ΚΛΙΚΑΡΟΥΜΕ!ΔΕΝ ΛΟΥΦΑΡΟΥΜΕ!

Monday, February 28, 2011

Ο Καντάφι........στο πάρτι του blog ''Αρωμα Γυναίκας''







Όπως είναι γνωστό ο Λίβυος πρόεδρος Μουαμάρ Καντάφι εμφανίσθηκε πριν λίγες μέρες με ένα διάγγελμα( παραλήρημα) στο οποίο πρότεινε στους οπαδούς του να επιτεθούν στους διαδηλωτές.

Επειδή όμως προέκυψε πρόβλημα πρακτικής φύσης,δηλαδή πως θα ξεχωρίζουν οι μεν τους δε,για να μην φάνε λάχανο οι μεν τους δε, πρότεινε να φοράνε οι οπαδοί του πράσινα περιβραχιόνια.
Τα πράγματα όμως δεν εξελίχθηκαν όπως τα φανταζόταν ο Καντάφι, και προκύπτει μάλλον ανάγκη να προσφέρουμε βοήθεια προς τον ίδιο για να την κοπανήσει χωρίς να κινδυνέψει με λιντσάρισμα.
Ιδού λοιπόν η στιλιστική μου πρόταση προς τον τρελαμένο πρόεδρο για ασφαλή έξοδο από την Τρίπολη και συνάμα η δική μου συμμετοχή στο διαγωνισμό του'' Άρωμα Γυναίκας'' στην κατηγορία ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑ(με τα χεράκια μου τον μεταμφίεσα τον πρόεδρο)
Animated People - Women
Αντε,και Καλές Απόκριες!

.Bookmark and Share

7 comments:

  1. κάνοντας τη καρδιά μου πέτρα για τον μούργο που μου κουβαλάς στο πάρτυ,κάνω χρήση των καλών μου τρόπων ως οικοδέσποινας και τον καλωσορίζω...
    πάω να τον κρεμάσω και πες του πως το χρωστάει σε σένα που τον συνοδεύεις...
    φιλιά πολλά...καλή εβδομάδα και ευχαριστώ για τη συμμετοχή...-:))

    ReplyDelete
  2. τον κρέμασα τον κερατά...
    Καλές Απόκριες...-:))

    ReplyDelete
  3. Πρός spirtokoyto:
    Καλά του έκανες του....κερατά!

    ReplyDelete
  4. οχι θα του τη χάριζα...
    καλύτερα τώρα παρά μετά...

    ReplyDelete
  5. Ας μπώ κι εγώ στα σχόλια. Άρχισες εξωτερική πολιτική αποκριάτικα και με το πνεύμα των ημερών. Δεν μας λες κάτι για τον Καντάφι να φωτιστούμε. Άραγε πού θα βγεί αυτή η υπόθεση; Τι την ξεκίνησε και τι κρύβεται από πίσω. Πάντως δεν είναι αυτό που ακούμε στα κανάλια. Εδώ θέλω τις προβλέψεις σου. Τόσα χρόνια δεν ενοχλούσε κανέναν; Κατ’ εμέ κάτι συμβαίνει στην βόρειο Αφρική και δεν είναι αυτό που νομίζουμε πως βλέπουμε.

    ReplyDelete
  6. Πρός Γιώργο:
    Τι να πώ εγώ για τον Καντάφι;
    Ηρθε η ώρα να μιλήσει ο ψυχίατρος του!

    ReplyDelete
  7. Απορία (ασχέτου): Πού τα βρίσκεις και πώς τα βάζεις στο blog αυτά τα τα κουνιστά; Θέλω να φτιάξω κι εγώ, αλλά δεν έχω ιδέα πώς γίνονται...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...