ΚΛΙΚΑΡΟΥΜΕ!ΔΕΝ ΛΟΥΦΑΡΟΥΜΕ!

Wednesday, September 19, 2012

Χάσαμε τον 902.Στοπ



Όσο η xristin μάζευε φύλλα στο χωρίο,κοσμοϊστορικά γεγονότα εξελίσσονταν στην πατρίδα της και η xristin δεν πήρε πρέφα.
Αλλά ας πιάσουμε το θέμα από την αρχή.
Στην οικία της xristin επικρατούσε τα τελευταία χρόνια μια πολύ ενδιαφέρουσα κοινωνιολογικά κατάσταση που αφορούσε στην σχέση των μελών της οικογένειας με τον..... 902 TV του ΚΚΕ.
Αυτό δεν ήταν σπίτι αγαπητοί μου. Γιάφκα του ΚΚΕ ήταν.
Η κολόνα του σπιτιού παρακολουθούσε μα μανία τον 902,αλλά χωρίς......ήχο.
Πως λέμε βουβή ταινία; Ένα τέτοιο πράμα.
Που τον έβρισκες, που τον έχανες, όλο εκεί μπροστά από την βουβή TV να απολαμβάνει ......συζητήσεις πανελιστών. Κανονικός φαν.
Όταν τον ρώτησε η xristin γιατί παρακολουθεί τον 902 χωρίς ήχο της απάντησε ότι τον ηρεμεί ο τρόπος που γίνονται οι ........διάλογοι στον σταθμό. Ούτε εκνευρισμός,ούτε ένταση ούτε......φωνή!
Όλοι μοιάζουν να συμφωνούν με όλους,επικρατεί ηρεμία,σύμπνοια, κατανόηση και ηρεμώ xristin,της απάντησε η κολόνα.
Τον έχει  πιάσει άπειρες φορές να πέφτει σε βαθύ ύπνο με ένα χαμόγελο ευτυχίας και ηρεμίας στο πρόσωπο.
Ούτε το πιο ισχυρό ηρεμιστικό δεν θα είχε αυτήν την επίδραση που του προκαλούσε το κανάλι.
Η xristin υποψιάζεται ότι και στον Ζίγκμουντ να την πήγαινε την κολόνα θα σήκωνε και αυτός τα χέρια ψιλά.
Θα μου πείτε όπως την βρίσκει ο καθένας.
Αφήνουμε την κολόνα να συνεχίσει τον ύπνο της και περνάμε στην xristin.
Λοιπόν δεν θα το πιστέψετε, αλλά το καλύτερο μανικιούρ,πεντικιούρ το έκανε η xristin όταν είχε την TV ανοιχτή στον 902.
Ανάμεσα στο μούλιασμα,βάψιμο και στέγνωμα εμπέδωσε το process παραγωγής του κεφαλαίου μην σας πω ότι και το "Κεφάλαιο" του Μάρξ και Ένγκελς το παίζει στα δακτυλάκια της, ενώ έγινε και ειδήμων στον αστικό σοσιαλισμό που αν έχετε το Θεό σας(sorry τον Mάρξ σας) ήθελε την αστική τάξη χωρίς το προλεταριάτο και αν του έκανε την χάρη (του προλεταριάτου) να τον δεχτεί στους κόλπους της τον παρότρυνε να αποβάλει τις εχθρικές αντιλήψεις που έχει γι΄αυτήν. Ακόμη με την φόρα που είχε πάρει η xristin ξεπέταξε και τα "Ερωτικά ποιήματα" του Μαρξ ενώ γοητεύτηκε από την "Διακριτική γοητεία της μαρξιστικής οικονομίας". Για τέτοια πώρωση μιλάμε και όλα αυτά ενώ έκανε μανικιούρ,πεντικιούρ.
ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΕΝΩΘΕΙΤΕ! ακουγόταν από τον 902 και η xristin υποσχόταν στον εαυτό της ότι μόλις στεγνώσουν τα νύχια θα είναι έτοιμη για την ένωση,αλλά βλέπεις αυτά τα καταραμένα νύχια αργούν να στεγνώσουν και ο ενθουσιασμός της xristin δυστυχώς δεν κρατάει πολύ.
Εμπέδωσε επιτέλους τις διαφορές του Μάρξ και Ένγκελς με τους ουτοπιστές σοσιαλιστές και ενώ περνούσε την πρώτη στρώση του μανό τα έβαζε με τους ουτοπιστές που θεωρούσαν ότι η απελευθέρωση του προλεταριάτου απαιτεί μεν κάποιου είδους δράση,αλλά υποτιμώντας την μαζική πολιτική δράση θεωρούσαν ότι καλύτερος είναι ο στοχασμός τους για μια άλλη κοινωνία και το πώς θα λειτουργεί αυτή.
Μωρέ βάφονται αυγά  με πορδές,ούρλιαζε η xristin σκυμμένη πάνω από την λεκάνη προσπαθώντας παράλληλα να κόψει τα πετσάκια.
Άκου εκεί στοχασμός αντί δράσης.
Γιαυτό σας λέω τραβάει μεγάλο ζόρι η xristin τώρα που ο 902 σίγησε.
Πως θα βάψει νύχια;Μου λέτε;
Με Τρέμη και Αυτιά;
Τώρα που η xristin έχει φρεσκοβαμμένα νύχια και είναι έτοιμη να βγεί στους δρόμους για τα δίκαια των.....ανέργων του 902,το ΠΑΜΕ της είπε να...... χαλαρώσει και να ασχοληθεί με τα νύχια της.
Αυτά!

