ΚΛΙΚΑΡΟΥΜΕ!ΔΕΝ ΛΟΥΦΑΡΟΥΜΕ!

Tuesday, November 30, 2010

Και ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα!

animated-gifs-doors-22 GIFs

Αγαπητοί σύντροφοι!
Τώρα που εγώ επιτέλους κατάφερα να μετρήσω όλες τις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ,εσείς αποφασίσατε  να μην παίξετε άλλο τις κουμπάρες (κατά τα λεγόμενα του Αλέξη μας) και να πορευθείτε μόνοι σας,διατηρώντας μια "χαλαρή μορφή συνεργασίας" χωρίς όργανα και κοινές δράσεις.
Νάτην πάλι η "χαλαρή συνεργασία".
Γιατί μου το κάνατε αυτό σύντροφοι?
Why?
Εγώ μέχρι και τον μελαψό μετανάστη έβαλα να τις μετρήσει (τις συνιστώσες ντε) και κλάταρε ο άνθρωπος,αλλά είχαμε αποτέλεσμα.
Βέβαια,αν δεν κάνω λάθος τις περιμένει (είπαμε,τις συνιστώσες) με ανοιχτές αγκάλες το Μέτωπο του Αλέκου Αλαβάνου,προκειμένου να κάνουν ξεχωριστό κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ.
Άντε με το καλό και κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ μετά του Μετώπου,να πάψω και εγώ επιτέλους να μετράω "συνιστώσες",καθότι δεν έχω και την καλύτερη σχέση με τα μαθηματικά,και ως παιδί επέμενα να λέω στον αυστηρό πλην τίμιο πατέρα ότι  2*3=7, και να χαλαρώσω και εγώ επιτέλους ρε αδελφέ!



Bookmark and Share

7 comments:

  1. τι να πω...

    καλημέρα

    και καλό μήνα

    ReplyDelete
  2. xaxaxa τώρα στα σχόλια της ΒΒ σιγουρεύτικα.. είναι θέμα λεξιλογίου.. και αντιστήχισης λέξεων-νοημάτων.. ένας μπαμπινιώτης μας χρηάζεται και θα είμαστε μια χαρά.. :):)
    καλώς σας βρίκα καλησπέρα και καλό μήνα :):)

    ReplyDelete
  3. Καλημερα καλη και καινουρια φιλη μου...
    Πριν ασχοληθει κανεις με το θεμα των συνιστωσων και των ρευματων[Πορταααα] του χωρου της ευρωπαικης αριστερας στην Ελλαδα...
    Πρεπει να ξεκκαθαριστει το θεμα της...Ευρωπαικης πορειας του....
    Υπαρχει συμφωνια γι αυτο;;;
    Υπαρχει συμφωνια για τη σταση απεναντι στο ΠΑΣΟΚ;;
    Υπαρχει συμφωνια, πανω σε καποιο θεμα;;;
    Εμενα, φιλη μου...Αυτο που με πεθαινει...
    Δεν ειναι τι κανουμε, και πως το κανουμε..Για να οργανωθουμε καλυτερα...Αυτο θα προκυψει απο αυτους που θα ερθουν...
    Με πεθαινει οτι ο χωρος "μαστιζεται" απο αρριβιστες που ανεξελεγκτοι, βαδιζουν προς το ΠΑΣΟΚ με τις ψηφους της αριστερας...
    Αυτο ειναι που πρεπει να συζητηθει πρωτο...
    Συμφωνεις;;

    ReplyDelete
  4. Ο τίτλος της ανάρτησης είναι όλα τα λεφτά
    "Και ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα!"
    ΣΥΝ, ΣΥΡΙΖΑ, συνιστώσες και... συνισταμένες είναι ένα κάτι σαν... μμμμ... χμμμμμ... εεεεε... δεν ξέρω!!!!!
    Αλήθεια τι είναι; Ποια η πρακτική χρησιμότητά και προσφορά τους στον τόπο εκτός απ' το ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ;
    Δεν θα ήταν καλύτερα να τα κλείσουν τα μαγαζάκια τους και μακριά από τη δημοσιότητα να προσπαθήσουν να βρούν εκείνη την κοινή πορεία που στόχο θα έχει το καλό του τόπου.
    Αν και για το τελευταίο πολύ αμφιβάλλω ότι δηλαδή υπάρχει κάποια δύναμη που θα μπορέσει να αποτρέψει την πορεία του προς το θάνατό.

