαιρεσίες που διαπράττω στην κουρούπα μου.
    
        -στο χρονοντούλαπο της ιστορίας έστειλα και τους πορδοκόφτες που αγόραζα με κάθε ευκαιρία.
Έχω μείνει με εννέα και με αυτούς πρέπει να βγάλω όλο το μνημόνιο και έχω λιώσει και εγώ και οι πορδοκόφτες απο την  πολύ μπουγάδα.
Καταλαβαίνετε το δράμα μου γιατί και εσείς έτσι όπως σας κόβω, πορδοκόφτες θα φοράτε στο σφιχτό σας κωλαράκι.
  
       -το μεγάλο δράμα το αντιμετωπίζω με τον μαστάρ-ντορβάς (το σουτιέν καλέ) που κατάντησα να φοράω αποκλειστικά κινέζικο, που εκτός που δείχνει το αγέρωχο μου μπούστο κατσιασμένο και συρρικνωμένο (ένεκα άθλιων υλικών που χρησιμοποιούν) με πιάνει και μια φαγούρα σε όλο μου το σώμα που με αναγκάζει να είμαι μονίμως με την πλάτη στο ψυγείο και να τρίβομαι πάνω του καθότι η κολόνα κατέβασε ρολά και σταμάτησε να με ξύνει.
Σας μιλάω για μεγάλο δράμα frau Merkel.
Άξυστη θα πάω εγώ.
  
          -Frau Merkel εχω να δω φρέσκο κρέας στο σπιτικό μας απο τότε που μας ήρθε η τρόικα στην αγαπημένη μου πατρίδα.Φλόμωσα στο κατεψυγμένο.
Για να μην ξεχάσω την όψη του πηγαίνω κρυφά απο την κολόνα (που είναι σκληρός μνημονιακός) στο διπλανό super-market και το χαζευώ με τις ώρες.   
      
         -οικονομίες παντού frau Merkel μου οικονομίες και στα ξυραφάκια ξυρίσματος.
Έχουμε καθιερώσει στο σπίτι μας ένα νέο σύστημα που λέει ότι το ξυραφάκι ξυρίσματος είναι για κοινή χρήση.Με αυτό ξυρίζεται η κολόνα με αυτό ξυρίζω τα πόδια μου και εγώ.
Αν προσθέσουμε ενδιάμεσα και το καθάρισμα των κατεψυγμένων ψαριών από τα λέπια (δοκιμάστε το  και δεν θα χάσετε) το ξυραφάκι φτάνει σε μένα λίαν ταλαιπωρημένο και ανίκανο να κάνει την δουλειά του και κυκλοφορώ με μια τρίχα να με το συμπάθιο.
Για να καταλάβετε το δράμα μου σας ενημερώνω ότι χτες την νύχτα σηκώθηκα κρυφά από την συζυγική κλίνη και επιχείρησα να κάνω χρήση του κοινού μας BIC, πριν ξύσουμε το πρωί τα ψάρια και με έπιασε στα πράσα η κολόνα που σηκώθηκε προς νερού της (την έχει αυτήν την συνήθεια η κολόνα) και το τι άκουσα δεν λέγεται.
Τι για μη συμμόρφωση στο μνημόνιο και την διάσωση της πατρίδας μου άκουσα,τι έλλειψη εθνικής υπακοής μου καταλογίστηκε,και όλα αυτά με το ένα πόδι και την μία μασχάλη ξυρισμένα.
Τι ψυχή θα παραδώσω με μια μασχάλη ξυρισμένη?
Εγώ για να τον εκδικηθώ του είπα ότι θα του κόψω το κοκό και μου είπε ότι αυτό δεν συμπεριλαμβάνεται στο μνημόνιο και με τάπωσε.
Και εγώ έβαλα κάτω το μνημόνιο και μες την μαύρη νύχτα έψαχνα κάτι για να δικαιωθώ  και........τζίφος η υπόθεση και είδα το πονηρό χαμόγελο της κολόνας (ξέρετε εσείς τι εννοώ) και πάγωσα η γυναίκα.
Και επειδή η κολόνα μοιάζει να είναι γνώστης του νόμου του Μέρφυ που λέει οτι «οι ευκαιρίες παρουσιάζονται πάντα στην πιο ακατάλληλη στιγμή» την άδραξε (την ευκαιρία ντε)  και έτσι  μισοξυρισμένη ,με τα μπικουτί στην κουρούπα,με τον άθλιο πορδοκόφτη να κόβει τον κ..ο μου, τον κατεψυγμένο κιμά να μου έχει καθίσει στο στομάχι,ενέδωσα στις ανομολόγητες ορέξεις της κολόνας και δεν έβγαλα τσιμουδιά γιατί απλούστατα εσείς δεν φροντίσατε να συμπεριλάβετε στο μνημόνιο την σημαντικότερη περικοπή frau Merkel.
Δεν τελείωσα frau Merkel γιατί μετά τρόμαξα πολύ καθότι ξαναθυμήθηκα τον Μέρφυ  να λέει οτι «αν κάνεις μια καλή πράξη ,θα σου ζητήσουν να την ξανακάνεις» και έτρεξα στην συζυγική κλίνη και το έπαιξα ψόφιος κοριός.
Γάυτό σας λέω μην μας ταλαιπωρείτε και αφήστε μας να συνέλθουμε γιατί αν δεν συνέλθουμε εμείς και κάποιοι άλλοι λαοί που στο διάβολο θα πουλήσετε τα φανταχτερά σας προιόντα?
Στην Μπουρκίνα Φάσο?
Αντε και συγχύστηκα! 







Bookmark and Share

4 comments:

  1. XAXA ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ http://kastania1.blogspot.com/2010/11/blog-post_28.html

    ReplyDelete
  2. ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ ΣΤΟ ΤΕΑΜ

    ReplyDelete
  3. Κυρια μου...
    Δεν σηκωνονται για ξυρισμα, την μαυρη ειν η νυχτα στα βουνα...Αυθαιρετο χτιζατε...
    Κι εκεινα τα μπικουτι...Να μην τα βαζετε...
    Γιατι "ξυπνουν" τις ορεξεις των "κολονων"...
    Δεν το ξερετε αυτο...;;;
    μαζι με την κρεμα νυκτος "αγγουρι" αποτελουν κοινα
    καταπιεσμενα φετιχ...
    Κινεζικη βυζοθηκη...Μεγα ατοπημα...Δεν βλεπετε οι Κινεζες τι επαθαν;;;Εμειναν στην"δια βιου εφηβεια"....
    Μην σας πω οι Κινεζοι...
    Εκει δεν εχουν "κολωνες"...Μονο...κολωνακια για τη ρυθμιση της κυκλοφοριας...

    ReplyDelete
  4. Λαμβάνοντας υπόψη όλες τις παρατηρήσεις σας αγαπητέ μαχαίρη ,κόβω από σήμερα με το μαχαίρι τις εξής κακές συνήθειες:
    -τέρμα το νυχτερινό ξύρισμα
    -στο πυρ το εξώτερον τα μπικουτί
    -τέρμα η κρέμα νυκτός "αγγούρι"(θα αφήσω εγώ τα καταπιεσμένα φετίχ να με κυριέψουν ?Μώρ ξού!)
    -μήπως μπορώ να κρατήσω τις κινέζικες βυζοθήκες ?
    PLEASE!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...