Υ.Γ
Δεν τον ξέρετε,δεν τον ξέρω,πρόσφατα τον ανακάλυψα και νομίζω ότι αξίζει να τον γνωρίσετε.
Για τον laburdius σας μιλάω http://laburdius.blogspot.gr/ ο οποίος έχει φανταστικό χιούμορ και στην τελευταία σπαρταριστή ανάρτηση του ψάχνει να βρει κρυφά νοήματα στους στοίχους της Λίνας Νικολακοπούλου.
Μην τον χάσετε.Σίγουρα θα σκάσει το χειλάκι σας με την ανάλυση που κάνει.


Bookmark and Share

43 comments:

  1. Νομος ειναι το δικιο του εργάτη. Οχι απολυσεις, 1500 μισθό σε ολους.

    Εχουμε και λέμε. Νομος ειναι το δικιο του εργατη που δεν δουλευει για Α.Ε του κομματος, οχι στις απολυσεις αφορουν παλι τους αλλους και ο μισθος...παλι αλλους γιατι στην Τυποεκδοκτική σιγά μην πάρεις και όσα λέει η κλαδική σύμβαση, ακομα και στις εποχες των παχιων αγελάδων.

    Επίσης να παταχθεί η φοροδιαφυγή, το κακό κεφάλαιο να φορολογηθεί πιο σκληρά, λένε αυτοί που δεν έχουν υποστεί έλεγχο στα βιβλία τους ποτέ.

    Όσο για το ΠΑΜΕ καλά σου είπε. Και αυτοί εκείνη την ώρα είχαν μια δουλειά να κάνουν και είχαν πεταχθεί στο υπουργείο να υποδεχτούν λέει με σκετς την Τρόικα.

    Σύμφωνα με πληροφορίες...οι εργαζομενοι στον 902 ηταν πρακτορες του ιμπεριαλισμού και το κομμα τους ξεφορτώθηκε με μια κινηση ματ, που ηταν το κλείσιμο του σταθμού!.

    Ξέρω ξέρω Christin, σε βλέπω που μου κάνεις νόημα να μιλάω πιο σιγά. Κακώς μιλάω. Θα με βγάλει προβοκάτορα η ιντερνετική ΚΝΕ αν με ακούσει.


    ReplyDelete
    Replies
    1. 1500 ευρώ μισθός;
      Πες μου ποιος τον παίρνει να του ζητήσω δανεικά.
      Μήπως εσύ;
      Ε τότε σούρχομαι Snake Plissken!

      Στο δικό μου blog μιλάμε δυνατά και σε όποιους αρέσουμε,για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε.

      Delete
    2. Χαχαχα. για τη δική μου τσέπη δοκίμασε -1501 καλύτερα χαχαχα. Οι κκέδες το τάζανε. 1200, 1500 και δώρο μια φραπιέρα, μασαζοκαλσόν, dvd με μπολεκ και λόλεκ. Δεν μπορεί όλο και κάποιος θα το χει δει σε πλακάτ.