    ReplyDelete
  5. Με ρωτάς αν υπάρχει συμφωνία για την στάση που πρέπει να κρατήσει απέναντι στο ΠΑΣΟΚ.
    Πρώτα ας επιλέξουν σε ποιά στάση θέλουν να κατέβουν απο το τρένο οι συνιστώσες(προτείνω στάση Λυσσιατρείο) και μετά βλέπουμε για την στάση απέναντι στο ΠΑΣΟΚ.

    ReplyDelete
  6. Πρός Chrisgio:

    Πολύ απαισιόδοξο σε ακούω και τίγκα στην μαυρίλα αγαπητέ φίλε.
    Why?
    Γιατί θα πρέπει απαραίτητα να οδέυσουμε προς τον θάνατο.Απο εμάς εξαρτάται το πως θα πορευτεί ο τόπος.Ήρθε η ώρα να κοιτάξουμε την πραγματικότητα στα μάτια και να συνεχίσουμε.
    Τόσο απλά.
    Αν οι σύντροφοι προσφέρουν στον τόπο την ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ(καλό!)εμείς οι υπόλοιποι ας αναπτύξουμε την ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΝΑ ΜΕΊΝΟΥΜΕ.

    ReplyDelete
  7. Καλημέρα xristin

    Πιστεύω ότι δεν είμαι απαισιόδοξος. Μάλλον για ρεαλιστή λογαριάζω τον εαυτό μου.

    Η λογική είναι πάντα απλή, στην εφαρμογή πάσχει.

    Δεν είμαι αριστερός αλλά είμαι έτοιμος να συζητήσω, ν’ ακολουθήσω οποιονδήποτε άξιο που πατάει όμως στη γη.

    Το 20% πριν μερικά χρόνια δεν είχε δημιουργηθεί μόνο από αριστερούς αλλά από Έλληνες που έβλεπαν από τότε ότι πηγαίναμε σαν χώρα στο γκρεμό. Προβληματίζονταν, έψαχναν λύση, πίστεψαν στους «συντρόφους» (τη λέξη τη βάζω σε εισαγωγικά γιατί είναι «μεγάλη» λέξη) του ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ-συνιστωσών. Αλλά αυτοί το μόνο που κατόρθωσαν ήταν να τους προδώσουν και να γυρίσουν πίσω με ταχύτητα υπερηχητικού στο 3% και βγάλε!

    Όταν ακούω για «συντροφικά μαχαιρώματα» με πιάνουν τα γέλια. Δηλαδή «ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΚΑΙ ΜΑΧΑΙΡΟΒΓΑΛΤΕΣ» άμα λάχει ναούμε!

    Αν εννοείς με το «ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ» τους υπόλοιπους αριστερούς τότε δεν έχουν μείνει και πολλοί έτοιμοι ν’ αγωνιστούν προς τη σωστή κατεύθυνση. Όλοι έχουν φτιάξει τα μαγαζάκια τους και τους αρέσει εκεί που είναι και όπως είναι. Μακριά από την «επικίνδυνη» εξουσία και εκ του ασφαλούς, «αμπελοφιλοσοφίες και πάλι αμπελοφιλοσοφίες». Προτάσεις και λύσεις δεν ακούω, δεν βλέπω!

    Όμως αν εννοείς «ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ» υπάρχει ελπίδα.

    Κάποιος συνομιλητής σου κάνει την ερώτηση:
    «Υπάρχει συμφωνία για τη στάση απέναντι στο ΠΑΣΟΚ;»
    Μα είναι δυνατόν όταν πας να συγκροτήσεις έναν πραγματικά καινούργιο μη ξύλινο λόγο το πρώτο που σε νοιάζει να είναι «η στάση απέναντι στο ΠΑΣΟΚ»;

    Γράφεις: «Ήρθε η ώρα να κοιτάξουμε την πραγματικότητα στα μάτια και να συνεχίσουμε. Τόσο απλά.» Αυτό το «Τόσο απλά» είναι που με τρομάζει. Εγώ το κόβω για σταυρόλεξο για «δυνατούς λύτες».

    Με εκτίμηση
    Chrisgio

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...