ΚΛΙΚΑΡΟΥΜΕ!ΔΕΝ ΛΟΥΦΑΡΟΥΜΕ!

Wednesday, July 14, 2010

Χατζηδάκης,το άξιο τέκνο της Θεσσαλίας.

Image and video hosting by TinyPic
        Όταν μεγαλώσω θα πάω για συνέντευξη στην «Αγρογή»
Τώρα εξηγούνται όλα.
Αυτές οι τεράστιες ουρές εξω από το γραφείο(που είναι και ισόγειο) του επονομαζόμενου και άρχοντα των ρουσφετιών ,Χατζηδάκη, έιχαν έναν ιερό σκοπό.
Το γραφείο του «ευπατρίδη της πολιτικής» και πατριώτη μου, είχε μετατραπεί προεκλογικά σε σημείο συγκέντρωσης όλων των αναξιοπαθούντων της Θεσσαλίας ,που ξεροστάλιαζαν με τις ώρες περιμένοντας να δουν αυτό το άξιο τέκνο της πατρίδας και να πάρουν το πολυπόθητο και μαγικό χαρτάκι που θα τους άνοιγε της πόρτες του παραδείσου(sorry,του δημοσίου).
Image and video hosting by TinyPic
     Καλώς τους υποψήφοιυς εργαζόμενους της«Αγρογής»
      
Κάθε φορά που περνούσα εξω από το γραφείο του (που είναι και ισόγειο) έβλεπα κόσμο να συνωστίζεται και αναρωτιόμουνα πως θα καταφέρει να βολέψει όλη αυτή την λαοθάλασσα.
Χωρίς ντροπή και χωρίς τσίπα άφηνε να ποδοπατείται η αξιοπρέπεια και η υπερηφάνεια ανθρώπων μπροστά από το χαλάκι του γραφείου του ,στο κέντρο της πόλης(που είναι και ισόγειο) δίνοντας ψεύτικες υποσχέσεις ,καθότι το παιχνίδι παιζόταν με σημαδεμένα χαρτιά. Τι ξευτίλα και αυτή. Να έχεις έξω από το γραφείο σου μυριάδες κόσμου και να μην σε νοιάζει τι θα πούν αυτοί που δεν θα σου κάνουν την χάρη να σκουπίσουν τα παπούτσια τους στο χαλάκι του γραφείου σου(που είναι και ισόγειο, και δεν κρύβεται αυτή η λαομάζωξη). Δεν μπορούσα βέβαια να φανταστώ ότι στην λίστα με τους εκλεκτούς του θα έβρισκα και τον ιδιοκτήτη του bar-restaurant «Baccarat» στο οποίο χτυπάμε και κανα σφηνάκι μετά της μεταμεσονύχτιες ώρες, αφού την έχουμε κάνει πρώτα ταράτσα με τα Τρικαλινά κοντοσούβλια .Στο« Baccarat»» βέβαια μπορείς και να γευματίσεις, αλλά ο κύριος Αδάμος την είδε ξαφνικά υψηλή κοινωνία και σου πιάνει και τον κ...ο έτσι και τολμήσεις και γευματίσεις στο χλιδάτο και καρακιτσάτο restaurant του. Χίλιες φορές κοντοσούβλι στου Πανάγου, που και καλοψημένο είναι και σου μένει κανά ευρώ στην τσέπη.


Που πας βρε Καραμήτρο που σε λένε και Αδάμο στο αγροτικό κτηματολόγιο, που η μόνη σχέση που έχεις με το αντικείμενο είναι το αγροτεμάχιο που σου έγραψε ο πατέρας σου και η δυνατότητα που έιχε ο Μαυρογιαλούρος Χατζηδάκης να κάνει τα προεκλογικά του πάρτι στο καρακιτσοχλιδάτο bar-restaurant σου.
Image and video hosting by TinyPic
Ποιος ηλίθιος σου είπε ότι εγω μπήκα στην «Αγρογή» χωρίς αξιοκρατία;

Image and video hosting by TinyPic
Θα τους καθαρίσω τους αλήτες!Είχε περισσότερα προσόντα από μένα ο Αδάμος του «Baccarat»;

Image and video hosting by TinyPic
Τι έπαθες και τρέχεις σαν παλαβή;  Θέλει να με διορίσει ο Χατζηγάκης στην «Αγρογή» και εγώ δεν ξέρω κομπιούτερ!

Image and video hosting by TinyPic
      Σιγά μην πάω για συνέντευξη στην «Αγρογή»

Image and video hosting by TinyPic
Τα θερμά μου συγχαρητήρια!Προσληφθήκατε όλες στην «Αγρογή» με σύμβαση αορίστου χρόνου.
Bookmark and Share

3 comments:

  1. Χαχαχαχα... έλεος τι ακούμε μέρα μεσημέρι. :Ρ
    Ωραίο χιούμορ έχεις. ;)
    Καλή σου μέρα!
    (Η σύνδεση της εικόνας μάτριξ με το κείμενο ήταν απλά επική.-)

    ReplyDelete
  2. Προς Creep:
    Καλή σου μέρα και σένα!
    Αφού δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο,ας γελάσουμε τουλάχιστον γιατί αν γελάς όταν σε δέρνουν, ποτέ δεν θα σε ξαναδείρουν

    ReplyDelete
  3. xaxa

    καλημέρα

    αλλά τι είναι η αγρογή?? χαχα

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...