      Delete
  2. Αντιλαμβάνομαι την απογοήτευση σου xristin για το κλείσιμο του 902 TV , όμως υπάρχουν και άλλοι αντικειμενικοί ,έγκριτοι και πλουραλιστικοί σταθμοί και μπορείς μάλιστα να τους παρακολουθείς και μέσω διαδικτύου όπως οι Βρετανικοί BBC1 , BBC2 ,ο Αμερικάνικος NBC και ο Γαλλικός TF1.Ως αναφορά τους πρώην εργαζόμενους συντρόφους του 902TV ...... "παίσατε αδερφια εσείς σε ανιση πάλη και αγώνα...."

    ReplyDelete
    Replies
    1. Που με στέλνεις καλέ;
      Στις γιάφκες των ιμπεριαλιστών που είναι υπεύθυνοι για την καπιταλιστική κρίση και δεν σκαμπάζουν τι εστί λαϊκή συνείδηση και επειδή συναλλάσσονται με τα μονοπώλια δεν δέχονται να κοινωνικοποιηθούν (τα μονοπώλια βεβαίως,βεβαίως)
      Χα,χα,λάλησα η γυναίκα και δεν ξέρω τι γράφω!

      Delete
  3. Κάνε την καρδιά σου πέτρα και προσπάθησε να το αντέξεις όπως κάνει τόσος κόσμος!!
    Καλημέρα.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Είναι εύκολο να το λες γιατί δεν ξέρεις ότι αν η μισή καρδιά μου βρισκόταν, γιατρέ, εδώ πέρα,η άλλη μισή στον.....902 βρισκόταν!
      Χα!

      Delete
  4. Μαρή αυτά τα ακαταλογίστικα που λες τα καταλαβαίνεις ή είναι λέξεις στη σειρά; Βρε τι με βρήκε κι εμένα το επαρχιοτόπουλο που δεν ξέρω τι εστί 902! Μπουχου και τώρα πάει η ευκαιρία μου να το δω και να το μάθω, μπουχου λέμε!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μην με βλέπεις εμένα .....όπως με βλέπεις Fri!
      Έχω πολύ......βάθος εγώ μαρή,και είμαι και πολύ.......μορφωμένη, μην σου πω και......παραμορφωμένη!
      Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!

      Delete
  5. Βαρύ το χτύπημα αδέλφια μου αλήτες πουλιά
    κι έχασα και το σήριαλ το ρώσικο αυτό καλέ
    που έδειχνε κάποιους να πηγαίνουν, να πηγαίνουν, να πηγαίνουν....
    τώρα πως θα μάθω αν φτάσανε?
    Τελικά και ΚΚ αν πας με την αράδα σου θα την φας!!!

    υγ. έλα xristin να σου κάνω εγώ παράσταση για να βγαίνει σωστό το νύχι!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Έχασες το σίριαλ με αυτούς που πήγαιναν,πήγαιναν,πήγαιναν;
      Εδώ είναι η xristin να σε ενημερώσει ότι όταν ξεκίνησαν δεν ήξεραν για που πήγαιναν και όταν έφτασαν δεν ήξεραν που βρίσκονταν!
      Χα!

      Τι να το κάνεις το νύχι Irma Red με αυτό το κακό που μας βρήκε;
      Χα!

      Delete
  6. ΥΠΑΤΙΑ Η ΕΞ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣSeptember 19, 2012 at 11:21 AM

    "ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ...."

    Αν xristin το πρόβλημα ήταν μόνον η διακοπή λειτουργίας του καναλιού , που δυστυχώς μόνο σε αυτήν αναφέρεσαι, θα ήταν σχετικά μικρό το κακό. Δυστυχώς όμως υπάρχουν και οι σύντροφοι πρώην εργαζόμενοι και τώρα άνεργοι του 902 TV. «Πρώτα ο άνθρωπος», ήταν το εμβληματικό σλόγκαν του ανθρώπου που δεν έγινε μεν αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, αλλά εξέφρασε το πνεύμα του σοσιαλισμού κατά τρόπο αυθεντικό και ανυπέρβλητο: του Άκη Τσοχατζόπουλου,

    ReplyDelete
    Replies
    1. Δεν το ξέρεις καλά το σλόγκαν του Άκη.
      Ο Άκης είπε «Πρώτα ο άνθρωπος μετά η απληστία».

      Delete
  7. Αχ Χριστίνα μου....
    Το δράμα που ζεις μέγα.
    Κάνε την καρδιά σου πέτρα και βάψε το νύχι χωρίς 902.
    Προς ένδειξη πένθους άλλαξε και το χρώμα το καλοκαιρινό που ήταν fluo - έτσι νομίζω πως λένε τα έντονα χρώματα του μανικιούρ τώρα - και βάψε τα με ένα άσπρο περλέ - και το άσπρο και η πέρλα θεωρούνται πένθιμα - και συνέχισε τη ζωή σου όπως - όπως.
    Το κακό είναι με τη θεία μου, που προσευχόταν κάθε βράδυ να μην κλείσει ο 902, όχι γιατί τον άκουγε αλλά γιατί η νοικάρα της δούλευε εκεί και τελευταία πότε έδινε και πότε δεν έδινε ενοίκιο.
    Κάθε βράδυ λοιπόν η θεία εκτός των προσωπικών αιτημάτων της προς τον Κύριο, για να μην πονάνε τα πόδια της και να της δώσει παράταση για κανένα χειμώνα ακόμη (τα καλοκαίρια θεωρούσε δεδομένο ότι θα τη σκαπουλάρει), παρακαλούσε να μην κλείσει ο 902 και χάσει η νοικάρα τη δουλειά της κι εκείνη το ενοίκιο.
    Γιατί χωρίς το ενοίκιο ή γιοκ φάρμακα ή γιοκ Γεωργιανή.
    Αλλά κανένα απ' τα δύο δεν μπορεί να κόψει.
    Αν κόψει τα φάρμακα θα πεθάνει.
    Αν κόψει τη Γεωργιανή θα πέσει σίγουρα κάτω (μπαλατζάρει όταν περπατάει η καημένη) και όπως λέει και η παροιμία "Ο γέρος ή από πέσιμο ή από χέσιμο...").
    Άσε δε που αν η νοικάρα αφήσει το σπίτι χειμωνιάτικα, αυτό δεν θα νοικιαστεί και θα πρέπει να πληρώνει και τα κοινόχρηστά του και που να τα βρει,άρα δεν θα αγοράσει η πολυκατοικία πετρέλαιο και εκείνη θα πεθάνει από το κρύο.
    Επομένως το κλείσιμο του 902, με μαθηματική ακρίβεια οδηγεί στο θάνατο τουλάχιστον έναν άνθρωπο και ας μην είναι από τους απολυμένους του 902.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Κοίτα να δεις Φλώρα τι αλυσιδωτές αντιδράσεις έχουν προκύψει από το κλείσιμο του 902,που μόνο με τις αλυσιδωτές αντιδράσεις ουρανίου 235 και πλουτωνίου 239 μπορεί να συγκριθούν,αλλά και εκεί υπάρχει πρόνοια το υλικό να είναι χωρισμένο σε δύο μέρη,κάθε ένα των οποίων είναι μικρότερο από την κρίσιμη ποσότητα, ώστε να μην προκληθεί πρόωρη έκρηξη της ατομικής βόμβας.
      Το ΚΚΕ δεν φρόντισε να αποτρέψει τις αλυσιδωτές αντιδράσεις και έτσι η μη ελεγχόμενη έκρηξη στον 902 θα έχει ως αποτέλεσμα η θεία σου πρώτα να χάσει την νοικάρα,μετά την Γεωργιανή πακέτο με τα φάρμακα και σίγουρα θα την χάσουμε από το ψοφόκρυο.
      Τι να πω!
      Σίγουρα πάντως δεν θα προλάβει να πάει από χέσιμο και αυτό είναι κέρδος.
      Δεν συμφωνείς;

      Delete
    2. συμπέρασμα: Αλοίμονο στη θεία...

      Delete
  8. Συμπαραστέκομαι στον πόνο σου!
    Πετσάκια με Τρέμη σε καμία περίπτωση! Υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος!
    Βρε ούτε μια συγνώμη να ζητήσουν; Ούτε ένα άντε γεια...
    Κλείνω πόρτες και σκασίλα μου αν καταπατήσω τα λεχθέντα!
    Ασε και έχω πίεση σήμερα κορίτσι μου!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μήπως να κόψω πετσάκια με......βουβό Τράγκα;
      Τι λες Γιαγιά Αντιγόνη;

      Delete
  9. Η πεθερά μου έβλεπε κάτι ωραιότατες Ελληνικές ταινίες κοινωνικού περιεχομένου με κατατρεγμένους φτωχούς μετανάστες στη Γερμανία και αλλαχού. Τώρα τι θα κάνουν οι φαν των συγκεκριμένων ταινιών που παρεπιπτοντως οι ηθοποιοί ήταν άγνωστοι στο ευρύ κοινό. Ισως ήταν φίλοι της Αλέκας μπορεί και του αείμνηστου Χαρίλαου.
    καλό απόγευμα Χριστινάκι.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Υπάρχει έτοιμη λύση maria!
      Σουλεϊμάν και ξερό ψωμί!
      Έχει και εκεί κάτι κατατρεγμένους που θα πλαντάξει η θεία σου στο κλάμα
      Χα!

      Delete
  10. Τι έπαθες και'συ βρε κορίτσι μου σε σκέφτομαι!
    Ευτυχώς που'ρχεται Χειμώνας και γλιτώνεις με τα κλειστά παπούτσια το πετικιουρ
    τώρα για το μανικιούρ υπομονή αναγκαστικά με τον Αυτιά σου συνιστώ αφού κλείσεις τη φωνή μη φας κανένα δάχτυλο:))

    Φιλιά θαλασσινά!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Για να το λες εσύ κάτι θα ξέρεις πολυταξιδεμένο Αρμενάκι.
      Υποψιάζομαι ότι και εσύ βουβό τον βλέπεις τον Αυτιά για να σου μείνει και κάνα δαχτυλάκι!
      Χα!

      Delete
  11. Άπαιχτη !!!
    Unplayable στα Φιλανδέζικα !

    Πολ΄λυ έξυπνα δωσμένο κείμενο.
    Είπες αλήθειες χιουμοριστικά !

    Go on ! Το έχεις !!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Η αλήθειες όταν λέγονται χιουμοριστικά γίνονται πιο εύκολα αποδεκτές.
      Έτσι δεν είναι GiP;

      Delete
  12. τι να πω

    λυπάμαι που έκλεισε

    μόνο αυτό

    ReplyDelete
    Replies
    1. Και εγώ λυπάμαι akrat και ας μην μου φαίνεται!

      Delete
  13. Διερωτώμαι xristin , θα χλεύαζες και θα ειρωνευόσουν το κλείσιμο του 902 TV αν η Αλέκα είχε την εξουσία ; . Εγώ πάντως , αν το ΚΚΕ ήταν στα πράγματα , θα πρότεινα τη παραδειγματική τιμωρία σου , αν μάλιστα είχε ξεμείνει κανένα γκουλάγκ από την εποχή του Στάλιν θα χαιρόμουν να σε δω εκεί να σπας πέτρες και να σκάβεις το χώμα με τα βαμμένα νύχια σου. Τέτοια καπιταλιστικά φίδια, που η μοναδική ένια τους ειναι το βάψιμο των νυχιών ,το ΚΚΕ έπρεπε να τα συντρίβει νωρίς για να μαθαίνουν και οι νέοι τι σημαίνει δημοκρατική μάχη και ταξικός αγώνας μέσω της ενημέρωσης

    ReplyDelete
    Replies
    1. Γκουλάγκ είπες καμάρι μου η γκούλας;

      Delete
  14. Με τόσο πόνο η ανάρτησή σου και εγώ πάλι γελάω...
    Βρε, σα δε ντρέπομαι, λιγάκι...
    Φτου μου...
    ;-)
    Καλό βράδυ, Xristin!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Πως με καταλαβαίνεις,πως με καταλαβαίνεις!
      Βουτηγμένη στον.....πόνο είμαι!

      Delete
  15. Αχ! Xristin μου! Σε νιώθω! Αλλά δεν σε φοβάμαι! Κάτι θα βρεις, κάτι θα κάνεις και θα σου "πιάνεται" το μανικιούρ ξανά!! χαχαχα!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Βρήκα,βρήκα!
      Παρακολουθώ Τράγκα και μου στρώνει μια χαρά το μανικιούρ,πεντικιούρ!

      Delete
  16. εξαιρετικά το έδωσες. Και τόσοι άνθρωποι στο δρόμο. Τινα πώ δεν ξέρω.
    καλό βράδυ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Το χιούμορ ippoliti_ippoliti είναι αγωνία κρυμμένη πίσω από μια χαρούμενη μάσκα.

      Delete
  17. Xristin συμπάσχω στο δράμα σου...μήπως να τολμήσω να προτείνω ...ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ;;;; Τώρα θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι στι Craft Makes my Day υπάρχει ένα έπος σε εξέλιξη στο οποίο επιβάλλεται να συμμετέχεις (περιμένω να σε διασβάσω και εκεί) διότι πιστεύω ότι θα συνεισφέρεις τα μέγιστα.....είτε με βαμμένα είτε με άβαφα νύχια!!!
    Για το πρόβλημα των εργαζομένων δακρύζω καθημερινά το βίωσα πρόσφατα με τους συναδέλφους μου, έκλεισε η ξένη Εταιρεία που εργαζόμασταν 30, 35, 38 χρόνια και πεταχτήκανε όλοι στο δρόμο.....έχω και δυό κορίτσια, το ένα εργάζεται και δεν πληρώνεται, το άλλο τρέχει με τα βιογραφικά στο χέρι και λυώνει τα παπούτσια του....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Κλαυδία,αυτά που διάβασα στο Craft Makes my Day είναι απίστευτα.
      Το τι το ευχαριστήθηκα,δεν λέγεται μάναμ.
      Αλλά και εσύ πάλι που της έστειλες στην Ινδία να δούμε πως θα ξεμπλέξεις με την.....συμπεθέρα που έσκασε μύτη από το πουθενά.
      Τόχετε κορίτσια,τόχετε και δεν κρύβεται με τίποτα(το ταλέντο λέμε).
      Θα παρακολουθώ με αγωνία την συνέχεια γιατί αυτή η ξαφνική εμφάνιση της συμπεθέρας δεν μου αρέσει καθόλου.
      Δεν ήρθε για καλό.

      Delete
    2. Αχ αυτές οι συμπεθέρες.....Παναγία μου βόηθα να μην γίνω συμπεθέρα...

      Delete
  18. Αν το ΚΚΕ ήταν...ΚΚΕ, μάλλον λίγοι θα χαίρονταν με το κλείσιμο του 902.
    Τουλάχιστον από τους μη έχοντες...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Δεν χαιρόμαστε ΕΥΡΥΤΑΝΑ ΙΧΝΗΛΑΤΗ με το κλείσιμο του 902.
      Ποτέ δεν χαιρόμαστε όταν εργαζόμενοι μένουν χωρίς δουλειά!

      Delete
  19. ωραίο το χιούμορ σου xristin! ... ωραία και η ανάρτηση!! κρίμα στον σταθμό θα πω εγώ... και ας σε βοηθούσε στα... νύχια...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σίγουρα κρίμα γιατί έμειναν στον δρόμο τόσοι εργαζόμενοι!
      Αν ξανανοίξει είμαι έτοιμη να θυσιάσω ακόμη και τα......νύχια!

      Delete
  20. Α, xristin! Βλέπω ὅτι ε=σαι τεθλιμμένη συγγενής. Ε, τί νά κάνουμε, αὐτά ἔχει ἡ ζωή. μεταξύ μας, ἔβλεπα καί πότε-πότε κάτι ἀσπρόμαυρες ταινίες "σοβιετικῆς παραγωγῆς", πού πραγματικά μόνο στόν 902 μποροῦσε κάποιος νά δεῖ, καί ἴσως σέ κανένα βορειοκορεάτικο κανάλι. Φαντάζομαι ὅμως πῶς τώρα ἔσύ θάχεις πρόβλημα. Τά νύχια σου πώς θά τά βάφεις;

    ReplyDelete
    Replies
    1. Και εγώ παρακολουθούσα ρώσικες και πολωνικές ταινίες και θαύμαζα τα..... επιτεύγματα του συστήματος!
      Τώρα θα πρέπει να βάλω πιάτο για να πιάσω βορειοκορεάτικο κανάλι και βεβαίως,βεβαίως να μάθω......κορεάτικα.
      Καλό μου κουράγιο!
      Για νύχια ούτε λόγος!

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...